Αγορα F5.

Τον πρώτο τον έχω κι εγώ. Ίσως ο καλύτερος υπερευγώνιος που κυκλοφορεί για slr μαζί με τον 21 Distagon της Contax -Zeiss. Για τον δεύτερο είμαι μεταξύ αυτού και του 70-300 vr. Το vr βλέπεις.... αλήθεια ο 80-200 καινούριος από ΗΠΑ;

Οχι, απο Hong Kong. καινουριο. Αν και λιγα γλυτωσα τελικα απο κει.
Η λυση ειναι e-Bay και αξιοπιστος πωλητης. (Υπαρχουν και αυτοι)
Ετσι τον 17-35, τον πηρα απο την Αμερικη (e-Bay), like new.

Θοδωρος.

Ειλικρινά έχοντας "κλειδώσει" 78 φακούς (με το κολάρο για τρίποδο) εδώ και 1 χρόνο, δεν βρήκα ούτε ένα που να κλείσει κάτω από 500 ευρώ. Καινούριο στα 850 δολάρια, τον βρίσκω εύκολα από ΗΠΑ, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να μη πληρώσω τελωνείο....

Πάντως θα είμαι Αθήνα στις 9-12/2 (με 2 παιδιά) και 2 μέρες ακόμη στο τέλος Φεβρουαρίου. Την πρώτη φορά θα έχω όλο το στόλο των ΝΙΚΟΝ μαζί μου. Αν μπορείς πάμε βόλτα....

Ειλικρινά έχοντας "κλειδώσει" 78 φακούς (με το κολάρο για τρίποδο) εδώ και 1 χρόνο, δεν βρήκα ούτε ένα που να κλείσει κάτω από 500 ευρώ. Καινούριο στα 850 δολάρια, τον βρίσκω εύκολα από ΗΠΑ, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να μη πληρώσω τελωνείο....

Πάντως θα είμαι Αθήνα στις 9-12/2 (με 2 παιδιά) και 2 μέρες ακόμη στο τέλος Φεβρουαρίου. Την πρώτη φορά θα έχω όλο το στόλο των ΝΙΚΟΝ μαζί μου. Αν μπορείς πάμε βόλτα....

Θεωρητικως, ειμαι μεσα. Δηλαδη ελπιζω να μην εχω προβλημα με την υγεια της μανας μου. (Πολυ μεγαλη γαρ).
Οποτε μπορουμε να πουμε και ολη την εμπειρια για αγορες εκτος Ελλαδος.
Εκεινο που δεν ξερω, και ρωταω για να μαθω, ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα pm στο κλαμπ, οπως σε αλλα που γραφω. Προσωπικου μηνυματος εννοω.
Δεν χρειαζεται παντα να απασχολουνται ολοι για ολα.. Ισως να μην τους ενδιαφερει, η ισως και να τους ενοχλει.

Θοδωρος.

Απάντηση: Re: Αγορα F5.

Θεωρητικως, ειμαι μεσα. Δηλαδη ελπιζω να μην εχω προβλημα με την υγεια της μανας μου. (Πολυ μεγαλη γαρ).
Οποτε μπορουμε να πουμε και ολη την εμπειρια για αγορες εκτος Ελλαδος.
Εκεινο που δεν ξερω, και ρωταω για να μαθω, ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα pm στο κλαμπ, οπως σε αλλα που γραφω. Προσωπικου μηνυματος εννοω.
Δεν χρειαζεται παντα να απασχολουνται ολοι για ολα.. Ισως να μην τους ενδιαφερει, η ισως και να τους ενοχλει.

Θοδωρος.

υπαρχει η δυνατοτηα αυτη .. κανε κλικ πανω στο ονομα του Κ. Βλασιδη και εκει θα σου δειξει μια μικρη λιστα και διαλεγεις αναλογα .......