Αγορά φθηνής 32'' LCD ή CRT

Έαν εγώ, σε αντίθεση με τον τυχερό Τρυπή , χρειαστεί να μπώ στο κρυφό μενού, πώς μπαίνω ; Eψαξα το thread 2 φορές και δε το βρήκα.

το pdf για το service menu εδώ (με τα ευχαριστω ολων μας στο livadaki που το ανεβασε)
αλλα μπορει και να 'ναι ok, που ξερεις... :2thumb22sup:
οσο για τα προγραμματα pattern, δεν ξερω που μπορεις να τα εντοπισεις...
εννοειται πως θα σε περιμενουμε για εντυπωσεις.
Αααα!!! και καμια φωτο ε! (να πω κι εγω τον καημο μου ντε) :flipout:
αντε τα λεμε -bye-

Last edited:
και φοβερο το σλογκανακι σου "Eat well or die hard !"
ολα τα λεφτα :grinning-smiley-043 Με μια ατακα η καλυτερη συμβουλη! -bye-

Για τη γεωμετρια υπαρχουν στο service menu οι κανονικες τιμες.

Τα avia & dve ερχονται μαζι με καποιες καρτελες με χρωματα.
Δεν δουλευουν μονα τους.
Καποιο ειχα δοκιμασει στην παλια CRT, το AVIA νομιζω, αλλα χρειαζεται αυτες τις καρτελες.Πρεπει να ειναι 2 χρονια πριν που επαιζα μαζι του.
Πρεπει να υπαρχει καποιος οδηγος τουλαχιστον για τα χρωματα.
Για φωτεινοτητα και κοντραστ, πιστευω οτι καλυπτει.

Παιδια δεν εχω χρονο και χωρο τωρα, για ψαξιμο. Εχω φιλοξενουμενους και δεν υπαρχει
ανεση για τετοιες πολυτελειες, ουτε προσβαση εκει που το εχω καταχωνιασμένο.
Μετα τον αυγουστο θα καλμαρω. Αυτα, τα εχει το νησι τετοια εποχη.

Για το avia στο δαιμονακο, αν με εννοείται.....

Last edited:
να και μια ακομη απορια :dead:
τα 100hz απενεργοποιουνται οταν θελω; δεν ξερω καν, αν γενικως γινεται κατι τετοιο...
Σπευσατε απανταχου κατοχοι του γλομπουτσαρου να βοηθησετε εναν πιθανο αγοραστη.
Ετσι που πεφτει κι η τιμη, να περιμενω λιγο ακομα;
:o

Last edited:
καλως τονα!
δε σε προλαβα κι εκανα edit...
εχει 3 ρυθμισεις ε; οποτε βγαινει off αν θες, ξερω γω μπορει καπου να δημιουργουν problem τα 100hz και θες να τα βγαλεις :chinscratch:
τωρα τα αλλα high low ποιος ξερει...

την εχεις την tv;
νομιζω δεν εχεις ποσταρει ξανα εδω...
καθε σου σχολιο ευπροσδεκτο my friend :grinning-smiley-043

Last edited:
να και μια ακομη απορια :dead:
τα 100hz απενεργοποιουνται οταν θελω; δεν ξερω καν, αν γενικως γινεται κατι τετοιο...
Σπευσατε απανταχου κατοχοι του γλομπουτσαρου να βοηθησετε εναν πιθανο αγοραστη.
Ετσι που πεφτει κι η τιμη, να περιμενω λιγο ακομα;
:o

O X I βέβαια. ΔΕΝ απενεργοποιούνται ουτε μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Μην περιμένεις. Δεν πρόκειτε να πέσει άλλο η τιμή. Θ'ελεις να σε βοηθήσω να σου στείλω μια;
Δίπλα μου είνα το πράκτικερ.Μπορώ να δώσω προκαταβ και να πληρώσεις τα υπόπλοιπα αντικαταβολή.

Θ'ελεις να σε βοηθήσω να σου στείλω μια;
Δίπλα μου είνα το πράκτικερ.Μπορώ να δώσω προκαταβ και να πληρώσεις τα υπόπλοιπα αντικαταβολή.
σ' ευχαριστω για την προθυμια να βοηθησεις :grinning-smiley-043
Πηρα στο πρακτικερ και στελνουν και με αντικαταβολη, δεν ειναι εκει το problem...
Ειναι που δεν το 'χω αποφασισει ακομα...
Οπως θα 'λεγε κι ο nutsis, την ακουω να με καλει. Ελα, μου λεει, ελα... :chinese:

Εσυ πως το βλεπεις το εργαλειο, nutrialex; ευχαριστημενος; Προλαβες να τη σκαλισεις, να βγαλεις συμπερασματα;

Ναμαστε πάλι εδω...
έιδα το AVIA... εντάξε δε μου φα´νηκε και τίποτα ιδιαίτερο... πιο πολύ θεωρία κανει και εμφανίζει και λίγα πάτερν... άσε που δεν το καίει και σωστα σε DVD... οπότε άκυρος ο δαίμονας Νούτση... Ένα μονοσκόπιο βρε παιδιά δεν γίνεται να βρούμε ??

Α! και κάτι άλλο Νούτση : σύνδεσες DVI>HDMI ΑΠΟ PC δεν με απάντησες όμως : τα εικονίδια του desktop με την περιγραφή τους (π.χ. my computer , my documents κ.λ.π.) τα βλέπεις όλα καθαρά ?? είναι δηλ. σαν να έιναι η τηλεόραση μόνιτορ, ή έπαιζαν θολούρες ??

1. Η εικόνα δεν είναι τόσο καλή όσο η προηγούμενη 25άρα Philips Matchline που είχα.
  2. Η component δεν δουλεύει !!!!!
  3. Έχει ένα περίεργο χαμηλό θόρυβο κατα τη λειτουργία της.
Τι να πει κανείς...........
Κρίμα.
Όσο πιο παλιό μοντέλο τελικά τόσο καλύτερο.
Επιστροφή αύριο.
Αν μου δώσουν τα λεφτά πίσω θα πάρω την 32pw9618 που την έχω δει να δουλεύει και είναι πιο παλιό μοντέλο.

colt, μεχρι τα 720p ειναι καθαρα και σε καλο μεγεθος.
Ισως καποιος να προτιμήσει ενα μεγεθος παραπανω γραμματοσειρα.
Θολουρες δεν υπαρχουν.

nutrialex
. εγω μια 28αρα LG ειχα και η philips ειναι ξεκαθαρα ανωτερη.
Ισως η διαφορα μας ειναι οτι εγω βλεπω πιο μικρες γραμμες απο την 28αρα
ενω εσυ πιο μεγαλες απο την 25αρα που ειχες.
Κοιτα και το service menu, μηπως εχει τιποτα αλλόκοτες ρυθμισεις σε σχεση
με τις στανταρ που αναφερονται στο ιδιο.

..Η component δουλευει μια χαρα.
..Θορυβος δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση.
Ουτε κατα τη λειτουργεια της ουτε κατα το άνοιγμα η κλείσιμο της.

Εγω βεβαια τη χρησιμοποιώ περισσοτερο (80%) με τον υπολογιστη
και λιγο ο πιτσιρικας που βλεπει jetix.

Και μια βοήθεια η Samsung Slimfit WS32Z306 που μου είπαν στον Κοτσόβολο 500Ευρώ αξίζει? οχι τίποτα άλλο είναι και τα 100Hz Στην μέση...

και εκει που ολοι σταζατε μελι για το μπαουλακι, να κι ο nutri που μας παγωσε το χαμογελο στα χειλη :blush:
επιστροφη ε; τωρα ειναι που δε θα το αποφασιζω...:chinscratch:
Να μη δουλευει η component, θορυβος και εικονα κατωτερη του αναμενομενου. Να 'χεις πεσει σε προβληματικο κομματι δεν παιζει;
Θα προτεινα να σκαλισεις λιγο τα μενου, αλλα αν δε λειτουργει η εισοδος και σου παρουσιαζει και θορυβο, τι να το κανεις.
Το αλλο μοντελο που λες το εχουν στο πρακτικερ; ειναι τριετιας και βαλε απ' οτι ειδα στο ιντερνετ....

Βασικά 2 ώρες που διαβάζω το Φορουμ βραδιάτικα ψήθηκα να παω για την Philips και αφου καλύπτει τις ανάγκες για σύνδεση με το PC και έχει και ψηφιακό δέκτη όλα κομπλέ! και με μία βόλτα στα τοπικά μαγαζιά τα 395 ευρώ (perfectshop.gr)θα πέσουν κιάλλο! Πολύ βολικό απο το να δώσω 900-1000 για LCD...

ψηφιακο δεκτη δε νομιζω να 'χει...
για super τιμη Practicer (Μεταμορφωσης) 299 και απο κοντα το www.bch.gr 370

Kι εγω μισοψημενος ειμαι αλλα ηρθε ο nutrialex και μ' εκαψε :o
Αν την εντοπισεις καπου αλλου σφυρα το και προς τα δω :gossip:

Αντε τα λεμε -bye-

Last edited:
Την έχει το Praktiker Μεταμόρφωσης 299?!?! Πετάγομαι αύριο που είμαι και κοντά... στα 299 θα κολλήσουμε? έδω έχω δώσει 290 για DVD recorder Plextor 8X πρίν κάτι χρόνια:flipout: Μου φαίνεται πολυ καλό Value For Money και στο perfectshop λέει πως έχει και ψηφιακό δείκτη.... εσένα τι σε χάλασε ακριβώς?

εμενα τιποτα , το φιλαρακι μας που την πηρε χθες και παει για επιστροφη ρωτα...
κατα τ' αλλα ολοι εδω μεσα ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. :music-smiley-005:
και η τιμη απαιχτη και καλυτερα θα παιζει απο φθηνες lcd...
παρε κι ενα τηλ. πριν πας πρακτικερ δεν ξερεις καμια φορα... http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/133206/index.html

να και το manual http://www.p4c.philips.com/files/3/32pw9551_12/32pw9551_12_dfu_ell.pdf
στα ελληνικα...

Τα λεμε tomorrow-bye--bye-

Last edited: