ΑΓΟΡΑ HIGH DEFINITION DVD H BLUERAY?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγώ πάντως αυτήν την χρονική περίοδο δεν θα έπαιρνα Blu-ray ή HD DVD. Είναι νωρίς ακόμη. Η αγορά δεν είναι ώριμη και οι players πανάκριβοι. Μόνο το HD DVD add-on του XBOX360 θα αγόραζα τώρα.

Μιάς και μιλάμε για universal player εγώ θα ήθελα ένα που να παίζει HD-DVD, BLU-RAY, DVD με ανάλυση 1080p HDMI 1.3 (ήχο dd+ και dts hd) και μην ξεχνάμε αναπαραγωγή dvd-audio και sacd .Τότε θα είναι πραγματικό universal !!!!!.
Λέτε να γίνει και αυτό????.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ HIGH DEFINITION DVD H BLUERAY?

Μιάς και μιλάμε για universal player εγώ θα ήθελα ένα που να παίζει HD-DVD, BLU-RAY, DVD με ανάλυση 1080p HDMI 1.3 (ήχο dd+ και dts hd) και μην ξεχνάμε αναπαραγωγή dvd-audio και sacd .Τότε θα είναι πραγματικό universal !!!!!.
Λέτε να γίνει και αυτό????.

Αν εξαιρεσεις το hdmi 1.3 και το sacd, υπαρχει ηδη! και λεγεται HTPC!:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ HIGH DEFINITION DVD H BLUERAY?

Αν εξαιρεσεις το hdmi 1.3 και το sacd, υπαρχει ηδη! και λεγεται HTPC!:2thumb22sup:

σωστός ο παίκτης!

Πάντως παιδιά, σε αυτό τον πόλεμο τον format και οι καταναλωτές δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα προτιμήσουν.

Άλλοι πάλι λένε πως
HD-DVD is evolution--Blu Ray is REvolution
:HTEHETH63:
who knows?

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ HIGH DEFINITION DVD H BLUERAY?

σωστός ο παίκτης!

Πάντως παιδιά, σε αυτό τον πόλεμο τον format και οι καταναλωτές δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα προτιμήσουν.

Άλλοι πάλι λένε πως
HD-DVD is evolution--Blu Ray is REvolution
:HTEHETH63:
who knows?

poly swsta giayto file mou epidei einai metavatikh periodos sto HD einai nwris.....to mono kalo gia thn wra einai h periptosi PS3(hdmi 1.3...kai apo oti akougetai kali BD player)