Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Ok θα τα βαλω να παιζουν χαλαρα ετσι για να περάσει πιο ευκολα η αναμονή!!

Τελικα ηρθε ο ενισχυτής με μια "μικρη" καθυστέρηση και τον εχω προσωρινά με τα ηχεία που θα αποσύρω στην crystal, καποια ΒΟΖΖ 3-way 50W(αρκετα παλιά)!
Θελει διαβασμα τωρα ομως γιατι ειναι η πρωτη μου προσπάθεια να στησω Home Cinema και εχει πολλες επιλογές ο Pioneer!!

Με 350ε ΜΑΧ υπαρχει περίπτωση να βρω κατι καλύτερο απο τα
BPTS-8 http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/fea71213-322b-40db-b0cd-de219443ea64/BPTS-8.aspx ή τα
ΒPS-10 http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/efbd4e63-0f65-49b8-a4d9-320d009175aa/BPS-10.aspx

για τον pioneer 521?

Last edited:
Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω και τα ηχεια για να ολοκληρωσω το σετακι με τον VSX-521.

To μπατζετ ειναι γυρω στα 400ε και εχω ψιλο καταλήξει στα παρακατω

Crystal Audio BPTS-10 600e-200e(απόσυρση)=400e

Roister HT-3300 385-390e
Jamo S426 390e
Jamo S506 399e

Στην περίπτωση των JAMO θα παρω αργοτερα το sub.

Τι λετε αξιζει η διαφορα που θα προκύψει για τα jamo σε σχέση με τα έτοιμα CA & Roister?
Υπαρχει κατι αλλο που μπορώ να δω?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω και τα ηχεια για να ολοκληρωσω το σετακι με τον VSX-521.

To μπατζετ ειναι γυρω στα 400ε και εχω ψιλο καταλήξει στα παρακατω

Crystal Audio BPTS-10 600e-200e(απόσυρση)=400e

Roister HT-3300 385-390e
Jamo S426 390e
Jamo S506 399e

Στην περίπτωση των JAMO θα παρω αργοτερα το sub.

Τι λετε αξιζει η διαφορα που θα προκύψει για τα jamo σε σχέση με τα έτοιμα CA & Roister?
Υπαρχει κατι αλλο που μπορώ να δω?

Ευχαριστώ

με το σετ της jamo kai jamo sub 210 που εχω ειμαι υπερευχαριστημενος και το συστεινω ανετα.για τα magnat δεν τα εχω ακουσει...

Αποτι βλεπω εσυ εχεις το 921 ενω εγω τον 521 υπαρχει περίπτωση να εχω καποιο προβλημα?
Να μην μπορουν να αποδώσουν τα ηχεια?

Αποτι βλεπω εσυ εχεις το 921 ενω εγω τον 521 υπαρχει περίπτωση να εχω καποιο προβλημα?
Να μην μπορουν να αποδώσουν τα ηχεια?

οχι ειναι μικρη η διαφορα τουσ σε δυναμη δεν νομιζω να εχεις προβλημα.αν θες παντως κοιτα και για πιο ευαισθητα ηχεια οπως τα roister 25/5

Γενικα εχω δει καλες κριτικες για τα roister 25/5 εδω μεσα, αλλα τα Jamo κανουν 400ε και τα Roister 550ε χωρις sub και τα 2..

Καποια αλλη εναλλακτική υπάρχει?

Γενικα εχω δει καλες κριτικες για τα roister 25/5 εδω μεσα, αλλα τα Jamo κανουν 400ε και τα Roister 550ε χωρις sub και τα 2..

Καποια αλλη εναλλακτική υπάρχει?

στην τιμη του τζαμο και ποιοτητα δεν παιζει να βρεις καλυτερη προσφορα κατα την γνωμη μου.εχει πεσει και η τιμη τους οποτε αξιζει.εγω τα ειχα παρει 100 παραπανω απο οσο εχουν τωρα και τα ειχα ακουσει και μου αρεσαν και μουσικα και για ταινιες.στα λεφτα τους παντα μιλαμε....

Ειναι και λίγο πιο ευαίσθητα τα jamo πιο ευκολα. 89db έναντι 88db του magnat.καλο θα ήταν αν εβρισκες ακομα πιο ευαίσθητα της τάξης των 92-93 όπως τα roister αλλα δύσκολα σε αυτα τα λεφτα.οποτε αυτές οι δυο επιλογες ειναι ιδανικές για τα λεφτα που ζητάς....

Εντάξει, καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Μόνο που βλέπεις τη μαύρη γυαλστερή λάκα φτάνει.....

Εντάξει, καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Μόνο που βλέπεις τη μαύρη γυαλστερή λάκα φτάνει.....

Γυαλίστερη λακα εχουν και τα jamo μην νομιζεις....
Αν θές τα piano black για roister τα πληρώνεις ακόμη περισσοτερο...αστα

Δεν το ήξερα αυτό. Νόμιζα ότι ήταν μέσα στην τιμή. Δηλαδή στα 550ε τι είναι ? Χρώμα ξύλου ?

Εκανα μια βολτα και ακουσα διαφορα ηχεια σημερα...
Τα crystal audio BPTS10 και τα roister 3300 με απογοήτευσαν χωρις να εχω ακουσει κατι αλλο πρωτα!

Μετα ακουσα τα Magnat τα οποια ηταν σαφως καλυτερα απο τα πρωτα 2.

Σειρα ειχαν τα Roister 25/5 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ και τελος τα Boston CS 226 τα οποια επισης μου αρεσαν! Δεν ακουσα τα Jamo και επιφυλάσσομαι.

Που καταλήξαμε τελικως? Οτι με 400ε δεν παίρνεις κατι πολυ αξιόλογο και οι εναλλακτικές ειναι περιορισμένες!Δεν ξερω μηπως τα Jamo με καλύψουν, αλλιως γλυκοκοιτάω τα Roister 25/5 στα 550ε.

Σε αυτη την κατηγορια τωρα τι αλλο μπορω να δω?

Εκανα μια βολτα και ακουσα διαφορα ηχεια σημερα...
Τα crystal audio BPTS10 και τα roister 3300 με απογοήτευσαν χωρις να εχω ακουσει κατι αλλο πρωτα!

Μετα ακουσα τα Magnat τα οποια ηταν σαφως καλυτερα απο τα πρωτα 2.

Σειρα ειχαν τα Roister 25/5 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ και τελος τα Boston CS 226 τα οποια επισης μου αρεσαν! Δεν ακουσα τα Jamo και επιφυλάσσομαι.

Που καταλήξαμε τελικως? Οτι με 400ε δεν παίρνεις κατι πολυ αξιόλογο και οι εναλλακτικές ειναι περιορισμένες!Δεν ξερω μηπως τα Jamo με καλύψουν, αλλιως γλυκοκοιτάω τα Roister 25/5 στα 550ε.

Σε αυτη την κατηγορια τωρα τι αλλο μπορω να δω?

δεν υπαρχουν και πολλες επιλογεσ μεχρι 400 για 5 ηχεια.αν μπορεις να ανεβεις σε τιμη για roister παρε τα.ακουσε και τα jamo ομως δεν εχεις να χασεις.ειναι τιμια πολυ...και πες μας εντυπωσεις.

Δυστυχως τα Jamo μονο σε ενα κατάστημα τα βλεπω στον Πειραιά και ειναι λιγο μακριά, αλλα θα το προσπαθήσω..
Γνωριζεις καποιο αλλο μαγαζι που εχει Jamo?

Δυστυχως τα Jamo μονο σε ενα κατάστημα τα βλεπω στον Πειραιά και ειναι λιγο μακριά, αλλα θα το προσπαθήσω..
Γνωριζεις καποιο αλλο μαγαζι που εχει Jamo?

Σε εκείνο πηγα και άκουσα.κανε τον κόπο και πήγαινε εχουν φοβερα στούντιο να ακούσεις τα παντα οτι θές...!!!