Αγορά φθηνής 32'' LCD ή CRT

εδω
εκει
παραπερα

Αυτα λενε οι τυποι που την εχουν και συνέκριναν με αυτες που ειχαν η είδαν.
Αυτοι τα λενε , οχι εγω, να ληφθεί υπόψιν παρακαλω.

Εγω ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ το ανέφερα ξεκαθαρα.
Αντιλαμβανομαι τους περιορισμους μιας CRT και δεν περιμενω τιποτα παραπανω.
Απλα πιστευω οτι σε σχεση με την προηγουμενη σιγουρα θα ειναι πιο καλή.
Δεν πρεπει να πιστευει καποιος οτι θα ειναι η τηλεοραση του για τα επομενα χρονια.

Ηδη ο livadaki ανεφερε καποιο προβλημα.Το οτι το ξεπερασε μονος του δεν σημαινει οτι ολοι θα το καταφερουν.
Σε κάποιους μπορει να χρειαζεται ρυθμιση στα χρωματα η οτιδηποτε αλλο.
Εχει ενα σκασμο φιλτρα, καποια μπορει να ειναι καλα σε καποιους και αλλα οχι.
Εγω εχω εμπιστοσυνη σε μενα και πιστευω οτι με βοηθεια εστω, θα βρω ακρη,
και θα τη φερω εκει που θελω.Και να μην τη καταφερω δεν με νοιαζει κιολας.
Δεν θα χασω και τη Μενουνος ουτε την Ματσουκα.

Αν καποιος εχει ενδοιασμους για τα 350-400 ευρα τοτε απλα,
ψαχνει να τη δει σε λειτουργια η πιο απλα δεν την αγοραζει.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δεν την εστησα ουτε ρυθμισα ουτε αξιολογησα προσωπικα.
Ουτε το χαρτοκουτι της δεν ξερω πως ειναι.
Αναφερω τι διαβασα σε ενα τουρ που εκανα στο δυκτιο για αυτην.
Οταν τη στησω θα σας αν ειναι καλη η δεν ειναι,
αν ειναι για σπιτι η ειναι για βλεπουν οι φαραωνες στο κοτετσι.

Παω στο κοντογυαλο τωρα να δω τι εχει το μενου.
τα λεμε..-bye-

Last edited:
Καλησπέρες
@ ilias :φίλε μου για τα 365 ευρα (15 μεταφορικα) που έδωσα θεωρώ ότι έχω πολύ καλύτερη εικόνα απο τις TFT-LCD. σε αντίστοιχες ή και μεγαλύτερες ίντσες και πολαπλάσιου κόστους. ημουν σήμερα στα Ιωάννινα στο Carrefour και τις χάζευα όλες τις TFT που έιχε εκέι (και είχε πολλές !) και σε όλες έβλεπα τήν ίδια διαπίστωση: ας με διορθώσουν οι γνώστες αν λανθάνω, αλλά αυτό που έβλεπα ήταν ότι ΔΕΝ συγχωρούν το παραμικρό λάθος στην εγκατάσταση της κεραίας. Αν δεν έχεις εικόνα ''καμπάνα'' σε όλα τα κανάλια επίγεια τηλεόραση δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς.

Την αγόρασα απο bch.gr η οποία την έστειλε απο αθήνα με την μεταφορική Ωμέγα η οποία εδώ αντιπροσοπευεται απο την μεταφορική του Τσιριγκάκη (στο δρόμο απο τρια γεφύρια προς αλεπού)

γεια χαρα κι απο μενα!
ψαχνοντας :BDBDG54: για αγορα tv βρεθηκα στην παρεα και μαλιστα εχω καταληξει στο συγκεκριμενο μοντελο, οποτε ηταν ωραιο που σας βρηκα :2thumb22sup:
Αν θελεις φιλε colt (ή οποιος εχει αυτο το μοντελο της philips) πες μας λιγο πιο αναλυτικα τις εντυπωσεις σου. Φτιαξε μας :coool: λιγακι να πορωθουμε. Αξιζει το εργαλειο, ετσι; Και η τιμη ψιλο-super μου φαινεται.
Ειμαι κι εγω φαν των crt, γιατι θεωρω πως την ποιοτητα τους δεν μπορουν να μας τη δωσουν ακομα οι lcd (τουλαχιστον αυτες που ειναι σε προσιτες τιμες). Γι' αυτο λεω να τη χτυπησω, γιατι οπως πανε οι εταιριες σταματανε την παραγωγη και δε θα βρισκουμε σε λιγο καιρο, ετσι δεν ειναι;
Αν παιζει και κανα αλλο μοντελο που προτεινετε, καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
Τα λεμε -bye-

Παιδες......
μολις την εστησα.
Τα καλα πρωτα:
Το εργαλειο σε HIGH DEFINITION ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ οτι εχω δει μεχρι σημερα
σε οικονομικα panel LCD η PLASMA.
Τα περι 640χ480 μαχ στην hdmi απλα εκανα οτι δεν το διαβασα και του εδωσα απο το nvidia panel 1280χ720.
Εβαλα μια ταινια 720αρα (The Good, the Bad and the Ugly) και χαζευα εικονα.
Ειχα ξεκινήσει να στησω ενα serverακι και το παρατησα για πιο μετα.
Σε προηγουμενα post ανεφερα οτι δεν μπορω να συστήσω η να μην αν δεν την δω.
Λοιπον τζογαδοροι:
το εργαλειο ειναι η καλλίτερη αγορα που εκανα τα 3 τελευταια χρονια.
Μεχρι χτες νομιζα οτι ηταν ο 700αρης epson, αυτο σημερα ανατραπηκε.
Και ο epson ειναι καλος αλλα και τα εχωσα (900) και βεβαια πρεπει να
λαβουμε υποψιν οτι δεν ειχα επαφη πριν με τετοιο μεγεθος οποτε οσο ναναι
εντυπωσιαδτικα, ειδικα ως πρωτη επαφη με προτζεκτορα.
Τηλεοραση ομως παναθεμα με , ενταξει ολοι εχουμε δει.
Εχω δει πανω απο 15 "καλα" κομματια φιλων.Απλα τα προσπερναει.
Οποτε ΙΜΟ:
Ειναι καλλιτερη απο διπλασιας τιμης πλασμα και lcd σε ψηφιακο σημα,
Ζηταει 362 ευρα με τα μεταφορικα, απο τα τιμια λεφτα μου,
Ειναι 32 ιντζες, (μια χαρα για τηλεοραση στα 2-3 μετρα).
Για μενα Θα τη φτιαξανε ειπα, δεν μπορει.

Τα ασχημα νεα;
Σε σημα απο nova δεν εχει καμια διαφορα απο την πιτσουνιερα που ειχα πριν.
Επιφυλασομαι και ελπιζω οτι με λιγο χρονο σε ρυθμισεις θα δωσει πολλα και σε αυτο το σημα.
Λοιπον αυτα ηρθα τρεχατος να σας πω.........

Τα ασχημα νεα;
Σε σημα απο nova δεν εχει καμια διαφορα απο την πιτσουνιερα που ειχα πριν.
Επιφυλασομαι και ελπιζω οτι με λιγο χρονο σε ρυθμισεις θα δωσει πολλα και σε αυτο το σημα.
Λοιπον αυτα ηρθα τρεχατος να σας πω.........

φιλε μου η nova ειναι γνωστο πως προσφερει απο αθλια (πχ ετ1, νετ, κτλ) εως μετρια-υποφερτη ποιοτητα εικονας (φιλμνετ 1-2) :tdown:
Ασε που οσο πιο καλη η tv, τοσο πιο εντονα βλεπεις ποσο χαλια παιζουν οι απαραδεκτοι.
Αν εχεις δορυφορικο δεκτη που ανοιγει και κανα πακετακι :bobby: (γαλλια ή premiere) να δεις ξενα καναλια με κορυφαια δεδομενα εκπομπης και να μας πεις εντυπωσεις.
Εγω θελω να τη δουλεψω χωρις επιγεια κεραια, αποκλειστικα με dreambox7000 (δινει μονο scart δυστυχως) και dvd philips963SA, παλιουτσικο αλλα κορυφαιας αποδοσης. Το dvd εχει εξοδο s-video αλλα και component (interlace-progressive και τα σχετικα), αρα θα κανει τη διαφορα οπως λες. Και μονο που θα παω απο μια salora 26" (πραγματικο διαμαντακι η ατιμη) σε wide screen δε μου φτανει ρε παιδες; :music-smiley-005:

ααα!! και κατι αλλο: σε τι χρωματα βγαινει?

Last edited:
Καλημέρα...
νομίζω βγαίνει μόνο σε ασημί...

nutsi καλορίζικη και να την χαρείς!!!

ΥΓ: μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που σκέφτεστε...κατά την ταπεινή μου γνώμη...

Μόλις την παράγγειλα (9551) από BestChoice Χαλκίδας. Θα αργήσει λένε η παράδοση (αιτία η αντιπροσωπεία). Πίστεύω ότι έκανα καλή κίνηση ..

Τελικα βλεπω πως ολοι οι δρομοι οδηγουν... Χαλκιδα :smileJap:
την εχει ψαξει κανεις σε αλλα μαγαζια; παντως ειδα καποια ελληνικα site στο skroutz που την εχουν τσιμπημενη :violent-smiley-030: :rifle:

Νασο στο pdf του μοντελου λεει "εγχρωμο περιβλημα:δυο χρωματα, black και silver frost". ποιος ξερει...

φιλε nutsis πες μας τα νεοτερα. εισαι :furious3: ή :firstprize: :aktion033:

Και μονο που θα παω απο μια salora 26" (πραγματικο διαμαντακι η ατιμη) σε wide screen δε μου φτανει ρε παιδες; :music-smiley-005:

ααα!! και κατι αλλο: σε τι χρωματα βγαινει?
Βγαινει και σε μαυρο διαβασα καπου,αλλα μαυρη δεν εχω δει.
Αν και μ'αρεσουν οι μαυρουλες, εχουν καλο κοντραστ στι finish;)
Στα τηλεοπτικα καναλια με καδρο 4:3 δεν θα δεις καμια διαφορα.
Ακριβως ισες ίντσες ειναι και αυτη σε τετραγωνο καδρο.
Μαλιστα εμενα μου κακοφανηκε που ειχα μια 29αρα.

Μπορει μάλιστα να μπερδευτεις στην αρχη με τα φιλτρα που εχει
και να βλεπεις και χειροτερα, μεχρι να τα μαθεις - ρυθμισεις.
Δεν νομιζω οτι σε αυτην την περιπτωση πρεπει να περιμενεις
κατι καλύτερο.(Τελικα με τι ι γραφετε το καλλιτερο και ποσσα λ)

Πρεπει να βλεπουμε και τα στοιχεια που λαμβανει καποιος υποψιν του
για να κρίνει αν ειναι καλη η οχι.
Αν ηθελα να αλλαξω τωρα τηλεοραση π.χ. θα διαλεγα μια σονυ lcd
αξιας 1500-2000 που μου αρεσει και εχει καποια απαραιτητα που απαιτω.
Απλα επειδη επελεξα να περιμενω για κατι πιο ωριμο και με προυπηρεσια
στην αγορα, δεν με πειραζε να περιμενω ενα χρονο ακομα.

Απο τη στιγμη ομως που ηταν απαραιτητο να παρω tv ΤΩΡΑ, δεν ηθελα να
να δωσω πολλα χρηματα χωρις να το ψαξω.ΔΕΝ ειναι μονο θεμα χρηματων.
ΑΡΑ πηρα τη philips με λιγα κατοσταρικα και κερδιζω χρονο.
Αν ειχε 750-800 δεν θα την επαιρνα, με ακομα τοσα θα πηγαινα σε lcd.
Δεν ξερω αν αξιζει 700 ευρω, ξερω οτι ειναι λιγα τα 350.
Ουτε lcd θα επαιρνα με 800 ευρω.

Δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει να πεταω λεφτα.
Ειναι οτι για να τα παρω δουλευω.

Παντως με το σημα απο nova το δουλευω.Κατι φτιαχνει, δεν εχω και
χρονο, με καλει ο κοντογυαλος, ελα μου λεει, ελα.....

Last edited:
μου φαινεται πως μου παει αυτη η tv, γιατι το βλεπω ως εξης:
Ελκυστικοτατη τιμη - κορυφαια 32" wide με 350 , ειναι special price ετσι; :BDGBGDB55:
Παιρνεις ποιοτικη crt με 350 , ενω για να δεις αντιστοιχη εικονα σε lcd θες 1500-2000
Θα δω επιτελους dvd σε 16:9 και θα δουλεψω και τις εξοδους του player που τωρα μενουν ανεκμεταλλευτες και απ' ο,τι διαβαζω κανουν τη διαφορα.
Επιγεια αναλογικα δε θα βλεπω, δεν εχω καν κεραια. ;)
Θα βλεπω ξενα δορυφορικα και αφθονη μπαλα. Να 'ναι καλα τα καλουδια του dreambox :bobby:

Στο ρεζουμε, αυτο που καταλαβαινω απ' οσα λετε, ειναι πως προκειται για μια tv που αξιζει να παρεις αν βλεπεις ταινιες σε dvd ή και καναλια 16:9 (ξενα φυσικα γιατι εδω μονο ο skai :mad: ). Ακομα καλυτερα αν χρησιμοποιεις τις πιο "ποιοτικες" εισοδους που εχει, τοτε το εργαλειο τα δινει ολα... :speechless-smiley-0

Αν ειναι να την παρεις και να βλεπεις Στεφανιδου ή 30φυλλοπουλο, δεν ενδεικνυται. Το 'χω πιασει το νοημα;

Ανεξαρτητα απο την τιμη της, τελικα ειναι μια τηλεοραση που χαιρεσαι να βλεπεις;

ναι-κατά την γνώμη μου-είναι μια τηλεόραση που αξίζει να βλέπεις...το μόνο πρόβλημα(που είναι πρόβλημα της crt τεχνολογίας-όχι μόνο της 9551) είναι το πρόβλημα της γεωμετρίας...αν έχει σωστή γεωμετρία,είναι εξαιρετική...

και...

ΝΑΙ βλέπεις progressive scan..έχει progressive οθόνη και συνδέοντας την hdmi θα παίζει πολύ καλά...

Παιδια....
Ειναι ενας γλομπος.
Καλος γλομπος, γλομπουτσαρος, αλλα γλομπος.
Την κρινουμε για αυτο που ειναι, μην το παρακανουμε ε;

Α, και δεν γεμιζει το ματι για 32".

Last edited:
η κορυφαια σου αγορα :firstprize: τα 3 τελευταια χρονια ειναι ενας γλομπουτσαρος βρε συ nutsis; :flipout:
μιλαμε για μια πολυ καλη crt, ναι ή οχι;
Δεν ειπε κανεις πως ειναι η τελευταια λεξη της μοδας, δινει ολοζωντανη crt εικονα; αυτο ειναι το ζητουμενο...

Τουλαχιστον εμεις που το ψαχνουμε λιγακι, ας μην παρασυρομαστε απο το μαρκετινγκ που θελει εδω και τωρα σε καθε σπιτι μια φθηνη(αρικη) lcd κακης ποιοτητας.
Σαφως και οταν πεσουν οι τιμες και μπορουμε να παρουμε μια πολυ καλη lcd θα ακολουθησουμε την εξελιξη, αλλα μεχρι τοτε δεν ειναι κακο να μιλαμε για μια crt, δεν εχουνε και μεινει και πολλες στην πιατσα ε; ;)

οταν λες δε γεμιζει το ματι για 32" ειναι καλο ή κακο? δεν ειναι μπαουλο δηλαδη ή δε φχαριστιεσαι μεγεθος εικονας; (σε 16:9 παντα...)

Last edited: