Αγορα φορτιστη-μπαταριας και φθηνιαρικου φακου

venturi

New member
Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για την ενοτητα εδω στο φορουμ με βοηθησε πολυ στο ψαξιμο.:SFGSFGSF:

Αφου διαβασα τα σχετικα θεματα και ειμαι ηδη κατοχος ενος φακου x-tactical xr-e q4, τον οποιο λειτουργουσα με 2χ κινεζικες 123α li-ion 3.6v 1800mAh
(λεμε τωρα) και τις φορτιζα με επισης κινεζικο φορτιστη ανευ μαρκας, ευτυχως δεν ειχα καμια εκρηξη μεχρι τωρα και επειδη δεν θελω να εχω αποφασισα
να παρω εναν φορτιστη αξιοπιστο και μπαταριες επισης.
Σκεφτομαι για τον nitecore i2 και μπαταρια nitecore 18650 protected απο fasttech. αφου τις χρησιμοποιειτε και εσεις απροβληματιστα.
Ψαχνομαι και για εναν φακο φθηνιαρικο. Ο θα φακος ειναι για χρηση 2 φορες την βδομαδα θελω να ειναι δυνατος με οσο πιο μεγαλη διαρκεια και το πολυ 1-2 modes με κουμπακι πισω. Σκεφτομουν κατι σε solarforce o οποιος θα μου βγει στα 25-30$ μετα επεσα πανω στους ultrafire kai βρηκα εναν μοντελο 502b με
xm-l t6 2 modes στα 10$ και σκεφτομαι να τον χτυπισω το πολυ πολυ να χασω 10$.
Περιμενω τις εναλλακτικες προτασεις σας εαν υπαρχουν.
Μια ερωτησουλα σε περιπτωση που παραγγειλω μπαταριες-φορτιστη-φακο απο fastTech (46$) παιζει να περασω τιποτα τελωνεια και να μου βγει ο κουκος αηδονι; και εαν ναι πως θα μπορουσα να το αποφυγω; (2 διαφορετικες παραγγελιες ισως)

Εγώ θα σου έλεγα αυτόν έχει πολύ καλές κριτικές στα φόρουμ και είναι και οικονομικός. Για φορτιστή μια χαρά αυτός που επέλεξες, για μπαταρίες θα πρότεινα αυτές που μου έχουν βγει αστέρια... Edit: για λίγα δολάρια παραπάνω θα έλεγα να πάρεις τον i4....

To switch mode group: switch to low mode and wait for 5 seconds. As soon as you notice a quick blink, half press the power switch and mode group is then toggled.

Πολυ καλη επιλογη οι μπαταριες Nitecore καθως και ο ι2 (καλυτερος απο τον ι4).
Οπως καλη προταση και του George για τον Convoy. H σειρα αυτη φαινεται οικονομικη και ποιοτικη.

Δες ολη τη σειρα http://www.fasttech.com/search?convoy

Βαλε και το κουπονι BLF για εκπτωση 5%

Επειδή έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε λογικές τιμές, θα σου πρότεινα ένα XM-L2 P60 drop-in (για να έχεις και το wow factor του καινούργιου led) και ένα Solarforce host τύπου L2. Κοιτά lightmalls.com & kaidomain.com.
Για φορτιστή αυτόν που διαλεξες αν και θα έπαιρνα τον i4, και μπαταρίες αυτές.

Το κακό με την πρόταση μου είναι ότι θα πρέπει να ψωνισεις από διαφορετικά μαγαζιά.

Καλές αγορές!

Οποτε για φορτιστη i2 η i3 και μπαταριες Nitecore η panasonic.
Ενδιαφερον ο συνδυασμος π προτεινεις για solarforce kai xm-l2 και σχετικα οικονομικος θα το ψαξω λιγο και αυτο
Για τους solarforce ειχα δει και την σελιδα solarforce-sales δεν την προτεινετε?
Με το τελωνειο απο fasttech καποιος που να γνωριζει?

Για τελωνείο δε θα έχεις πρόβλημα με τίποτε και από οπουδήποτε για φακούς. Ο Χιώτης που τη πάτησε είναι εξαίρεση στο κανόνα δυστυχώς, λόγω DHL, αν και μου έχουν έρθει πολλοί φακοί με DHL και δε πλήρωσα ποτε τπτ!
Όσο για τη σελίδα της solarfoce, μια χαρά είναι και αυτή στο παρελθόν που είχα αγοράσει!