ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΑ+ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Wharfedale 12.4 + Yamaha A-S501
Q Acoustics 3050i + Cambridge AXR100
MA Bronze 300 + Cambridge AXR100
Klipsch R-820F + Yamaha R-N600A
Κlipsch R-820F + Denon DRA-900H

KEF Q550 +
DA100 2.1 Channel Stereo Amplifier
wharfedale denton 85 + yamaha τύπου as-501 (η as-701)
DEMO BOREA BR07 + Wiim amp Ultra

το hub που λες pleo η αν ξέρει καποιος άλλος θωρείται απαραιτητο για παθητικά ηχεία?

το DAC αντικαθιστά τη κάρτα ήχου ή θα χρειαστώ και τα δυο? (για παθητικά ηχεία)

Διαγράφω τους δύσκολους συνδυασμούς λόγω απαίτησης ρευμάτων.

Hub πηγών είναι και ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής. Αυτό που έχει πολλές εισόδους και κρύβει από πίσω του τα καλώδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίζουν να υπάρχουν, γιατί εξυπηρετούν τις ανάγκες στο living space μας.

Ωραία όλα αυτά, αλλά για να προτείνουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο άνθρωπος να έχει δείξει δείγματα... μαζοχισμού σαν τον δικό μας.

Αν δεν πει πως "μπορώ στο μέλλον να δώσω άλλα τόσα για βελτίωση", εγω δεν μπορώ παρά να προτείνω ένα all-in-one και το αντίστοιχα (κατάλληλο) ηχείο για να κάνει την δουλειά του ο άνθρωπος.
Μπορώ να στριμώξω Streamer + Pre + Speakers + Sub στο budget ? Με τρελλές παραχωρήσεις σε ποιότητα και επιδόσεις μπορώ. Αξίζει; Πρέπει;

Είμαι της άποψης πως όλα πρέπει να γίνονται με ξεκάθαρο πλάνο. Είτε ντούκου είτε σε βάθος και 20ετίας αν θες.
Αρκεί να υπάρχει το "vision" και ένα "estimate".
Δεν θα προτείνω Trinnov σε κάποιον που θέλει να πάρει τώρα 2 ηχεία άντε και 1 sub.. επειδή μπορεί στο μέλλον να θελήσει να βάλει (στην φαντασία μου) και άλλα 4 ηχεία και άλλα 6 sub κ.ο.κ.

υ.γ. τα watt δεν είναι στραγάλια παίδες
υ.γ.2. ωραία τα Wharfedale αλλά για ροκιές και γκάζια δεν είναι το κατάλληλο ηχείο (εκτός και αν τα φορέσεις σαν headphones :D )
Με κάθε σεβασμό, και ειλικρινή απορία όμως... Αν δεν είναι τα οικονομικά wharfedale για ροκ και μεταλ, τότε ποια είναι;;;
Υπάρχει καλυτερι ηχείο για αυτή τη μουσική από το linton? Ta 12.4? Τα denton? 🤔 πάντα στο budget που μας έθεσε...