Αγορά φτηνής 32ρας.

unforgiven

Senior Member
26 April 2007
354
Ψάχνουμε μια τηλεόραση 32" με μέγιστη τιμή τα 270 .
Δεδομένης της τιμής, θα θέλαμε να είναι επώνυμη και να παίζει, φυσικά, και τα ψηφιακά κανάλια.
Με μια γρήγορη ματιά, βρήκα τις Toshiba 32av933g, Samsung le32e420e και lg 32cs460.
Κάθε βοήθεια ή συμβουλή, ευπρόσδεκτη.

Μεταξύ LG 32CS460 και Samsung 32EH4000, υπερτερεί κάποια επί της άλλης.

Λοιπόν, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά φτηνής 32άρας χθες βρέθηκα στο public στο Σύνταγμα και τις είδα όλες εκτός της Toshiba την οποία δεν την είχε. Μεταξύ των δύο που αναφέρεις παραπάνω η samsung είχε ένα κλικ πιο πάνω εντυπωσιακότερη εικόνα (περισσότερο πουσαρισμένα χρώματα, που εμένα προσωπικά μου αρέσουν, χωρίς να φαίνονται ψεύτικα). Η εικόνα της LG ήταν επίσης πολύ καλή με πιο φυσιολογικά χρώματα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Αυτό που με "χάλασε" ήταν το πάχος τους το οποίο δεν είναι πολύ λεπτό όπως οι περισσότερες τηλεοράσεις σήμερα. Η samsung ήταν πιο λεπτή και είχε καλύτερο φινίρισμα. Από εκεί και πέρα οι ακριβότερες τηλεοράσεις που έπαιζαν το ίδιο hd υλικό δεν με εντυπωσίασαν περισσότερο στο θέμα της εικόνας αφού οι διαφορές σε αυτές τις ίντσες είναι από μικρές έως ανύπαρκτες, ακόμα και σε full hd και hd ready.