Αγορά HP rx5710 PDA/GPS

analwsimos

Established Member
27 October 2009
136
παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω το συγκεκριμένο PDS/GPS και να το χρησιμοποιώ γενικά....αξίζει τον κόπο?
Είναι καλό?...μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως Media Player για .avi, divX, MP4?

hp-ipaq-rx5710-mls-destinator-7.jpg

Τέτοιες συσκευές(επειδή δεν έχω ξαναπάρει κάτι παρόμοιο) μπορώ να τις χρησιμοποιήσω και ως κινητό τηλέφωνο?

το είχε κανένας?...ξέρει μήπως αν υποστηρίζει talk&drive?

Σα συσκευη ειναι πολυ καλη, αν και καπως παλια (εχει windows mobile 5).

Talk & drive υπαρχει για το μηχανημα αυτο, αλλα δε λειτουργει τοσο καλα οσο στα τελευταια pna της mls που εχουν βγει με αυτο το προγραμμα.

Σα κινητο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει.

Την συσκευή την έχω. Σαν GPS, πολύ καλή. Στα + ότι είναι PDA και μπορείς να της περάσεις ό,τι θες εσύ, από εφαρμογές πλοήγησης και όχι μόνο...
Επίσης, αναπαράγει τα πάντα με το κατάλληλο player.
Το αρνητικό της είναι ότι δεν έχει wi-fi, οπότε ξέχνα τις πλοηγήσεις στο Internet μέσα από wireless access points...

Απάντηση: Re: Αγορά HP rx5710 PDA/GPS

Την συσκευή την έχω. Σαν GPS, πολύ καλή. Στα + ότι είναι PDA και μπορείς να της περάσεις ό,τι θες εσύ, από εφαρμογές πλοήγησης και όχι μόνο...
Επίσης, αναπαράγει τα πάντα με το κατάλληλο player.
Το αρνητικό της είναι ότι δεν έχει wi-fi, οπότε ξέχνα τις πλοηγήσεις στο Internet μέσα από wireless access points...

Αυτό θα έλεγα και εγώ, ότι η έλλειψη wifi είναι αυτό που περιορίζει σημαντικά την χρηστικότητά της σαν pda.

Σωστά φίλε Γιώργο. Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση, η αγορά δηλαδή καρτούλας επέκτασης wi-fi, που κουμπώνει πάνω στην υποδοχή για την κάρτα SD. Αλλά δεν ξέρω με 40-50 που κάνει, αν θα παίξει καλά και αν αξίζει καν τον κόπο! Άσε που χάνεις την εξωτερική μνήμη, όσο χρησιμοποιείς την κάρτα αυτή!