Aγορά home cinema

pwpwpwpw

New member
15 January 2013
17
Παιδες θελω να αγορασω ενα home cinema ετοιμο (να ειναι και 3d blu ray player), αλλα το μπατζετ ειναι πολυ περιορισμενο 200 με 250 ευρω max..
Γνωριζω οτι αν πηγαινα σε λυσεις του να αγορασω κομματια ξεχωριστα, θα γινοταν κατι πολυ πιο ποιοτικο αλλα σε αυτη την περιπτωση το κοστος ξεφευγει υπερβολικα για μενα...

Ποιο ειναι το καλυτερο home cinema που μπορω να παρω σε αυτα τα λεφτα?
Απαιτησεις δεν εχω τιποτα τρελες(δεν ειμαι απο αυτους που θελουν οταν βλεπουν ταινια να εχουν τον ηχο διαπασων και να τριζουν ολα τα επιπλα του σπιτιου), αλλα θα ηθελα να παρω κατι, που να ειναι οσο πιο πποιοτικο γινεται σε αυτα τα λεφτα!

Ακουω γνωμες απο εσας που ειστε εμπειροι σε αυτον τον τομεα!

Απάντηση: Aγορα home cinema.

Δυστυχώς λόγω budget η επιθυμία σου για 5.1 ηχεία, ενισχυτή και 3d ΒluRay Player είναι δύσκολο να καλυφθεί.

ρίξε όμως μια ματιά στο skroutz (http://www.skroutz.gr/c/565/home-cinemas.html?from=catspan&keyphrase=home+cinema+3d) μήπως σε καλύπτει κάτι (μάλλον όλα τα σετάκια πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο θα είναι)

Επίσης συνυπολόγισε ότι αναλόγως χώρου, μικρά ηχειάκια (αμφιβόλου ποιότητας) ίσως να μην σε ικανοποιήσουν, οπότε κάνε και μαι βόλτα απο media markt κλπ super market ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών να δοκιμάσεις τι θα αγοράσεις

Στη θέση σου θα έψαχνα και στα μεταχειρισμένα... για ένα 5.1 ενισχυτή, 3D BD και δύο ηχειάκια (αυξάνοντας λίγο το budget, εφόσον είναι δυνατόν) και στη πορεία όποτε είχα τη δυνατότητα θα πρόσθετα ηχεία στο σύστημα.

Re: Απάντηση: Aγορα home cinema.

To καταλαβαινω οτι το μπατζετ ειναι στριμωγμενο, αλλα νομιζα οτι με τα χρρηματα που μπορω να διαθεσω θα μπορουσα να παρω κατι αξιοπρεπες τουλαχιστον!
Οπως ειπα δεν εχω και τιποτα τρελες απαιτησεις..Δεν με νοιαζει η ενταση , να ανοιγω δηλαδη και να τριζουν τα τζαμια, απλα θελω ο ηχος που ακουω να εναι οσο το δυνατον πιο "σωστος"...
Με μια ματιa που εριξα ειδα αυτο το lg και αυτο το samsung..Δηλαδη αυτα ειναι εντελως χαλια??

Στην τελικη επειδη η Tv ειναι συνδεμενη πανω σε pc, και ο λογος που θελω home cinema ειναι επειδη τα επαιξαν τα ηχεια του pc, μηπως ειναι καλυτερα σε αυτο το μπατζετ να παρω τιποτα καλα ηχεια για το pc (παραδειγμα αυτα εδω) παρα να παω σε Home cinema?

Re: Aγορα home cinema.

To καλύτερο λινκ......στο έδωσα πιο πάνω.....:D

Τα pioneer που λες ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα?
Εχεις προσωπικη εμπειρια απο τα συγκεκριμενα?
Τα εχεις ακουσει??

Τα pioneer που λες ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα?
Εχεις προσωπικη εμπειρια απο τα συγκεκριμενα?
Τα εχεις ακουσει??

Είχα κάποτε Samsung......και ξέρω από Pioneer. Δεν χάνεις τίποτα να τα ακούσεις....

Tο ακουσα απο κοντα χθες που εκανα μια βολτα στα καταστηματα και δεν μου αρεσε και πολυ να ειμαι ειλικρινης...
Απο αυτα που ακουσα (μιλωντας για τιμες κοντα στο μπατζετ μου παντα), περισσοτερο μου αρεσε το philips 3583...Mιλαω παντα για τον ηχο, σαν player blu ray κτλ δεν εχω ιδεα πως τα παει, αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει!!

Επισης (οπως ειπα πανω στην τv ειναι συνδεμενο pc), εχω αρχιζει και γλυκοκοιταζω τα ηχεια αυτα εδω, για τα οποια μονο θετικα σχολια βλεπω, ιδιως για την τιμης τους λενε οτι ειναι σουπερ!:operator:

Εσεις πια λυση πιστευετε οτι ειναι καλυτερη μεταξυ των ηχειων που δειχνω και του home cinema?

Δυστηχως το pioneer που μου προτεινε ο φιλος onlineN δεν το βρηκα σε καποιο καταστημα απο αυτα που πηγα, ωστε να το ακουσω live!

Last edited:
Απάντηση: Re: Aγορα home cinema.

κυριως προς onlineN: σε σχέση με το Pioneer που προτείνεις, τι γνώμη έχεις για το οικονομικότερο Samsung HT-E5400?