Αγορά φορητής τηλεόρασης

thanp

New member
6 October 2010
20
Γεια σε όλους!

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε αυτό. Θέλω να αγοράσω μια φορητή τηλεόραση από 7 ίντσες και πάνω (9 θα ήταν καλύτερα). Είχα μια 7 ιντσών αλλά χάλασε.
Από οτι έχω ψάξει σε αυτή την κατηγορία δεν βλέπω γνωστές μάρκες πχ samsung lg αλλά κάτι άγνωστες και αυτές που έχω δει είναι γύρω στα 100 ευρώ.

Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτέινετε καταστήματα και μοντέλα.
Στο skroutz που ψαχνω δεν βγαζω ακρη...

Ευχαριστώ!

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε αυτό. Θέλω να αγοράσω μια φορητή τηλεόραση από 7 ίντσες και πάνω (9 θα ήταν καλύτερα). Είχα μια 7 ιντσών αλλά χάλασε.
Από οτι έχω ψάξει σε αυτή την κατηγορία δεν βλέπω γνωστές μάρκες πχ samsung lg αλλά κάτι άγνωστες και αυτές που έχω δει είναι γύρω στα 100 ευρώ.

Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτέινετε καταστήματα και μοντέλα.
Στο skroutz που ψαχνω δεν βγαζω ακρη...

Ευχαριστώ![/QUOTE

Για ποιά χρήση τη θέλεις ??
Έχε υπόψη σου πως η tv (αν δικαιούται να λέγεται έτσι) που ψάχνεις θα έχει "ημερομηνία λήξης" την 31/12/2012,με το τέλος,δηλαδή,εκπομπής του αναλογικού σήματος.Απ' ότι ξέρω αυτής της κατηγορίας οι tv δεν διαθέτουν mpeg-4,έχουν χαμηλής ποιότητας κινέζικα πάνελ,και είναι-αναλογικά-πολύ ακριβές. Ίσως,αν την αγοράσεις ως ενιαία συσκευή,με ενσωματωμένο dvd-player,να βλέπουν τα πιτσιρίκια σου στα πολύωρα ταξίδια με το ΙΧ σου (αλλά και πάλι δεν είναι συμβατά με όλα τα format) Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις,λοιπόν, να κυκλοφορήσουν οι αντίστοιχες-νέας τεχνολογίας-συσκευές,με υποστήριξη mpeg-4 και bluray player,οι οποίες όμως,πιθανότατα,θα είναι πανάκριβες.......

ΥΓ. Αν,παρ' όλα αυτά,εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι θα βρεις πολλές tv αυτής της κατηγορίας στη στοά Φέξη,στην Ομόνοια και τα πέριξ.