Aγορά Home Cinema ..............απορία......αρχάριος......help!

arma

AVClub Addicted Member
4 January 2012
1,823
καλησπερα και παλι , πριν λιγο εχω κανει παραγγελια την samsung http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157279 και θελω να παρω καποιο οικονομικο home cinema , οταν λεμε οικονομικο να μη ξεπερνα τα 200 euro και να ειναι 2.1, θα μου πειτε με 200 δε περνεις τιποτα, αλλα δυστυχως δε μπορω να διαθεσω περισσοτερα, γνωριζετε καποιο αξιοπιστο οικονομικο ??????? δεν εχω πολλες απαιτησεις απο θεμα εντασης απλα να ακουγετε λιγο ποιοτηκα

Απάντηση: Re: αγορα home cinema ..............απορια......αρχαριος......help!

την καλησπερα μου, για να μην ανοιγω αλλο ποστ μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πως θα το συνδεσω το συγκεκριμενο home cinema με την tv? τι καλωδια χρειαζονται? πρωτη φορα ασχολουμε με ηχοσυστημα και δεν εχω χαμπαρι

Ένα HDMI χρειάζεσαι.

Αν η τηλεόραση δεν έχει ARC (Audio Return Channel) και θέλεις να ακούς τον ήχο της απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος, πάρε και ένα optical.

Απάντηση: Re: Aγορά Home Cinema ..............απορία......αρχάριος......help!

Ένα HDMI χρειάζεσαι.

Αν η τηλεόραση δεν έχει ARC (Audio Return Channel) και θέλεις να ακούς τον ήχο της απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος, πάρε και ένα optical.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, το hdmi ειναι για να εχω εικονα στην tv σωστα? arc νομιζω εχει, δηλαδη εχει πισω μια εισοδος κοκκινου χρωματος μια ασπρη και μια κιτρινη στην σειρα, αυτο θα λες σωστα? αν ειναι ετσι δινω απο το home με arc ηχο? ειναι ο πιο σωστος τροπος? θελω οτι παιζει στην tv να ακουω απο το home cinema

To HDMI θα στέλνει εικόνα απο το home cinema στην τηλεόραση και ο ήχος θα ακούγεται απο τα ηχεία.

Αν συνδέσεις το HDMI στην είσοδο HDMI (ARC) της τηλεόρασης θα ακούς τον ήχο της τηλεόρασης και απο το home cinema

Απάντηση: Re: Aγορά Home Cinema ..............απορία......αρχάριος......help!

To HDMI θα στέλνει εικόνα απο το home cinema στην τηλεόραση και ο ήχος θα ακούγεται απο τα ηχεία.

Αν συνδέσεις το HDMI στην είσοδο HDMI (ARC) της τηλεόρασης θα ακούς τον ήχο της τηλεόρασης και απο το home cinema
τωρα καταλαβα, ευχαριστω πολυ φιλε !

Re: Απάντηση: Re: Aγορά Home Cinema ..............απορία......αρχάριος......help!

η HDMI (ARC) είναι διαφορετική από την απλή HDMI? Αν δεν έχει η TV, τότε μπορείς να τη συνδέσεις με optical καλώδιο στο Home Cinema κι έτσι να βγάλει ήχο από τα ηχεία?

H ARC εκτός απο είσοδος εικόνας και ήχου είναι ταυτόχρονα και έξοδος ήχου. Οι απλές HDMI είναι μόνο είσοδοι.