Αγορα Φακου

Re: Απάντηση: Αγορα Φακου

Να σας κάνω κι εγώ μία ερώτηση; Αυτός ο predator viking έχει δύο κουμπιά ; ( ένα ´στην ουρά κι ένα στο πλάι;) επίσης λέει ότι βγάζει 1010 lumens αν αληθεύει αυτό τότε νομίζω ότι θα είναι ο δυνατότερος με αυτό το λεντ και μπαταρία, έτσι;

με το κουμπι αναβει και σβηνει μονο. Οι επιπλεον λειοτυργιες γινονται με το στριψιμο της κεφαλης που εχει 2 θεσεις (επαφες ρευματος)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα Φακου

με το κουμπι αναβει και σβηνει μονο. Οι επιπλεον λειοτυργιες γινονται με το στριψιμο της κεφαλης που εχει 2 θεσεις (επαφες ρευματος)

Ενδιαφέρον μου ακούγεται αν και μοιάζει η λειτουργία με τον Nitecore που έχει και τα χρωματιστά λεντ

οχι...αυτος εχει ξεχωριστο δακτυλιδι διακοπτη.
οι Armytek εχουν δυο καναλια ρευματος

http://i243.photobucket.com/albums/ff97/selfbuilt/2013/Viking042.jpg

ενα απο το σωμα στα πασα της κεφαλης, και ενα απο το σωμα στο μπρουτζινο δακτυλιδι. Ειναι πολυ αξιοπιστο και παλιο συστημα, χωρις κινητα μερα

βιντεο λειτουργιας
https://www.youtube.com/watch?v=lZuaZqUSsYA

παρελαβα σημερα....σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια,και ιδιαιτερα τους,kospap,Χιωτης,asot.....φαινεται μια χαρα ο φακος,οποτε λεω να παρω και εγω κατι παρομοιο η καλυτερο...ισως και να μην το δωσω ποτε στο φιλο μου :chinese:

Απάντηση: Re: Αγορα Φακου

Ξανα καλοριζικος!

Εμ, τετοιος φακος δεν ειναι για να τον δινεις δωρο..

ναι οντως...χεχεχε....ανυπομονω να το δωσω στο φιλο μου για να χαρει και αυτος...το ελπιζω αλλωστε...μελλοντικα θα ζητησω καποια προταση και για εμενα,οπως επισης και καμια βοηθεια για τον συγκεκριμενο φακο,αν χρειαστει φυσικα..να ειστε καλα και παλι...

καλοριζικος....τον δουλεψες καθολου?

οχι ακομα....αυριο θα τον δοκιμασω....απλα μου εκανε εντυπωση οτι στο λαστιχο(οχι το μεγαλο λαστιχενιο δαχτυλιδι),στο σημειο κατω απο τη θεση για το κλιπς,εχει αν μπορω να το πω καποια περισσεύματα λαστιχου σαν κροσια...μαλλον θα ειναι εργοστασιακο το θεμα...παντως ειναι ομορφος φακος και στο χερι αφηνει καλη αισθηση....

καλημερα...λοιπον δοκιμασα το φακο και ομολογω οτι ειναι πολυ καλος.....επειδη εφτασε η ωρα να το στειλω,θελω να ρωτησω,χρειαζεται κατι απο συντηρηση;εννοω καθαρισμο...κτλ....

τιποτα..καθαρισε τον με ενα πανακι εξωτερικα για να φαινεται...καινουργιος!

ασε τον φιλο σου να βαλει Νυοτζελ για να μαθαινει

τιποτα..καθαρισε τον με ενα πανακι εξωτερικα για να φαινεται...καινουργιος!

ασε τον φιλο σου να βαλει Νυοτζελ για να μαθαινει

δηλαδη;προφανως ειναι καποιο τζελ που μπαινει καπου;

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ο φακος δεν θα επρεπε να σταλει με nyogel ηδη μεσα στο κουτι?

Σιλικονουχο γρασσο που το βαζεις στα σπειρωματα του φακου. Ειναι φτηνο και χρησιμο.

http://www.fasttech.com/products/0/10009325/1825600-nitecore-sg7-silicone-grease-for-flashlight

ευχαριστω....καθε ποτε χρειαζεται αυτο;

οχι δεν ειχε κατι μεσα εκτος απο κατι ανταλλακτικα,το λουρακι και τις οδηγιες....παιζει κατι υποπτο?

Αν δεν χρησιμοποιεις τον φακο συχνα, μια δυο φορες το χρονο για να ειναι σε καλη κατασταση το σπειρωμα και να συντηρειται καλυτερα το λαστιχακι που κρατα το φακο αδιαβροχο.

Κανονικά θα έπρεπε, αλλά σε τόσους φακούς που έχω πάρει (και μερικοί ακριβοί ανάμεσα τους) KANENAΣ δεν είχε nyogel στο κουτάκι του...

αλλα οι Αρμυτεκ το εχουν στανταρ εκτος απο καποια χωρα που απαγορευτεται η διακινηση/μεταφορα του

Αν δεν χρησιμοποιεις τον φακο συχνα, μια δυο φορες το χρονο για να ειναι σε καλη κατασταση το σπειρωμα και να συντηρειται καλυτερα το λαστιχακι που κρατα το φακο αδιαβροχο.

ειναι για το φιλο μου,και η χρηση θα ειναι συχνή,οποτε αν εχεις καποιο προχειρο βιντεακι για τη συντηρηση καλοδεχουμενο...αυτο το λαστιχακι στο σπειρωμα αλλαζει αν φθαρει;

αλλα οι Αρμυτεκ το εχουν στανταρ εκτος απο καποια χωρα που απαγορευτεται η διακινηση/μεταφορα του

με κοψοχολιασες,ενα δωρο ειπα να παρω και φοβηθηκα μην ειναι ''μουφα'':flipout:

παντως ρε παιδια η αληθεια ειναι οτι με βαλατε στην πριζα και μαλλον θα κανω και εγω καποια αγορα οσονουπω