Αγορά Home cinema 5.1 έως 250 ευρώ

mitsalikis

New member
27 November 2007
12
Γεια χαρά σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ολοκληρώμενη λύση home cinema 5.1 με κόστος έως 250 ευρώ. O χώρος μου είναι γύρω στα 12τ.μ και η απόσταση από την τηλεόραση είναι περίπου 3 μέτρα.
Καταρχήν τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξω στην αγορά; Τα watt πόσο σημασία παίζουν στην απόδοση του home cinema; Επίσης ενδιαφέρομαι για ασύρματα πίσω ηχεία (έχω πρίζα πίσω από το καναπέ) αν και νομίζω πως θα ανεβάσει το κόστος σωστά; Επίσης στους αποκωδικοποιητές ήχου τι να προσέξω; Εκτός από DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II υπάρχουν άλλοι;
Από ότι κατάλαβα στα έτοιμα συστήματα το dvd player παίζει και τον ρόλο του ενισχυτή; Υπάρχει λύση χωρίς dvd player; Έχω ήδη ένα dvd recorder και ενα media player για να βλέπω ταινίες.

Οποιαδήποτε πρόταση συγκεκριμένου home cinema δεκτή!

Συγνώμη αν ρωτάω πολλά αλλά είναι η πρώτη μου επαφή με home cinema και είμαι αρκετά αρχάριος!

Αυτα που εχουν ενσωματωμενο DVD player συνηθως δεν εχουν καμια εισοδο ηχου.
Με αποτελεσμα να μην μπορεις να συνδεσεις τιποτα επανω τους.
Και οταν χαλασει το DVD player αστα.
μερικα δεν εχουν ουτε στερεο εισοδο, οποτε ουτε ραδιοφωνο δεν μπορεις να συνδεσεις.

Οποτε πας για ολοκληρωμενο συστημα χωρις DVD player, που εχουν εισοδους.
Αν εχει και ραδιο ακομα καλυτερα.

Μπορεις ομως να πας για εναν φθηνο πολυκαναλο ενισχυτη, πιθανοτατα κατι σε μεταχειρισμενο και σε φθηνα ηχεια, οπως καποια Koda.
Καλυτερη λυση απο τα ολοκληρωμενα συστηματα πιστευω.