Αγορα η αναπαλαιωση?

kritikaros_18

New member
21 June 2011
3
Καλησπερα παιδια.Θελω βοηθεια απο τους ειδικους γι αυτο ειπα να ρωτησω εσας.Εχω εναν ενισχυτη 2χ20rms και θελω να παρω ηχεια.Ο χωρος ειναι περιπου 15τμ.Εχω 2 εναλλακτικες.Εχω κατι τριδρομα παλια ηχεια και σκεφτομουν να κρατησω την κουτα και να παρω καινουργια twitter mid sub.Η να παρω κατι σαν κι αυτα?
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18721&cat=491&page=1
το budget ειναι πολυ low γυρω στα 40 ευρω.Γινεται να κανω κατι να ακουω σαν ανθρωπος?

καλημέρα,τα τρίδρομα ποιά είναι;ο ενισχυτής σου ποιός είναι;

Βασικα και τα ηχεια και ο ενισχυτης ειναι λιγο αρχαια.Ενας mitsubishi ενισχυτης και κατι ηχεια φτιαχτα δεν ξερω κατι αλλο για τα ηχεια.Αλλα βγαζουν πιο "μουσικη" απο κατι τυπου 2.1 για πισι.Μπορεις να μου προτεινεις κατι για mid twetter??

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μεταχειρισμένα ηχεία γιατί καινούρια σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο.Σίγουρα βέβαια από τα ηχεία των pc είναι καλύτερα αυτά που παραθέτεις η τα koda που ίσως βρείς σε αυτά τα λεφτα.όσο για την αντικατάσταση των mid-tweeter δεν γνωρίζω,ίσως σε διαφωτίσει κάποιος άλλος εδώ.Μένεις κρήτη;

Last edited:
Μαλιστα..Οχι Αθηνα μενω.Βασικα σαν ηχεια δεν παιζουν ασχημα απλα χρειαζονται ενα φρεσκαρισμα..

Δε ξέρω εάν θα σε καλύψουν τα ηχεία που κοιτάς με 40 ευρώ. Τουλάχιστο άκουσε τα πριν τα αγοράσεις.
Για το τρι-δρομο… δεν αλλάζουμε μονάδες κατά τύχη! Και για αυτό δε βλέπεις κάποιον να σου προτείνει μονάδες. Θέλει μελέτη.

Ναι οντως. Δεν αλλαζεις μεγαφωνα και γιντεια καλυτερο. Ακομα και τα καλυτερα μεγαφωνα να εβαζες.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις τους πυκνωτες, με ιδιους. Απλα φρεσκους.
Και αν τυχον εχει σκιστει καποιο μεγαφωνο τοτε να το αντικαταστησεις με καποιο ιδιας ονομαστικης αντιστασης. Εστω και στην τυχη θα παιξει καλυτερα απο το σκισμενο (εκτος και αν ειναι εντελως μουφα το νεο).

Και πανω απ`ολα να κοιταξεις τις φασεις. Αν ειναι χειροποιητα δεν αποκλειεται να ειχε γινει λαθος και να ειναι εκτος φασης το ενα ηχειο με το αλλο.

Αν και ολα αυτα απαιτουν καποιες γνωσεις και εμπειρια. οποτε μαλλον πας για ενα ζευγαρι το οποιο θα ακουσεις πρωτα. Χωρις δοκιμη μην παρεις κατι.
Πολυ λιγα χρηματα για να δωσεις σε καποιον να τα αναπαλαιωσει (και δεν θα αξιζε κιολας αν δεν ηταν τιποτα σπουδαια σε αποδοση καποτε) και πολυ λιγα για να βρεις κατι καλο και προπαντως σε demo για να τα ακουσεις.