Αγορα Home Cinema Act 2

thunderc8

Established Member
30 November 2008
225
Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά μου να αγοράσω home cinema να πάει μαζί με την Philips 37pfl9603d η πρώτη καταπνίγηκε λόγω χαμηλού badget στα 600 ευρώ και απο ότι κατάλαβα απο αυτά που μου έλεγαν οι γνωστικοί είναι λίγα.
Λοιπόν κατάφερα να μαζέψω 1000 ευρώ για home cinema τελικό ενισχυτή + 5.1 ηχεία, με δυνατότητα αν γίνετε να πάρω πιο μετά αλλα 2 να τα κάνω 7.1.
Αν τα λευτά δεν φτάνουν για 7.1 τελικο ενυσχιτή ας είναι και 5.1.
Ο ήχος δεν με ενδειαφέρει να είναι πολύ δυνατός φανταστείτε έχω τα creative t7900 με 8 wat RMS per channel και στο full δεν τα πάω σχεδόν ποτέ αλλα να μην είναι και ψόφια.
Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα απο ήχο έχω μαύρα μεσάνυχτα :sleep: και δεν ξέρω τι να προσέξω για να μην πάρω κάτι και στο τέλος πώ τι μαλακ.. έκανα.
Βασίζομαι στο forum και ότι βγεί :grinning-smiley-043
Sorry αν σας κούρασα αλα 1000 ευρώ είναι αυτα μην κάνω καμια πατάτα :joker:

Εαν δεν πέζει και πολύ ρόλο δλδ δεν χρεισιμοποιήτε απο τις ταινείες η δεν θα παρατηρήσω διαφορά τότε 5.1 δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάτι καλό, για τα λευτά που διαθέτω ενοείται.

Εαν δεν πέζει και πολύ ρόλο δλδ δεν χρεισιμοποιήτε απο τις ταινείες

Χρησιμοποιείται, απλά αν προχωρήσεις στην αγορά ηχείων με καλή στερεοφωνική εικόνα, τότε η απειροελάχιστη διαφορά δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε τα χρήματα, ούτε τα έξτρα καλώδια.

Απάντηση: Re: Αγορα Home Cinema Act 2

Μια χαρά μου φένονται και το pioneer set είναι και εμφανήσιμα.

Παντως να ξερεις οτι τα pioneer στα συστηνω περισσοτερο γιατι εχουν αποσπασει πολυ καλες κριτικες, και οχι για την εμφανιση, αλλα δεν μας χαλαει που ειναι και "designατα"-bye-

Σαν να μου φένετε να καταλείγω σε αυτό το σετάκι μιας και δεν υπάρχει κάπια καλύτερη πρόταση, μια ερώτηση τώρα γιατί κοίταζα τα χαρακτηριστικά του ενυσχυτή εγώ θα το συνδέσω με ένα HTPC που έφτιαξα εάν χρησιμοποιήσω στο μέλον κάρτα ήχου που υποστηρίζει πιο νέα format ήχου με τον Yamaha rx663 θα μπορώ να τα ακούω αν το decoding γίνεται στην κάρτα ήχου του pc και τον ενυσχυτή τον εχώ απλά για ενύσχηση του ήχου έτσι δεν είναι?
To Pixmania θεωρείτε έμπιστο site?

Last edited:
Ναι θα μπορεις. Η βασικη ρυθμιση για το decoding γινεται στην πηγη. Απο το PC σου θα σεταρεις αν η καρτα σου θα κανει το decoding, η θα το περασει bitstream για decoding στον yamaha. Εγω στο δικο μου εχω επιλεξει να περναει bitstream απο το BR μου στον yamaha και να κανει αυτος τη δουλεια.
Το pixmania ειναι αξιοπιστο.

Φίλε The^L0sT2 για στείλε κανα link να δώ και εγώ καμιά θετική κριτική γιατί δεν βρήκα κάτι που να λέει πως για τα λευτά τους ειναι καλά, πολύ μέτριες κτιτικές διαβάζω ότι και ο ήχος είναι απλά fair.Αν βέβαια είναι έτσι σε όλα τα 500 ευρώ 5.1 σετ τότε πάω πάσο.
Δεν θέλω να ακούω ήχο όπως ακούγονται απο ένα σετ με 4000 ευρώ αλλα για τα λευτά του θέλω να ξέρω πως είναι απο τα καλύτερα να μπορώ να πώ "αυτά τα λευτά ήχα και αυτό είχα την δυνατότητα να πάρω".
Σαν άσχετος που είμαι απο ήχο φοβάμαι πολύ μην πώ μετα απο καιρό "ρε γαμότο με τα ίδια λευτά μπορούσα να πάρω εκείνα τα ηχεία που ήταν και καλύτερα.
Δεν ξέρω αν με πιάνεις σε τι νοοτροποία κηνούμε :D

Το παρακατω τεστ ειναι του hitech και ειναι απλα ενδεικτικο. Ειναι και λιγο παλαιο αλλα σου δινει μια αποψη. Σαφως ισως υπαρχουν και καλυτερες λυσεις που θα προτεινουν καποιοι αλλοι φιλοι.

Attachments