Αγορα φακου απο ebay.co.uk

Re: Απάντηση: Re: Αγορα φακου απο ebay.co.uk

Έλα αυτό ήταν. Δεν είχαν καλό ματσάρισμα που λέμε :flipout:

Αλλά... τι νομισες (μη κοιτας που απο μετριοφροσυνη το εβαλα τελευταιο)...? Αν δεν ηταν αυτο, θα εβαζαν τη μικρορυθμιση AF στις μηχανες τους οι κατασκευαστες...? Ε...?
Μη κοιτας που η δικη μου ηταν παλαιοτερο μοντελο και δεν ειχε τη δυνατοτητα...

:music-smiley-005:

Ασε το is βρε καλομαθημενε... και πες μας τι "βλεπεις" (μια και εχεις τη δυνατοτητα της θεασης 100% στην οθονη σου) απο οξυτητα/χρωματα σε σχεση με τον F4... αν ειναι ορατη δηλαδη σε νορμαλ σναπσοτ... βαλε και κανενα δειγμα για ξεφονταρισμα f4 vs f2,8...

Παντως, μεγαλη ευκολια το is, ειδα και επαθα με τον 85ρη που δεν μου καθησε καθολου (μετα την πωληση του 70-300 is) παρ ολα τα διθυραμβικα σχολια παντου... το ριχνω βεβαια το φταιξιμο περισσοτερο στο ελατωματικο κλειστρο, μετα στην ελειψη τεχνικης και τελευταια στον συνδυασμο φακου-μηχανης...

...παντως επομενη αγορα εχω τον 135 και ο Θεος βοηθος....

Για σωμα τι λεει το προγραμμα? Μενεις με την δυαρα προς το παρον ή στραβοκοιτας αλλου?

αν προλαβω θα κανω συγκριτικο μεταξυ των 2 φακων,αλλα εχει διαφορα ολοφανερη,
και αν βαλω και to extender 1,4 ακομα μεγαλυτερη
σωμα εχει την mark III ο ιδιος πωλητης σε πολυ καλη τιμη αλλα λεω να περιμενω ακομα

επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με αγορα στο e bay, δεν εχω πιστωτικη , σκεπτομαι να αγορασω με προπληρωμενη καρτα προ καρτ, παρακαλαω να μου πειτε εαν αυτην την καρτα την βγαζεις απο οποια τραπεζα θελουμε , εχει συντρομη; και για οτι ποσο θέλουμε χρεωνεται; τωρα στο σαιτ στο e bay τα προιοντα ειναι κενουργια η μεταχειρισμενα; και τι σημαινει ο χρονος που δειχνειδιπλα στο καθε ενα προιον;

Στο ebay φίλε μου ο πιο ασφαλής τρόπος να αγοράσεις είναι με paypal το οποίο θα πρέπει να "συνδέσεις" με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα (πας σε μια και ρωτάς λεπτομέρειες). Κάποια προϊόντα είναι μεταχειρισμένα και κάποια άλλα καινούρια, το γράφει. Ο χρόνος αν η πώληση είναι με πλειστηριασμό δείχνει πότε τελειώνει, υπάρχουν όμως πολλές περιπτώσεις που ο πωλητής δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις άμεσα το προϊόν στην προκαθορισμένη από αυτόν τιμή, οπότε ο χρόνος δεν έχει σημασία.