αυτό που κάνω εγώ σε όλες τις μπαταρίες τέτοιου τύπου είναι να τις αφήνω πρώτη φόρτιση μια μέρα (16-20 ώρες) και μετά για τις πρώτες 5-10 φορές να την αφήνω μέχρι να ξεφορτιστεί τελείως για να την ξαναφορτίσω.
.....
Σημερα.... βρηκα το χρονο να ασχοληθω με την HV20 και να κανω το πρωτο δοκιμαστικό...
Αν και νυχτερινό το πρωτο σε εσωτερικο χωρο με φωτισμό τα κλασσικα ΝΕΟΝ οροφης... η εικόνα που πήρα... ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ...:music-smiley-005::SFGSFGSF::ernaehrung004:
Τη θεση του μονιτορ πηρε η PHILIPS 32PF9830/10 HD READY.... Eνταξει δεν ειναι FULL HD αλλα δεν πειραζει... το αποτελεσμα
δικαιωσε την αγορά... Η Θεσσαλονικη ειναι μεσα στη συννεφια και την ομιχλη... θα περιμενω και με το φως του ηλιου να δω
εξωτερικα γυρισματα... φανταζομαι θα ειναι τελεια...
Σαν αρχαριος... βεβαια ... σε πιανει το στομαχι απο το κουνημα... αλλα θα συνηθισω που θα παει..:HTEHETH63:......:award:
Σιγα σιγα... θα παμε και για σωσιμο σε PC.... να δουμε και εκει τα ζορια...
Αν θέλεις, μπορώ να σου δανείσω το δικό μου τρίποδο (το ελαφρύ) για τη βιντεολήψη, για να δεις τις πραγματικές δυνατότητες της μηχανής. Θεσσαλονίκη μένω.
Το τρίποδο που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να έχει κεφαλή για βίντεο και όχι φωτογραφική (τριών κινήσεων, ή μπάλας). Επίσης αν έχει κεφαλή βίντεο, θα πρέπει να μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία στην κίνησή της, έτσι ώστε να μην κάνει δόντι (δηλ. να μην πηδάει η εικόνα) κάθε φορά που κινείς την κάμερα.
: εχω τριποδο απο παλια... μιας και οι φωτογραφικες μου ανησυχιες αρχισαν απο τη δεκαετια του 70...
και θα το χρησιμοποιησω αμεσα... Επίσης σκεπτομαι σοβαρα και το μονοποδο... τι λες... θα κανει δουλειά...???
Βλαση εχει κατι καλο και οινομικο να προτεινεις για την hv20 ?
Eχω ακουσει καλα λογια για αυτην http://www.photostore.gr/product_info.php?products_id=887
(συγκλεκριμενα για την 7000 αλλα δεν την βρισκω Ελλαδα.)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.