Αγορά φθηνής 32'' LCD ή CRT

Ναι!!!Αυτή είναι η καλύτερη τιμή σε κατάστημα!!!Online στο pixmania Η R81 έχει 710Ε!!!

Απάντηση: Re: Αγορά φθηνής 32'' LCD ή CRT

Ναι!!!Αυτή είναι η καλύτερη τιμή σε κατάστημα!!!Online στο pixmania Η R81 έχει 710Ε!!!

Προσεξτε λιγο το συγκεκριμενο site γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια!!!

Ναι κι εγώ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα,οπότε το προτιμότερο είναι η 84 με 799Ε από πράκτικερ

και να λοιπον που ξεθαβω αυτο το θεμα κι επανερχομαι μετα απο καιρο για να ρωτησω αν ξερει καποιος φιλος αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι αυτο το μοντελο, το 9551.
Περασε καιρος απο το καλοκαιρι και στo bch.gr δεν την ειδα, στο πρακτικερ χλωμο λογικα, καμια ιδεα;

σ' ευχαριστω φιλε μου.
Ασχημα τα νεα ε; :chinscratch:
θα μου πεις ευκαιρια να ψαχτω για καμια lcd....
να 'σαι καλα giorgo :music-smiley-005:

Γεια χαρα.
Στοκ υπάρχει ακόμα στο Πρακτικερ-Είδα πρίν μια βδομάδα.

Η philips δεν σταμάτησε τις CRT τηλεοράσεις γενικά ,απλά στην Ευρώπη το εργοστάσιο της στην Τσεχία (σε συνεργασία με την LG ,LG Philips Displays) που κάλυπτε την παραγωγή hi end CRT οθονών ,έπεσε έξω λόγω υψηλού κόστους,και εκλεισε πρίν έτος.Οτι οθόνες υπάρχαν ήταν από στοκ.

Την παραγωγή οθονών την ανελαβε μετά την πτώχευση μια άλλη εταιρία η LD Displays σαν συνεχεια της με έδρα την Κίνα,με παρόμοια προιόντα οθονών κλπ ,αλλά όχι ίδιας ποιότητας και λόγω Κίνας εχει δασμούς για εισαγωγή για συναρμολόγηση τηλοράσεων στην Ευρώπη.

Η πτώση πωλήσεων λόγω μόδας για κάτι νέο όπως LCD κλπ δεν αφορά ότι οι CRT πέθαναν ,αλλά οι εταιρίες εχουν μεγαλύτερο κέρδος.Στην Ασία ,Νοτια Αμερική η CRT βασιλεύει γιατί οι αγορές δεν σηκώνουν "ακριβά" προιόντα.

Το ίδιο και στην Pωσία και Poυμανία όπου νέες πολύ καλές πχ CRT TV Sony τηλεοράσεις πωλούνται ακόμα,το ίδιο και Μέση Ανατολή και άλλου και απο γνωστές φίρμες,αλλά πλεον σε μικρότερη γκάμα.

Οτι CRT ΤV υπάρχει πλέον στην Ευρώπη ,είναι από μια Ινδική εταιρία που αγόρασε την Τhomson multimedia που έκανε οθόνες στην Πολωνία ,τώρα με συναρμολόγιση είτε στην Ιταλία κάτω από την φίρμα Νormende (πρώην Τhomson) Ινδική πλέον,αλλά όχι σε high end υλοποιήσεις ,και τα υπόλοιπα είναι συναρμολόγισης Τουρκίας (Vestel,BEKO) που βάζουν διαφορες φίρμες φασόν όπως και CRT οθόνες ,ανα παραγγελία (μέχρι Sony,Hitachi,Toshiba) για κάποιες αγορες .Η sony και η Panasonic επίσης παράγουν και στη Μαλαισία.

Στις χώρες όπου oι LCD δεν έχουν προωθηση,περιμένουν οι εταιρίες την παλιότερη τεχνολογία LCD που αποσύρεται από "πλούσιες" αγορές,να τις πουλήσουν τσάμπα ,για να γίνει μόδα και κεί και να υπάρξει ζήτηση.

Το ίδιο γίνεται με τα tuner των τηλεοράσεων.Αρχίσαμε με απλές υλοποιήσεις στις CRT ,και καταλήξαμε σε PIP/PAP/PAT tuner κλπ τεχνολογίας Philips που τώρα είναι συναρμολόγισης Τουρκίας από τους κολοσούς όπως Vestel,BEKO,profilo-telra,που τα βάζουν για διαφορες φίρμες φασόν καλα ή μη προίόντα ,ενώ η Philips τ'αγνοεί στις LCD τηλεοράσεις της ακόμα ενώ η ίδια έχει δώσει άδεια για την παραγωγή τους !

Στο δίλημα λοιπόν του thread μια φθηνή πολύ καλή CRT vs φθηνή LCD (<1000ευρώ) είμαι και γώ ετσι υπέρ της CRT για τα Ελληνικά δεδομενα και με την σαβούρα που γενικά κυκλοφορεί σε LCD (revision ίδιου σχεδιαστικά και τεχνολογικά προιόντος προτού καν βγεί νέο μοντέλο σε λιγότερο από έτος) ώσπου να κατασταλάξουν τα πράγματα και η τεχνολογία να γινει πάλι βασικά στην αισθητική και ποιότητα και όχι τόσο στις δυνατότητες,για να πιανουν περισσότερο τόπο τα ίδια χρήματα που δίνουμε κάθε φορά.

Για περισότερες πληροφορίες κάντε αναζήτηση στο Internet ,και στα site των γνωστών εταιριών για χώρες εκτός Ευρώπης και ΗΠΑ.

Last edited:
Μη ξεχνάμε και την Samsung,που εκτός από παραγωγής Ουγγαρίας,φέρνει στην Ευρώπη και Slim CRT-TV made in Korea.Mια βόλτα από διαφορα sιte εκτός Ευρώπης,ΗΠΑ θα δείξει τι καλό κυκλοφορεί ακόμα από CRT.

Συγνώμη αν σας κούρασα,αλλά δεν μου δέχεται ενιαίο μήνυμα.Νέος είμαι θα μάθω....πλεον την έχω πατήσει με αγορά "ακριβής" Βravia 32'' σειρά V πρίν 18 μήνες,και βλεπω τα χάλια της.

Last edited:
γεια χαρα! :music-smiley-005:
σχετικα με την philips pw9551 μπορεις να μου πεις σε ποιο practicer την ειχανε?
γιατι εκανα καποια τηλεφωνα τριτη ή τετάρτη αλλα τζιφος :bigcry:
επειδη βλεπω εχεις ψαχτει με το θεμα, αν εχεις καποια προταση για το που μπορω να την εντοπισω θα ειναι χρησιμη.

το καλοκαιρι που ειχε αφθονα κομματια εγω εκανα τον δυσκολο :smash:
αν παιζει κατι αλλο σε crt θα θελα προτασεις.
οχι βεβαια bluesky και daewoo :twoguns:

Λοιπόν στα expert στους αγ. αναργυρους έχουν μία thomson crt 32'' super, με είσοδο component και progressive scan, 100hz και natural flat και είναι πολύ μουράτη με ενσωματωμένο τραπεζάκι. Έχω την ίδια χωρίς το τραπεζάκι και η εικόνα της είναι super. Αυτό το μοντέλο όταν είχε βγεί έκανε 2100 ευρώ και τώρα το δίνει 500(παίρνει και παζάρια..). Μια foto είναι εδώ:

Attachments

• tvpro.jpg
    tvpro.jpg
    13.1 KB · Views: 27
φιλε z-130 η φωτο ειναι απο sony :guitarist:
με την ευκαιρια, ποιο μοντελο της thomson ειναι;
για να ψαχτω λιγακι να δω τι λεει το εργαλειο.
τα λεμε -bye-

γεια χαρα! :music-smiley-005:
σχετικα με την philips pw9551 μπορεις να μου πεις σε ποιο practicer την ειχανε?
γιατι εκανα καποια τηλεφωνα τριτη ή τετάρτη αλλα τζιφος :bigcry:
επειδη βλεπω εχεις ψαχτει με το θεμα, αν εχεις καποια προταση για το που μπορω να την εντοπισω θα ειναι χρησιμη.

το καλοκαιρι που ειχε αφθονα κομματια εγω εκανα τον δυσκολο :smash:
αν παιζει κατι αλλο σε crt θα θελα προτασεις.
οχι βεβαια bluesky και daewoo :twoguns:

Στο Praktiker Ταυρου την είχα δεί πριν 10 μέρες.Είχε και την 29αρα ίδια.
-
Μπορείς να ψάξεις επίσης σε καταστήματα που πουλάνε μόνο philips ,έχει στην Ν.Σμύρνη Ελ.Βενιζέλου πλατεία και Καλλιθέα.

-Για επώνυμες CRT 100hz γενικά ψάξε στα καταστήματα Εlephant και Ηλεκρονική Αθηνών πχ Γλυφάδας (εδώ είχα δεί και υπόλοιπες Sony και Schaub Lorenz (η πρώην Grundig ,που είναι Philips φασον με επιπλέον PIP/PAP με 2πλο δέκτη κλπ) και δες και σε Κωτσοβολο (ειδικα στα Mega stores )

nai sorry...:cool4:
πρέπει να είναι η 32WB842.Δεν είμαι σίγουρος όμως..Α έχει και ΡΙΡ. Βρήκα μια φωτό της.

Attachments

• img_116051_300.jpg
    img_116051_300.jpg
    11.6 KB · Views: 21
είναι ακόμα πιο όμορφη απο τη σόνυ... Σου λέω απο εικόνα είναι super.. Πήγαινε δες την. Είναι Σοφοκλή Βενιζέλου 129. Πες του ότι είσαι απο το AVclub.Εκεί κάναμε το powerbuy για τις Sharp XL2...

nai sorry...:cool4:
πρέπει να είναι η 32WB842.Δεν είμαι σίγουρος όμως..Α έχει και ΡΙΡ. Βρήκα μια φωτό της.

To μόνο μειονέκτημα ίσως είναι το service της.
Η Thomson σταμάτησε να βγάζει τηλεοράσεις τόσο CRT όσο και LCD ,και πούλησε το τομέα εικονας σε μια Ινδική εταιρία που άρχισε να παράγει παρόμοια προιόντα όχι με την φίρμα της Thomson αλλά τώρα σαν Normende (που ανήκε στην Thomson) στην Ιταλία και Πολωνία στις παλαιές εγκαταστάσεις της Thomson.

Ισως η νέα αντιπροσωπεία Normende σε καλύπτεi τώρα,γιατί οι thomson χρησιμοποιούσαν εξ'ολοκλήρου δική τους τεχνολογία,και όχι συνεργασίας μέρη από άλλους κατασκευαστές,οπότε και στο ελεύθερο εμποριο ανταλλακτικών ίσως δεν βρείς κάτι για τυχόν επισκευή.

παιδια να 'στε καλα!
ειμαι απο εδεσσα και ειναι αδυνατο να 'ρθω προς τα κατω. :bigcry:
θα κανω παντως καποια τηλεφωνακια κι ελπιζω να βγει κατι.
Παντως αν την εντοπισετε καπου τυχαια, αφηστε μηνυμα εδω.
στον ταυρο ε; προ ημερων πηρα σε καποια practicer αλλα δε θυμαμαι σε ποια :damnyou:
τα λεμε -bye-

που το ξεθαψα αυτο ε?!!! :grandpa:

λοιπον, αν υπαρχει καποιος που την εχει και τη δινει να ενημερωσει με pm.
ευχαριστω!