Αγορά Home Cinema - Γνώμες;

pangef

New member
22 October 2007
29
Καλημέρα. Όπως βλέπετε για να σας γράφω τέτοια ώρα είναι γιατί έχω ξεζουμίσει το μυαλό μου για να βρω κάτι καλό και όχι πάρα πολύ ακριβό.
Είχα τα Creative S750 Gigaworks που μας άφησαν χρόνους μετά από 2 service και κάμποσα χρόνια ενοχλώντας τους γείτονες. Τώρα σκέφτομαι να κάνω το βήμα παραπάνω και να μην αγοράσω PC speakers αλλά τα παρακάτω.

Ενισχυτής Pioneer VSX-921
2xRoister Emphasis 5 Wenge &
Roister PB-150 Wenge για αρχή.
Αργότερα με το καλό θα πάρω και τα υπόλοιπα,κεντρικό και ή 2 Emphasis 5 Wenge ή 2 δαπέδου Roister Emphasis 25 Wenge. Μπορείτε να μου πείτε είναι καλή επιλογή και ο ενισχυτής θα δουλέυει κομπλέ με τα ηχεία; Τα watt και τα σχετικά είναι κομπλέ; Γιατί δεν έχω πολυασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον έχει τον χρόνο και την ευγένεια να μου απαντήσει. Καλό βράδυ.

Ενισχυτής Pioneer VSX-921
2xRoister Emphasis 5 Wenge &
Roister PB-150 Wenge για αρχή.
Αργότερα με το καλό θα πάρω και τα υπόλοιπα,κεντρικό και ή 2 Emphasis 5 Wenge ή 2 δαπέδου Roister Emphasis 25 Wenge. Μπορείτε να μου πείτε είναι καλή επιλογή και ο ενισχυτής θα δουλέυει κομπλέ με τα ηχεία; Τα watt και τα σχετικά είναι κομπλέ; Γιατί δεν έχω πολυασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Τόσο ο ενισχυτής όσο και τα ηχεία αποτελούν πολύ καλές επιλογές για ένα σύστημα χαμηλού budget.

Προχώρησε άφοβα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Εν τέλει κατέληξα στον Pioneer VSX-921 και στο subwoofer YAMAHA NS-SW700. Για δορυφόρους θα βάλω αυτούς απ'τα Creative Gigaworks S750 και αργότερα βλέπουμε. Ρε παιδιά να σας πω. Η ασφάλεια στο δωμάτιο μου είναι 10Α. Απ'ότι κατάλαβα συνδέεται με κάποιες μπρίζες στην κουζίνα και στο σαλόνι(κακό αυτό). Όποτε βάζει η μητέρα μου ηλεκτρική σκούπα σε κάποιες από αυτές τις μπρίζες και το PC με τα ηχεία ή το κλιματιστικό είναι αναμένα πέφτει η ασφάλεια οπότε την βάζει σε άλλη μπρίζα. Και φτάνω στο ερώτημα. Στο δωμάτιο έχω ένα PC με 1000W τροφοδοτικό,μία τηλεόραση 32'',κλιματιστικό,PS3,αρμόνιο κτλ. Εντάξει δεν τα δουλεύω όλα ταυτόχρονα. Το PC,την τηλεόραση και τον ενισχυτή με τα ηχεία και το subwoofer θα τα σηκώνει η ασφάλεια; Και κλιματιστικό για τις ζέστες; :P Από βδομάδα σκέφτομαι να τα τσιμπήσω και φοβάμαι μήπως πέφτει η ασφάλεια συνέχεια. Θα φωνάξω ηλεκτρολόγο να δει το αν το καλώδιο είναι αρκετά παχύ ώστε να σηκώσει 16Α ασφάλεια αλλά ρωτάω και εσάς να μου πείτε αν η 10άρα αρκεί. Μήπως βραχυκυκλώνει; Ευχαριστώ. Καλό απόγευμα.