Αγορά Full HD LCD μέχρι 1300 ευρώ

Εγω παλι θα ελεγα οτι η F86 ειναι οριακα καλυτερη απο την Μ86 αλλα μια και η τελευταια μπορει πλεον να βρεθει σε πολυ καλη τιμη ισως και να ειναι προτιμωτερη η αγορα της.

Ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου Βασιλη.-bye-

Ουτε εγω δεν θα τα ελεγα καλυτερα..ειναι δυνατον ο αλλος που ψαχνει μια τηλεοραση να διαβασει την παραπανω αποψη του Γιαννη και να μην παρει τη σωστη αποφαση? :SFGSFGSF::grinning-smiley-043
ακου μερα με τη νυχτα! (ελπιζω να μην πηγε κανεις να ακυρωσει την παραγγελια του λογω αυτης της φρασης)

Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε άποψη και έτσι πρέπει να γίνεται. Δεν νομίζω πως κάποιος που διαβάζει/συμμετέχει στο forum επιλέγει τηλεόραση με βάση μία έκφραση που ειπώθηκε σε ένα ποστ. Αν συμβαίνει είναι λάθος.

Ο φίλος zeremefico είπε την άποψη του που για τους περισσότερους είναι άστοχη, αλλά δεν νομίζω πως θα επηρέαζε και κανέναν σε κάποια αγορά. Ευτυχώς σαν forum είμαστε αρκετά μεγάλο ώστε να μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα από όσες περισσότερες πηγές μπορούμε και για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις υπάρχουν μπόλικες.

Προσωπικά οτιδήποτε αναφέρεται σε θέαση σε κατάστημα και αφορά ποιότητα εικόνας δεν το λαμβάνω υπόψη μου. Δίνω περισσότερη βάση σε reviews και σε απόψεις κατόχων, ιδιαίτερα όταν αναφέρονται στα αρνητικά σημεία μιας τηλεόρασης.

Εγω παλι θα ελεγα οτι η F86 ειναι οριακα καλυτερη απο την Μ86 αλλα μια και η τελευταια μπορει πλεον να βρεθει σε πολυ καλη τιμη ισως και να ειναι προτιμωτερη η αγορα της.

Ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου Βασιλη.-bye-

Σωστός όπως πάντα (σχεδόν :2thumb22sup:)

Απο τώρα και έπειτα θα προσέχω τι λέω για να μην δημιουργώ παρόμοιες αντιδράσεις...
Πάντως η 40Μ86 με την 40F86 είναι η μέρα με την νύχτα(με αστέρια)...