Αγορά Hi-Fi έως 200 ευρώ

Jim267

New member
19 January 2014
7
Καλησπέρα στο forum!

Το θέμα μου είναι απλό. Είμαι καινούργιο μέλος, δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τα ηχοσυστήματα και σαν πιο έμπειροι θα ήθελα να μου προτείνετε ένα hi-fi για να το βάλω στο σαλόνι να ακούω μουσική. Αν μπορώ να συνδέσω και τα ηχεία του με την τηλεόραση ακόμα καλύτερα (μία LG έχω). Το budget μου είναι έως 200 ευρώ μάξιμουμ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Αγορά Hi-Fi έως 200 ευρώ

Καλησπέρα....

Πόσα τ.μ είναι ο χώρος σου;
σωστη ερωτηση
αλλα δεν εχουμε πολλα περιθωρια τιμης
προτεινω οχι απλως hi-fi αλλα σχεδον hi-end μηχανημα με μονο 30 ευρο επιπλεον.
τα αντιστοιχης ποιοτιτας και κατηγοριας μηχανηματα κανουν 400-600 ευρο ++++
https://www.skroutz.gr/s/1819804/Panasonic-SC-PMX5.html

ουπς τωρα ειδα τα τμ ,,,,,,, ενταξει μια χαρα θα σου κανει

Last edited:
Καλως ηρθες στο φορουμ Δημητρη.

Περαν της τηλεορασης, τι αλλο θα συνδεσεις? υπαρχει καποιο cd-blueray, radio, ipod, pc? ρωταω γιατι περαν τον mini συστηματων εχω και κατι αλλο στο μυαλο μου

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχω ένα HTC κινητό, δεν ξέρω αν γίνεται να το συνδέσω και για blu-ray player έχω το PS3. Κατά βάση θα το έχω στο σαλόνι για ράδιο και CDs και αν γίνεται θα συνδέω στην τηλεόραση τα ηχεία όποτε είναι να δω καμιά τανία.

Last edited:
Αφου υπαρχει σαν πηγη το PS3 μπορεις να παρεις και ενα συνδιασμο απο ενισχυτη και ηχεια. Μπορει τα χρηματα να ειναι λιγα αλλα θα εχεις πιο γεματο ηχο απο ενα μινι hifi.

πχ: tripath 40 ευρω με τα μεταφορικα

pioneer speakers (δεν ειμαι σιγουρος με τα μεταφορικα αλλα το ηχειο ειναι περιπτωση για τα χρηματα που ζηταει)

βαλε και ενα ντακακι

Ολα μαζι δεν εχουν 200 ευρω.

Θα εξετάσω και αυτή την περίπτωση, αν και μπορεί να προτιμούσα ένα έτοιμο σύστημα. Το πρόβλημα όμως είναι πως τα ηχεία δεν τα στέλνουν Ελλάδα :/

EDIT: Με λίγο ψάξιμο στο ebay, τα βρήκα από εκεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Hi-Fi έως 200 ευρώ

Αφου υπαρχει σαν πηγη το PS3 μπορεις να παρεις και ενα συνδιασμο απο ενισχυτη και ηχεια. Μπορει τα χρηματα να ειναι λιγα αλλα θα εχεις πιο γεματο ηχο απο ενα μινι hifi.

pioneer speakers (δεν ειμαι σιγουρος με τα μεταφορικα αλλα το ηχειο ειναι περιπτωση για τα χρηματα που ζηταει)

βαλε και ενα ντακακι

για τα τριπαθα το ηξερα αλλα τα ηχεια πολυ ψαγμενα μπραβο,
το προβλημα ειναι οτι μονο ενας τα στελνει ελλαδα απο ebay και θελει 47ευρο μεταφορικα + 92 ευρο τα ηχεια = 140 ευρο .
δεν βαζω κινδυνους τελωνειου -- μεταφορικοι κινδυνοι -- εγγυησεις -- σε περιπτωση επιστροφης ειναι βαρια και ογκωδει κτλ ´,,,,
δεν θα το ρισκαρα για τα ηχεια´ για τον ενισχυτη Ναι, θα τον επαιρνα και θα του εβαζα τα Cambridge Audio S30 στα 175 ευρο http://www.skroutz.gr/s/349007/Cambridge-Audio-S30-bookshelf-speaker.html

αλλα και παλι δεν ξερω εαν μπορει να ανταγωνιστη την ετοιμη λυση του Panasonic SC-PMX5
που εχει και radio και cd player κτλ + τα πολυ καλα λογια που λενε στο τεστ ηχου και εικονας http://hxoseikona.gr/item/67-pmx5.html

Last edited:
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας. :a0210: Νομίζω τελικά ότι θα καταλήξω με την επιλογή του FlyingFinn όμως, που είναι εντός budget και είναι και ένα έτοιμο σύστημα.

βαλε και ενα ντακακι

Παναγιώτη, μιά από τις καλύτερες προτάσεις για πλήρες Hi-Fi στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. :music-smiley-005:
Ασχέτως τι θα κάνει τελικά ο φίλος μας η πρόταση είναι εξαιρετική. Και ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους θα ήθελαν ένα δεύτερο σύστημα για το υπνοδωμάτιο, για το εξοχικό, κλπ. Μία οποιαδήποτε πηγή αρκεί. Π.χ. το παλιό μας CD/DVD Player που θα βελτιωθεί με το DACάκι. Φυσικά μπορούμε να επιφέρουμε πολυάριθμες βελτιώσεις, αλλά το ποιοτικό ελάχιστο είναι αυτό που ψάχνουμε.
Και το έχεις βρει! -bye-

το ηχειο τελικα το βρηκα στο αμαζον στα 110 ευρο μαζι με τα μεταφορικα
οσο για το τριπαθο του εστειλα μειλ για να μου επιβεβαιωση οτι εχει capacitor 9000uf !!!!!!!!!!
και να βαλει και μια φωτο απο εσωτερικο και την επομενη μερα ο πωλητης διορθορθωσε με τα νεα χαρακτιριστικα
2:Professional level of the hollow inductors, improved digital amplifier of the most important part of the LC filter; the internal parallel a large filter capacitor 9000uf (New does not contain) to meet the needs of high-power bursting to solve delicate problems of partial voice switching power supply;;
κατι δεν παει καλα ή κανω λαθος επιδει τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια τι θελει να πει ο ποιητης ?????

Γιωργο, αν μπορεις να ανεβεις λιγο πιο πανω, κοιτα για ενα NAD 3020 (σειρα Α, Β) απο μετ/σμενα αγγλια. Με αυτα τα ηχεια θα εχεις εξαιρετικο ηχο.

Τα Αγγλικα του Κινεζου ειναι χειροτερα απο τα δικα σου κατα πολύ.

δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω πανω που ψιλοκαταλιγω σε κατι, εμφανιζεται κατι αλλο,
εχω iphone γιαυτο και σκεφτομαι και την λυση που προτεινα στον φιλο το Panasonic SC-PMX5
να βαζω το τηλ στην ψηφιακη εισοδο του και να μην σκοτιζομαι με dac- ματσαρισματα - εγγυησεις κτλ
με 240 ευρο να ξεμπερδευω μιας και ο χωρος ειναι 10τμ κρεβατοκαμαρα
δεν ξερω ???? θα δουμε,
σε ευχαριστω παντος για την προταση

Eπειδη με τους κινεζους ακρη δε βγαινει το μηχανακι μπορεις να το παρεις απο Ευρωπη και να γλιτωσεις και τα σουξου μουξου
απο εδω http://www.ebay.co.uk/itm/SMSL-SA-S..._HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item2ecae78e67

Επισης το ιδιο πραγμα βγαινει και με dacακια ενσωματομενα με 30λιρες παραπανω στη τιμη,
ψαξε στις καρτελες του συγκεκριμενου μαγαζιου για τα s.m.s.l ή τα Topping.
Ακομα υπαρχει και η επιλογη να φυγεις απο τριπαθο με αυτες τις +30λιρες και να πας σε TDA που βγαζουν
πιο πανω watt

Tο ειχα ψαξει αρκετα το θεμα οταν μου χαλασε ο Mp-5 για να βρω μια φθηνη λυση για το PC
και κατεληξα σ αυτον τον πωλητη

edit:Ξεχασα να σου πω στον συγκεκριμενο οτι βλεπεις σε φωτο με κιτρινο φοντο βρισκεται και ερχεται απο Αγγλια αυτα

Last edited:
Γιώργο τι ηχεία βρήκες στο amazon; Μπορείς να δώσεις link;

Επιπλέον το DAC τι ακριβώς κάνει και πως ακριβώς συνδέω ηχεία, με ενισχυτή και DAC; Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος πάνω στο θέμα :/

Τον ενισχυτή και το DAC τα πουλάει ένας κορυφαίος πωλητής στο ebay σε πολύ χαμηλή τιμή. http://www.ebay.com/itm/SA-S3-SMSL-...ctronics_Audio_Amplifiers&hash=item460b4cf8d7

Last edited:
DAC=Digital to Analog Converter παιρνει το ψηφιακο σημα και στο μετατρεπει σε αναλογικο επιτρεποντας σου
ετσι να συνδεσεις αναλογικα μια ψηφιακη πηγη με τον ενισχυτη σου.Κανει βεβαια και άλλα αλλά ας μεινουμε στα βασικα.

Η συνδεσμολογια ειναι 1)Με ενα usbaki συνδεεις το PC με το dac
2)Απ το dac φευγουν 2 RCA στον ενισχυτη σου