Καλησπέρα...εχω τα Yamaha AX-10 10" 250rms στα 8ohm...τι ενισχυτη να παρω; εως 250 ...αδουλευτα , τα ειχα παρει χρονια πριν απο ενα μπαρ...σκεφτομουν για crown xli 800...εσεις τι λετε;
Καλησπέρα...εχω τα Yamaha AX-10 10" 250rms στα 8ohm...τι ενισχυτη να παρω; εως 250 ...αδουλευτα , τα ειχα παρει χρονια πριν απο ενα μπαρ...σκεφτομουν για crown xli 800...εσεις τι λετε;
Λοιπον εχω κατι Yamaha Ax-10 250rms στα 8ohm απο ενα μπαρ που τα ειχα παρει πριν χρονια και απο τοτε τα εχω στο γκαραζ...θελω να παρω εναν επαγγελματικο ενισχυτη για 2 τετοια ηχεια...ποιον μου προτεινεται; εως 250
Πηγη εχω υπολογιστη και cd player που με καλυπτει...απλα θελω εναν τελικο να βαλω πανω τα ηχεια που θελω..χωρις προενιχυτη...επισης ειναι καλα ηχεια; εχυον χρονια να δουλεψουν τα ειχα παρει απο ενα μπαρ...τελικο ενισχυτη δυστυχως δε μπορω να ξεφυγω πανω απο 250-300 οποτε καπου εκει το budget.
Για το budget μου τον καλυτερο που θα μπορουσα να παρω για τα ηχεια ποιος ειναι; βρηκα και behringer nu3000 2x300rms στα 8ohm 250ε καινουργιο..αλλιως crown xli800 2x215rms στα 8ohm
Ε δυσκολο να το νοικιασω αλλα μπορω να τα δοκιμασω με αλλο επαγγελματικο ενισχυτη...απλα στη περιπτωση που ολα ειναι καλα ποιος απο τους 2 να παρω που ειπα πριν;
Λογικα απο υπολογιστη θα το ελεγχω καθως απο εκει θα παιζω .. το cd player το ξεχναω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.