ηρθε η ωρα να προβω εις την αγορα της βασης ενος μικρων απαιτησεων home cinema λογω βεβαια σφηξηματος οικονομικου που περναει ενα μεγαλο ποσοστο των Ελληνων σημερις.Τα μπρος ηχεια μου tannoy μετρια 3 δρομων ηχεια που ικανοποιουν τα φτωχα μουσικα μου γουστα,κεντρικο yamaha c105 ,πισω 2 mission model 73.Subwoofer δεν εχω ακομα ειμαι στο ψαξιμο.Ως πηγη εχω ενα htpc amd brazos.Tv LG PLASMA 50PV350.Θελω λοιπον ενα οικονομικο av ενισχυτη να τα συνδεσω ολα μαζι.Με ενδιαφερει να παιζει τα συγχρονα φορμα εικονας και ηχου,HDMI (μια εξοδος μου αρκει),5.1 καναλια,με ραδιοφωνο.Δεν με ενδιαφερει το 7.1 ,τα ιντερνετ ,τα bluetooth,USB ,iphone και αλλες ευκολιες που βλεπω οτι εχουν οι περισσοτεροι και ακριβοτεροι av recievers.Kαλα θα ηταν να εχει hdmi passthrough ωστε να ειναι κλειστος οταν χρησημοποιω το htpc για αλλες δουλειες απο μουσικη/ταινιες.
Μετα απο μια μικρη ερευνα μου γυαλισε ο Pioneer VSX-521,καθως ειναι μεσα στα 200 εως 300 ευρω που εχω ως οριο και νομιζω οτι κανει αυτα που θελω.
Πριν προχωρησω ομως θελω την γνωμη των ειδικων....
Μετα απο μια μικρη ερευνα μου γυαλισε ο Pioneer VSX-521,καθως ειναι μεσα στα 200 εως 300 ευρω που εχω ως οριο και νομιζω οτι κανει αυτα που θελω.
Πριν προχωρησω ομως θελω την γνωμη των ειδικων....