Αγορά flycam

Δες τα tutorial στη προηγουμενη σελιδα , θελει δουλεια ... και πρεπει να τη κανεις μονος σου !

Dokimase prvta th νεχ με τον δικο της φακο (16mm - 18-55) ... στην ευρυγωνια θεση.

Last edited:
Κάπως κατάφερα να το κάνω, και με τον 16άρη αλλά και με τους 17-50 και 10-20.

Βέβαια έχω πρόβλημα με το arm brace.. πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τίποτα πως μπαίνει. Έψαξα στο youtube αλλά όλοι το έχουν ήδη φτιαγμένο και το φοράνε σαν γάντι.. Έτσι είναι και το δικό σου ή έχει γίνει λάθος στο δικό μου;;

DSC03385.jpg

Ναι αλλά εμένα τα μεγάλα velcro δεν επαρκούν για να το τυλίξουν.. και εκεί κολλάω και εγώ :/

Ρε Γιάννη, λες να έχει μήκος για τύλιγμα και να μην το καταφέρνω; :p Θα τραβήξω και βιντεάκι αύριο να δεις..

Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Πχ πριν ήθελα να κατέβω τα σκαλιά της πολυκατοικίας για να δω τη λειτουργία του.. επειδή το είχα ισορροπήσει όμως δεν έγερνε ο φακός αλλά έβλεπε πάντα ευθεία και δε φαίνονταν. Θεωρείται σωστή τεχνική να ρίχνω βάρος προς τα μπροστά για να γέρνει λίγο; Γιατί οκ μπορώ να το τραβάω και με το χέρι μου αλλά κουνιέται πολύ..

Γι αυτο σου ειπα να δεις ολα τα βιντεο αναλυτικα ....
Το staedicam ειναι ολοκληρη επιστημη.

Θελει σωστο περπατημα και πιασιμο με τα 2 χερια.
Το ενα στο χερουλι και το αλλο ακριβως κατω απο το απο το gimbal point , με μικρες κινησεις.

Δες παλι εδω στο 5.00 λεπτο και μετα... http://www.youtube.com/watch?v=0W8c6C20bqM&feature=player_embedded#at=76

Η ηχογράφηση του τύπου τραγική.. wtf :p. Εντάξει κατάλαβα θεωρητικά τι πρέπει να κάνω, το θέμα είναι να το κάνω και στην πράξη. Έχω βάλει τον 16άρη τώρα και θα έλεγα πως το έχω ισορροπήσει πολύ καλά.. Έχω χρησιμοποιήσει 3 δισκάκια και αυτό είναι το ελάχιστο βάρος που θα έχει ποτέ το το όλο σύστημα, αλλά ακόμα κι' έτσι είναι αρκετά κουραστικό.. Θεωρώ απαραίτητο το arm brace, το οποίο το έβαλα με πατέντα γιατί δε φτάνουν τα velcro :p

H NEX-5 με τον 16άρη είναι πολύ πιο ελαφριά. Έχω επεκτείνει σχεδόν τέρμα το πόδι και έχω βάλει 2 στη μια πλευρά και ένα στην άλλη. Με τον Tamron 17-50 και τον αντάπτορα η ΝΕΧ γίνεται ο ορισμός του "μπροστόβαρου" και η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική. Θα το ξανασετάρω και θα δω τι χρειάζεται για ισορροπία.

Όταν λες αρκετή ώρα πόση εννοείς; :p Βγάζω διάφορα βιντεάκια μέσα στο σπίτι για δοκιμές, γύρω στο 2λεπτο το καθένα, και με ενοχλεί κάπως. Όχι σε βαθμό να θέλω να σταματήσω αλλά είναι κουραστικό. Αλλά ένα μυστήριο που διαρκεί 30-45min το αποκλείω να μπορώ να το βγάλω (εκεί δε θα 'χω κιόλας τον 16άρη αλλά τον 17-50, και θα χρειάζεται και πιο πολλά βαράκια άρα μιλάμε για αρκετό βάρος παραπάνω), θα βασιστώ στο arm brace.

Πρέπει να κάνω βαράκια για να δυναμώσω το χέρι μου και να δω και περισσότερο pr0n.. :Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

masturbation.jpg

Τραβηξα μερικες φωτο, για να καταλαβεις πως ειναι το arm brace.

Attachments

• DSC03490.jpg
    DSC03490.jpg
    34 KB · Views: 29
  • DSC03491.jpg
    DSC03491.jpg
    35.3 KB · Views: 29
  • DSC03492.jpg
    DSC03492.jpg
    39.4 KB · Views: 27
  • DSC03493.jpg
    DSC03493.jpg
    39.1 KB · Views: 27
  • DSC03494.jpg
    DSC03494.jpg
    33.9 KB · Views: 28
  • DSC03495.jpg
    DSC03495.jpg
    43.2 KB · Views: 33
Ευχαριστώ ρε Γιάννη!!! Ξέρεις πώς την έπαθα; Ήρθε διπλωμένο με τα λουριά προς τα μέσα, δηλαδή όπως είναι στην 5η φωτό φαντάσου το διπλωμένο ανάποδα. Ε και αφού ήρθε διπλωμένο έτσι δεν το σκέφτηκα ότι πρέπει να γυρίσει και έλεγα wtf, τι γίνεται εδώ.. :flipout::flipout::flipout:

Follow focus μπορώ να βάλω ή το ξεχνάω..; Αύριο θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι να μου πεις πώς σου φαίνεται η ισορροπία
action-smiley-069.gif

πραγματικα παιδια το steadicam ειναι επιστημη εγω δουλευω με το Merlin σε μια καμερα που εχω fx7 το σεταρα στο τσακ μπαμ αλλα με την 5d και τον 50αρι αγανακτησα μπορει να εκανε και κανα 3ωρο... εχω προσπαθησει και με τον 24 70 αλλα ματαια πρεπει να εχεις σταθερο φακο πανω για να πετυχεις το σωστο balance θελει πολυ μα παρα πολυ υπομονη και χερι...

Follow focus μπορώ να βάλω ή το ξεχνάω..; Αύριο θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι να μου πεις πώς σου φαίνεται η ισορροπία -bye-

παιξε με το διαφραγμα και φακο ευρυγωνιο δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα για να χρειαστεις follow...

Εντάξει με τον 10-20 δεν έχω θέμα, αλλά τον 17-50 τον έχω μόνιμα ανοικτό στη ΝΕΧ στο 2.8 και λογικό είναι να είναι λίγο πιο δύσκολη η κατάσταση.