- 18 March 2013
- 171
Αυτό ΕΙΝΑΙ ενισχυτής, αλλά δε θα το αγόραζα, εκτός κι αν περίπου στο χαρίζουν.Αυτό κάνει για ενισχυτής;
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφού το έχεις, ναι, κάνεις τη δουλειά σου. Το πικάπ θα το συνδέσεις στα βύσματα που γράφουν phono. Εκτός κι αν έχει ενσωματωμένο προενισχυτή, οπότε το συνδέεις σε οποιαδήποτε άλλη υποδοχή.Δεν μου το χαρίζουν.δικο μου είναι .
Όποτε με αυτό προσωρινά δουλεύει ένα πικαπ ;ούτε προενισχυτη χρειάζομαι ;
αν πάρεις πικάπ με ενσωματωμένο phono θα το συνδέσεις σε άλλη είσοδο του ενισχυτή και όχι στην "phono" , γιατί το σήμα της κεφαλής έχει ήδη ενισχυθεί από το phono του πικάπΌποτε όπως το καταλαβαίνω εάν παρω πικαπ με προενισχυτη εχω δυο επιλογές
1παηρνω ενισχυτη και συνδέω πάνω του ηχεία
2. Μπορω να συνδέω ηχεία με δίκο τους ρεύμα κατευθείαν πάνω στο πικαπ
Σωστά ;
Όποτε όπως το καταλαβαίνω εάν παρω πικαπ με προενισχυτη εχω δυο επιλογές
1παηρνω ενισχυτη και συνδέω πάνω του ηχεία - Ναι, με παθητικά ηχεία θες οπωσδήποτε ενισχυτή (με ή χωρίς είσοδο πικάπ)
2. Μπορω να συνδέω ηχεία με δίκο τους ρεύμα κατευθείαν πάνω στο πικαπ - Υπάρχουν ενεργά ηχεία που δέχονται σήμα LINE LEVEL, οπότε χρειάζεσαι πικάπ με ενσωματωμένο προενισχυτή και ενεργά ηχεία που να έχουν δικό τους VOLUME CONTROL.
Σωστά ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.