Αγορά ηχείων 10" Εππαγγελματικά

kontellisparis

Senior Member
16 January 2016
303
Αθήνα
Αγορά ηχείων 12" Εππαγγελματικά

Γεια σας παιδιά...Έχω τον Kenwood KA-1030 ... έχω πάνω 2 ηχεία Namc NSK-505 είναι 200watt (130rms) 8 ohm...θέλω να βάλω ακόμα 2 ηχεία πάνω στον ενισχυτή...επίσης τον ενισχυτή τον έχω παει για ένα service επειδή τον έχω 20 χρόνια και τον δούλευα 8-10 χρόνια περίπου αλλά σπάνια...Τι ηχεία να βάλω πάνω;Το μόνο που θέλω να μου πείτε είναι πόσα rms ηχεία να βάλω...επειδή θέλω να πάρω ακόμη 2...αλλά να αντέξει ο ενισχυτής...θέλω να είναι 12ιντσα...

Last edited:
Φίλε μου αυτόν τον ενισχυτή δεν το κόβω ικανό για να κάνεις αυτό που θες. Θα αρχίσει να κλιπάρει από πολύ χαμηλές εντάσεις ή και μπορεί να τα φτύσει η τροφοδοσία του που μόνο και μόνο από το βάρος του ενισχυτή φαίνεται ανεπαρκής...

χμμμ.....ωραια...τοτε χρειαζομαι ενισχυτη...μπορεις να μου βρεις ενα ενισχυτη το πολυ μεχρι 250 ευρω τετρακαναλο για να παιζει τα ηχεια που θελω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για μουσικη ΜΟΝΟ
εναν ολοκληρομενο λογικα...

αα και κατι αλλο...τωρα που εχω τα 2 ηχεια τα namco...μεχρι ποσα rms ηχεια μπορω να βαλω πανω; ας ειναι και μικρα

ο ενισχυτης που μου αρεσε πιο πολυ απο ολους του αλλους για μουσικη ειναι ο Denon PMA-720AE
το μονο που δεν εχει ειναι subwoofer out που ηθελα...αλλα με τοσα ηχεια 12 ιντσων τι να το κανεις...

O denon που λες το πολύ να οδηγήσει 1 ζευγάρι ηχεία βάσης εύκολα κιόλας. Σε αυτά τα φράγκα που διαθέτεις μόνο κανένας επαγγελματικός τελικός θα σου κάνει την δουλειά, από την άλλη όμως θα χρειαστείς προενίσχυση...

οι επαγγελματικοι εχουν λιγο αγριο ηχο δεν τοσο γλυκοηχοι οσο οι ενισχητες που εχεις ακουσει ....

να το λαβεις υποψιν σου αυτο !

Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων 10" Εππαγγελματικά

Εστω ας παρω εππαγγελματικο...προτεινετε μου καποιον μεχρι 250 ευρω

Για ποιο λόγο επαγγελματικό;
Αν σ'ενδιαφέρει η ποιότητα τον ξεχνάς,φτιάξε τον ενισχυτή σου πρώτα και βλέπεις...