ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΗΣ New member 6 December 2007 40 11 December 2007 #1 Τη γνωμη σας παρακαλω για το Blu-Ray Player BDP-S300 της sony θα ηθελα,οπως επισης και τι αλλα υπαρχουν στην ιδια κατηγορια τιμης.Ευχαριστω.Το εχω βρει στο πλαισιο στα 549 ευρω
Τη γνωμη σας παρακαλω για το Blu-Ray Player BDP-S300 της sony θα ηθελα,οπως επισης και τι αλλα υπαρχουν στην ιδια κατηγορια τιμης.Ευχαριστω.Το εχω βρει στο πλαισιο στα 549 ευρω
Ν ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ Supreme Member 18 June 2006 7,544 11 December 2007 #2 εχμμμμ..σε λάθος κατηγορία το άνοιξες... Κώστα μετέφερέ το στην Home Cinema...
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,274 Θεσσαλονίκη 11 December 2007 #3 Βαγγέλη σήμερα θα γράψει μάλλον εντυπώσεις ο Μελίδης που το απέκτησε χθες Μεταφέρω το θέμα σου στην σωστή κατηγορία . .
Βαγγέλη σήμερα θα γράψει μάλλον εντυπώσεις ο Μελίδης που το απέκτησε χθες Μεταφέρω το θέμα σου στην σωστή κατηγορία . .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΗΣ New member 6 December 2007 40 11 December 2007 #4 Ναι παιδια sorry το ειδα μετα.Ευχαριστω.Βαγγελη δεν με λενε χαχαχαχααχ
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,274 Θεσσαλονίκη 11 December 2007 #5 Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ BLU-RAY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΣ said: Ναι παιδια sorry το ειδα μετα.Ευχαριστω.Βαγγελη δεν με λενε χαχαχαχααχ Click to expand... Με μπέρδεψε ρε συ η φωτο στο avatar σου
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ BLU-RAY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΣ said: Ναι παιδια sorry το ειδα μετα.Ευχαριστω.Βαγγελη δεν με λενε χαχαχαχααχ Click to expand... Με μπέρδεψε ρε συ η φωτο στο avatar σου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΗΣ New member 6 December 2007 40 11 December 2007 #6 Ωραια περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Μελιδη.Αυτο με την φωτο στο avatar μου μου το εχουν πει και αλλοι χαχαχαχαχαχα
Ωραια περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Μελιδη.Αυτο με την φωτο στο avatar μου μου το εχουν πει και αλλοι χαχαχαχαχαχα