Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Απάντηση: Re: Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Ευχαριστώ για τη επισήμανση αλλα αφου το αποφάσισα λεω να παω για καινούργια!

Με τον 521 θα ταιριάξουν καλα τα ροιστερ? Ειναι ευκολα ηχεια?

ειναι ευκολα ηχεια ευαισθητα οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα...

Λοιπον παιδια τωρα χρειάζομαι την βοήθεια σας!!
Μετα την ολοκλήρωση των ακροάσεων μου, εχω καταλήξει σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις και θα ηθελα οσοι γνωριζουν να μου πουν τα υπερ και τα κατα.

1η Περίπτωση
Roister Emphasis 25/C5/5

2η Περίπτωση
Crystal Audio TX-T1
Crystal Audio THX-Center
Crystal Audio BPS 2.0

Στα αυτια μου και οι δυο περιπτώσεις ακούγονται πολυ καλα και με ικανοποιούν πλήρως, σίγουρα στην περίπτωση των crystal θα εχω χειροτερους δορυφορους αλλα νομιζω καλυτερο κεντρικο και πιο δυσκολες κολωνες(Ελαχιστη Εμπέδηση 3.2)?
Ενω στα roister καλυτερες κολωνες?

Ριξτε τα φωτα σας!
Ευχαριτστώ

Τελικως μετα απο πολυ καιρο, μεσολαβησαν διαφορα (κυρίως στρατος) κατέληξα στα Jamo 506 μιας και τα Roister δεν πολυ υπάρχουν πλεον και τα Crystal Audio ειναι σε υψηλότερη τιμη αποτι συνήθως λογω περιορισμένης διαθεσιμότητας.
Λογικα αρχη της επομενης εβδομαδας θα τα εχω και ηθελα να ρωτησω τι καλώδια να προμηθευτώ?αξιζει να παρω κατι καλύτερο ή δεν εχει σημασία και να παρω ενα απλο καλωδιο?
Εχετε κανα μαγαζι υπόψιν?

Ευχαριστώ

Τελικως μετα απο πολυ καιρο, μεσολαβησαν διαφορα (κυρίως στρατος) κατέληξα στα Jamo 506 μιας και τα Roister δεν πολυ υπάρχουν πλεον και τα Crystal Audio ειναι σε υψηλότερη τιμη αποτι συνήθως λογω περιορισμένης διαθεσιμότητας.
Λογικα αρχη της επομενης εβδομαδας θα τα εχω και ηθελα να ρωτησω τι καλώδια να προμηθευτώ?αξιζει να παρω κατι καλύτερο ή δεν εχει σημασία και να παρω ενα απλο καλωδιο?
Εχετε κανα μαγαζι υπόψιν?

Ευχαριστώ

καλοακουστα.τα εχω και εγω και ειμαι ικανοποιημενος ειναι καλα ηχεια θα το δεις.
για καλωδια ωαλε χοντρο πολυκλωνο

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Ελπιζω ο 521 να καταφερει να τα οδηγησει σωστα, στο μαγαζι που τα ακουσα εμεινα αρκετα ικανοποιημένος παντως.

για καλωδια ωαλε χοντρο πολυκλωνο
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος γιατι δεν καταλαβα..εχεις κανα link?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Home Cinema 5.1 [Ενισχυτής + Ηχεία]

Ελπιζω ο 521 να καταφερει να τα οδηγησει σωστα, στο μαγαζι που τα ακουσα εμεινα αρκετα ικανοποιημένος παντως.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμένος γιατι δεν καταλαβα..εχεις κανα link?

des
http://www.crystalaudiovideo.com/ProductCatalog/Accessories/Cables/For-Speakers.aspx

Και στην ακρη που θα συνδεθούν με τα ηχεια πρεπει να βαλω bannana clips ή δεν ειναι απαραίτητο?συνδέονται και γυμνα οπως σε ολα τα ηχεια?

Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι πολυ θετικές βεββαια δεν εχω ανεβάσει την ενταση να δω τι γίνεται αλλα και σε μεση ένταση γεμιζει ο χωρος (16τ.μ) παρα πολυ και αναγκάστηκα να τα βαλω περιπου στα 30εκ. απο τον τοιχο για να σταματήσει το βουητό στα μπάσα.

Η διπλοκαλωδίωση εχει να προσφερει κατι σε αυτου του επιπέδου τα συστήματα ή τσαμπα το καλώδιο?

Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι πολυ θετικές βεββαια δεν εχω ανεβάσει την ενταση να δω τι γίνεται αλλα και σε μεση ένταση γεμιζει ο χωρος (16τ.μ) παρα πολυ και αναγκάστηκα να τα βαλω περιπου στα 30εκ. απο τον τοιχο για να σταματήσει το βουητό στα μπάσα.

Η διπλοκαλωδίωση εχει να προσφερει κατι σε αυτου του επιπέδου τα συστήματα ή τσαμπα το καλώδιο?
διπλοενισχυση κανε οπως και εγω. Bi-Amp