Αγορά φωτογραφικής μηχανής έως 350 ευρώ

τι αντικατασταση? ακομα δεν βγηκε. Προφανως το μαυρο δουλεψε καλα και ξεμειναν. Καπου θα υπαρχει και σιγουρα θα ξαναφερουν αν ειχε τοση επιτυχια.

Η LX3 ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2008, σε αντικατάσταση της LX2 που είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2006. Η οποία αντικατέστησε την LX1 (Ιούλιος 2005).
Αποκλείεται συνεπώς αντικατάσταση στη συγκεκριμένη σειρά πριν τον Ιούνιο 2009, ίσως να μιλάμε και για Ιανουάριο ή καλοκαίρι 2010. Πιθανότερο το 2ο, εάν κρίνει κανείς από την επιτυχία του μοντέλου.

Μαυρη πανασονικ LX3, ειχε χθες στα ΜΜ Θεσσαλονικης, ως δειγμα στη βιτρινα, δεν ξερω αν ειχε και αλλη συσκευασμενη. Δεν θυμαμαι ομως τιμη και μαλον πρεπει να ειναι τσιμπημενη (~470Ε).

Ομορφοτερη απο την κανον G10 μου φανηκε, αλλα πολυ μικρο το γκριπ μπροστα και πολυ λεια, ψιλογλιστρουσε... επισης μολις 2,5χ ζουμ. Ωραια η οθονη της, βολικα τα μενου και βολικο το joystick... Τα κουμπια πανω στο φακο λιγο ψευτικα μου φανηκαν, αλλα δεν ειναι και για συνεχη χρηση... ωστοσο και το πλαστικο του φακου δεν πολυταιριαζει με το σωμα της μηχανης... λιγο ακριβα μου φανηκε να ζητανε για το design και το 2,8 (προς το παρον τουλαχιστον).

Εάν την μετράς ως "2.5x ζουμ" δεν είναι για σένα Ηλία. Εξάλλου από ό,τι έχω καταλάβει, για σένα το κάδρο αρχίζει μετά τα 60...!

Είσαι του τηλεφακού, πώς να το κάνουμε.

Περιμένω απαντήσεις από 3 μαγαζιά σχετικά με τη διαθεσιμότητα τη Δευτέρα.
Αύριο θα πεταχτώ στο ΜΜ να δω εάν υπάρχει καμία.
ευχαριστώ

Εάν την μετράς ως "2.5x ζουμ" δεν είναι για σένα Ηλία. Εξάλλου από ό,τι έχω καταλάβει, για σένα το κάδρο αρχίζει μετά τα 60...!

Είσαι του τηλεφακού, πώς να το κάνουμε.

:flipout: Καλα, το ζουμ, ετσι το ανεφερα... (μου ξεφυγε...:AFADF0:).

Παντως, ειναι στυλατη και οχι μονο...

δεν κάνετε λιγο οικονομία για να αγοράσετε μια απο τις νέες μικρές mico 4/3 ή καμμιά sigma dp1-2;