Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω και τα ηχεια για να ολοκληρωσω το σετακι με τον VSX-521.
To μπατζετ ειναι γυρω στα 400ε και εχω ψιλο καταλήξει στα παρακατω
Crystal Audio BPTS-10 600e-200e(απόσυρση)=400e
Roister HT-3300 385-390e
Jamo S426 390e
Jamo S506 399e
Στην περίπτωση των JAMO θα παρω αργοτερα το sub.
Τι λετε αξιζει η διαφορα που θα προκύψει για τα jamo σε σχέση με τα έτοιμα CA & Roister?
Υπαρχει κατι αλλο που μπορώ να δω?
Ευχαριστώ
Αποτι βλεπω εσυ εχεις το 921 ενω εγω τον 521 υπαρχει περίπτωση να εχω καποιο προβλημα?
Να μην μπορουν να αποδώσουν τα ηχεια?
Γενικα εχω δει καλες κριτικες για τα roister 25/5 εδω μεσα, αλλα τα Jamo κανουν 400ε και τα Roister 550ε χωρις sub και τα 2..
Καποια αλλη εναλλακτική υπάρχει?
Γενικα εχω δει καλες κριτικες για τα roister 25/5 εδω μεσα, αλλα τα Jamo κανουν 400ε και τα Roister 550ε χωρις sub και τα 2..
Εντάξει, καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Μόνο που βλέπεις τη μαύρη γυαλστερή λάκα φτάνει.....
Δεν το ήξερα αυτό. Νόμιζα ότι ήταν μέσα στην τιμή. Δηλαδή στα 550ε τι είναι ? Χρώμα ξύλου ?
Εκανα μια βολτα και ακουσα διαφορα ηχεια σημερα...
Τα crystal audio BPTS10 και τα roister 3300 με απογοήτευσαν χωρις να εχω ακουσει κατι αλλο πρωτα!
Μετα ακουσα τα Magnat τα οποια ηταν σαφως καλυτερα απο τα πρωτα 2.
Σειρα ειχαν τα Roister 25/5 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ και τελος τα Boston CS 226 τα οποια επισης μου αρεσαν! Δεν ακουσα τα Jamo και επιφυλάσσομαι.
Που καταλήξαμε τελικως? Οτι με 400ε δεν παίρνεις κατι πολυ αξιόλογο και οι εναλλακτικές ειναι περιορισμένες!Δεν ξερω μηπως τα Jamo με καλύψουν, αλλιως γλυκοκοιτάω τα Roister 25/5 στα 550ε.
Σε αυτη την κατηγορια τωρα τι αλλο μπορω να δω?
Δυστυχως τα Jamo μονο σε ενα κατάστημα τα βλεπω στον Πειραιά και ειναι λιγο μακριά, αλλα θα το προσπαθήσω..
Γνωριζεις καποιο αλλο μαγαζι που εχει Jamo?
Σειρα ειχαν τα Roister 25/5 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ ......
Τυχαία το είδα χθες βράδυ. Ισως σε ενδιαφέρει.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96132-Roister-25-5-C5
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.