Αγορά φθηνής 32'' LCD ή CRT

Έ συμβαίνουν αυτά... Έδω μου καίκε pixel σε ΕΙΖΟ 19'' LCD ούτε 2 μηνών και πάει για αλλάγη απο βδομάδα... να τσατιστω?(Στην Αντιπροσωπία άψογοι και τους έκανε και εντύπωση...) Θα πεταχτώ αύριο μια βολτίτσα 10 λεπτάκια με το τουτου είμαι... Thanx την έχεις αγοράσει εσύ η σκοπεύεις? Πάντως αν όντως υπάρχει 299 Praktiker πάιζει σε τοπικά μικρά μαγαζιά να σου κόψουν κιάλλο...

1. Η εικόνα δεν είναι τόσο καλή όσο η προηγούμενη 25άρα Philips Matchline που είχα.
  2. Η component δεν δουλεύει !!!!!
  3. Έχει ένα περίεργο χαμηλό θόρυβο κατα τη λειτουργία της.
Τι να πει κανείς...........
Κρίμα.
Όσο πιο παλιό μοντέλο τελικά τόσο καλύτερο.
Επιστροφή αύριο.
Αν μου δώσουν τα λεφτά πίσω θα πάρω την 32pw9618 που την έχω δει να δουλεύει και είναι πιο παλιό μοντέλο.

Ωπα φίλε, έπεσες στην περίπτωση (ελαττωματικό κομμάτι)! Να ζητήσεις να στην αλλάξουνε (και να στην ... κουβαλήσουνε). Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι -bye- (παλαιότερα είχα και γω την Philips Matchline 29", μοντέλο 9110 αν θυμάμαι καλά). Μένει να την δοκιμάσω με HD υλικό να την δω στα καλύτερά της.

Ωπα φίλε, έπεσες στην περίπτωση (ελαττωματικό κομμάτι)! Να ζητήσεις να στην αλλάξουνε (και να στην ... κουβαλήσουνε). Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι -bye- (παλαιότερα είχα και γω την Philips Matchline 29", μοντέλο 9110 αν θυμάμαι καλά). Μένει να την δοκιμάσω με HD υλικό να την δω στα καλύτερά της.

#@@$! Αυτά παθαίνεις όταν πατά το Enter εκεί που δεν πρέπει. Στη θέση του "ατυχούς" smily λοιπόν:
Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι ότι καλύτερο έχω ποτέ δει στις 32".

Thanx την έχεις αγοράσει εσύ η σκοπεύεις? Πάντως αν όντως υπάρχει 299 Praktiker πάιζει σε τοπικά μικρά μαγαζιά να σου κόψουν κιάλλο...

κι εγω ψαχνομαι να την αγορασω. Στο Practicer ειχα παρει τηλ. την Τριτη, μου ειπαν οτι υπαρχει σε προσφορα, στα 299

Σταυρο μας ανεβασες λιγακι, γιατι οσο να 'ναι, μια κακη κρτικη σου βαζει ιδεες...Σωστος :music-smiley-005:

κι εγω ψαχνομαι να την αγορασω. Στο Practicer ειχα παρει τηλ. την Τριτη, μου ειπαν οτι υπαρχει σε προσφορα, στα 299

Σταυρο μας ανεβασες λιγακι, γιατι οσο να 'ναι, μια κακη κρτικη σου βαζει ιδεες...Σωστος :music-smiley-005:
Σ υ γ ν ω μ η , Σ υ γ ν ω μ η , Σ υ γ ν ω μ η ,
Σ υ γ ν ω μ η , ......................Σ υ γ ν ω μ η ,
Μην με :violent-smiley-030:
Τρέξτε να προλάβετε.
Ο μπόμπιρας χρησιμοποιούσε το καλώδιο (component) για φράχτη στα playmobil !!!!
Πήρα νέο καλώδιο και όλα ειναι πολύ καλά.
Έχουμε και λεμε λοιπόν για να τελείωνουμε με αυτό το thread ::grandpa:
1. H Εικόνα με component είναι άριστη.
2. Ο ψηφιακός δέκτης της ΔΕΝ είναι και τόσο καλός όσο στα παλιότερα μοντέλα.
3. Όσον αφορα τα χρώματα , Θέλει σίγουρα ρύθμιση από το σερβις μανουαλ. (με αυτό παιδευόμαι τώρα)
4. Επιμένω ότι σε σχέση με παλιότερα μοντέλα ΔΕΝ είναι σωστά ρυθμισμένη χρωματικά.
5. Αρα όποιος δε φοβάται το "σκάλισμα" να τρέξει να την προλάβει.
Συγνώμη ξανά για την αναστάτωση.

Ψηφιακός δέκτης;;;
Τι πηρα εγω και δεν το βλεπω;
Που ειναι αυτο.Τι διαβαζα τοσο καιρο, στραβομάρα εχω;

Γαι πειτε και οι αλλοι κατοχοι.
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ

Ψηφιακός δέκτης;;;
Τι πηρα εγω και δεν το βλεπω;
Που ειναι αυτο.Τι διαβαζα τοσο καιρο, στραβομάρα εχω;

Γαι πειτε και οι αλλοι κατοχοι.
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!!
Δεν νομίζω να υπάρχει... δεν μπορεί τέτοια στραβομάρα πιά...

Ξανακοίταξα το βιβλίο... 'ντάξ μη λέμε και ότι θέμε Δεκτης DVB -T ΔΕΝ υπάρχει... σιγά μην τον είχανε και κρυμένο μεσ το μπαούλο και μας το κρύβανε

να 'μαι κι εγω ο γραφικος υποψηφιος (οχι βουλευτης...:flipout:)
δηλαδη nutrialex ολα καλα; απλα θελει ρυθμιση στα χρωματα ή ειναι κατι που δε στρωνει απο το service menu και απλα αυτες ειναι οι δυνατοτητες της;
ο περιεργος χαμηλος θορυβος....;
ψηφιακος δεκτης δεν αναφερεται πουθενα:chinscratch:
Ακομα και στο pdf της:
Δέκτης/λήψη/μετάδοση
•Ζώνες δέκτη: Hyperband, S-Channel, UHF,
•Σύστημα τηλεόρασης: PAL B/G, PAL D/K, PAL
SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L/L'
•Αναπαραγωγή βίντεο: NTSC
•Είσοδος κεραίας: Ομοαξονική 75 ohm (IEC75)
•Αριθμός προεπιλεγμένων καναλιών: 100

συμπτωματικα ο ulver εδωσε ενα Link απο microland και εκει λεει για digital δεκτη στα χαρκτηριστικα της . Την εχουν και τσιμπημενη λιγουλακι...
:violent-smiley-008:

Last edited:
'Ελειψα για λίγο και έγινε μπάχαλο απο ότι βλέπω.
:behead:
Με τα πολλά συγνώμη που ζητούσα παρασύρθηκε το πνεύμα σε ανώτερα επίπεδα, ή ίσως φταίει ή εικόνα που πήρα απο τη component.
E N N O O Σ Α ΤΟΝ α π λ ό δέκτη του τηλεοπτικού σήματος.
Δεν κυκλοφόρησε ποτέ crt με ψηφιακό.

Ο θόρυβος λειτουργίας υπάρχει ακόμη. Ίσως είναι κάποια παρεμβολή. Δεν ξέρω. Το ψάχνω.
Στο mute γίνεται αντιληπτός.

Last edited:
Καλα ξεμπερδεματα με τη διαθεση που εχεις nutri..
Εγω θα σου ελεγα να τη χαρεις με κανενα dvd-ακι η αν μπορεις να την ταισεις με σημα απο pc.
Εγω διορθωσα την γεωμετρια οσο την υποστηριξαν τα ματια μου,και απολαυσα ηδη και 10-11 ταινιες σε 720p.
Ρυθμισεις λεπτομερώς, ετσι και αλλιως (κατα τη γνωμη μου), εχουν εφαρμογη μονο σε οτι τις εκανες.
Υπαρχουν διαφορες στα φορμαρίσματα των πηγων που οτι βλεπεις σωστα
στο Α ειναι διαφορο στο Β και στο Γ αλλα πλησιαζει σε κατι αλλο.
Π.χ : ολα καλα στο μονομαχο αλλα στο "300" ξεπερασε την παρεξηγηση.
Τι να ρυθμισω και τι να αλλαξω, δεν μπορω να κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια.
Με την αποκλιση που εχουν μεταξυ τους (mkv,mpg,avi,H264,X264 κατι αλλο 264, dvx) πρεπει να εχεις ετοιμες παραμετρους για το καθε ενα.
Εγω ειμαι και μεγαλος ανθρωπος, ειναι και καλοκαιρι ειναι και ο epson-νας
με τα 2,5 μετρα οθονη......
Μια χαρα ειναι οπως ειναι, ειχα και περσι τετοια;
Παρτε και οσοι ειναι να παρετε μηπως κανετε καμια χακια να μας πειτε και μας.

Smithako, τελικα σε βλεπω για καμια lcd και να γελας μαζι μας

Smithako, τελικα σε βλεπω για καμια lcd και να γελας μαζι μας

Νutsi, τελικα με βλεπω να μενω με την παλια αγαπημενη μου salora (που ελεγα στην αρχη πως την παω με 1000) και να γελατε μαζι μου. :grinning-smiley-043
Εκτος αν βολεψει καπου να τη δω να παιζει και με μαγεψει. Ελα, να μου λεει, ελα... (σε πειραζω μπαρμπα-nutsi).
Τωρα που το σκεφτομαι, δεν τραβας κανα βιντεο ν' ανεβασεις... (καλο ε...?) :BDGBGDB55:

Να πουμε και τις κρυαδες μας, μηπως και δροσισει λιγακι
mrstraetz.gif

καλησπερα σε ολους
μολις πειρα και εγω απο πρακτικερ την philips pw329551
το προβλημα μου ομως ειναι οτι εκτος απο το 4:3 mode που κανει zoom in out
σε ολα τα αλλα modes παει μονο πανω κατω με αποτελεσμα η να χανω υποτιτλους η να τουσ κοβω τα κεφαλια στο πανο μερος τησ οθονης :furious3:
κσερει καποιος τιποτα επι του θεματος να με βοηθησει
ευχαριστω εκ των προτερων

κατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της εικονας
:firstprize:

Ντινο, ορισε απο την τηλεοραση 16:9, αλλα το ιδιο πρεπει να ορισεις κι απο τις ρυθμισεις του DVD Player σου. Προφανως απο εκει δινεις 4:3 για αυτο κι εχεις κομμενους τους υποτιτλους στο κατω μερος.
-bye-

καλησπερα σε ολους
μολις πειρα και εγω απο πρακτικερ την philips pw329551
το προβλημα μου ομως ειναι οτι εκτος απο το 4:3 mode που κανει zoom in out
σε ολα τα αλλα modes παει μονο πανω κατω με αποτελεσμα η να χανω υποτιτλους η να τουσ κοβω τα κεφαλια στο πανο μερος τησ οθονης :furious3:
κσερει καποιος τιποτα επι του θεματος να με βοηθησει
ευχαριστω εκ των προτερων

κατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της εικονας
:firstprize:

Καλημέρα. Θα μετακινήσεις το κεντρικό στρογγυλό πλήκτρο δεξιά και αριστερά με τα βελάκια μέχρι να βρεις την «Ευρεία οθόνη».

της αδελφης μου δεν αρεσει το 16:9 αλλα το 14:9 η η υπερευρεια αλλα θελει να συμπιεσει λιγο την εικονα σε αυτα για να χανει οσο το δυνατο λιγοτερο απο πανω και απο κατω
κανε αδελφη να δεις καλο.... :furious3:

Απ οσο ειδα εβαλαν στο praktiker την Samsung LE 32 R84 στα 799ε.
Ξερει κανεις αν ειναι ιδια με τη δικια μας LE 32 R86;
Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του πολυ εξυπηρετικου αυτου forum.Ενδιαφερομαι για την αγορα της Philips 32PW9551.Η τηλεοραση θα παιζει συνεχεια 4.3 δηλαδη τοπικα καναλια και θελω να μου πειτε αν την εικονα την κανει full screne χωρις παραμορφωσεις(να μην βλεπω π.χ. την μπαλα στενομακρη) και μπαρες πανω κατω.Διαβασα οτι την πιο φτηνη τιμη την εχει το πρακτικερ αλλα εδω στη θεσσαλονικη που μενω καηκε. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει η τηλεοραση αυτη σε καποιο πρακτικερ κοντινης πολης η βρηκε κανεις μεσω internet παραγγελια καποια παρομοια τιμη?Ευχαριστω.

Απ οσο ειδα εβαλαν στο praktiker την Samsung LE 32 R84 στα 799ε.
Ξερει κανεις αν ειναι ιδια με τη δικια μας LE 32 R86;
Ευχαριστω.

Ναι ίδια είναι,απλά είναι εισαγωγή από γερμανία και δεν την δέχεται η ελληνική αντιπροσωπεία το praktiker έχει δική του εγγύηση

Ευχαριστω πολυ. Παντως νομιζω πως για την ωρα εκει υπαρχουν οι καλυτερες τιμες για τις R8x.
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα δεν εχω δει κατι καλυτερο, τουλαχιστον μετα απο μια γρηγορη αναζητηση.