Αγορά home cinema για sony bravia HX920

Καλησπέρα :)
Η αναβάθμιση δεν είναι κακή:laugh: Αναφέρεται φυσικά στο DVD(Blu-ray 3D™/ αναβάθμιση DVD) και οχι στο 3D, με απλά λόγια σου ανεβάζει την ποιότητα στα DVD..

Τα έτοιμα συστήματα Home Cinema(πακέτο σαν και αυτό που έβαλες)δεν είναι η καλύτερη λύση άμα θέλεις απίστευτο ήχο(και εικόνα βέβαια), στο λέω γιατί και εγώ για έτοιμο πήγαινα... Παρόλα αυτά αν θες να ξεμπερδεύεις με ένα έτοιμο set και πιστεύεις οτι θα σε καλύπτει εσύ γνωρίζεις καλύτερα. Θα σου πώ μερικά πραγματάκια που ίσως δεν γνωρίζεις.

1. Τα 1000W που αναφέρουν είναι για γέλια. Εγώ που άκουσα παρόμοιο set της lg με 1100W είναι ζήτημα αν ήταν 200WRMS συνολικά και πολλά λέω. Βέβαια απο το να ακούς με τα ηχεία της τηλεόρασης δεν το συζητάω.

2. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις ασύρματα πίσω ηχεία, θα με θυμηθείς.

3. Να ξέρεις οτι αν τυχόν σου χαλάσει ένα ηχείο αργότερα(ασύρματο πχ), πάνε όλα στο κάδο.

Αν οι απαιτήσεις σου είναι λίγες τότε με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά, αν πιστεύεις οτι θα δώσεις 800 ευρώ όμως και θα ακούς κρυστάλλινο ήχο δυστυχώς εδώ θα στα χαλάσω.. Ομως πήγαινε και ακουσέ τα σε κάποιο κατάστημα, γιατί εσύ μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά. Αν δεν τα βρείς άκου κάποιο παρόμοιο.
Στο τομέα της εικόνας στα προσιτά Bluray players η Panasonic έχει την καλύτερη εικόνα, οπότε εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο της Panasonic, τουλάχιστον μην χάνεις και σε εικόνα πχ αυτό
Eλπίζω να σε βοήθησα λίγο:smile:

Last edited:
κοιτα ναμην παρεις ετοιμο συνολο γιατι θατο μετανοιωσης ,ολα ξεκινανε απο τη λεφτα θελης να δωσεις
μια εναλακτηκη λυση ειναι να παρεις αν και τα προστινα ηχεια και αργοτερα τα πισω
βεβαια θα σε βοηθησουν τα μελη του αν μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα και εγω υπαρχουν και φτηνες λυσεις π.χ denon 1911--πιοννεερ 820-920
ονκιο απο γερμανια

σου ευχομε το καλιτερο