ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΟ AMAZON?

Fil Trifon

New member
5 January 2008
90
Γεια σας και Καλη Χρονια!

Βρηκα το Velodyne VX-10 σε καταστημα εδω στην Αθηνα 230 ,αλλα βλεπω στο Amazon και σε αλλα ξενα sites κατι τιμες στο μισο και πιο κατω (145,170$) και χωρις εξοδα αποστολης, η οπου υπαρχουν η συνολικη τιμη ειναι πολυ πιο κατω απο την εδω τιμη καταστηματος.Τι συμβαινει βρε παιδια?Γιατι τετοιες διαφορες?
Υπαρχει καποιος λακος στην φαβα?

Ευχαριστω!!!

Last edited:
και βεβαια υπαρχει δεν θα εισαι σιγουρος τι θα σου φερει ο ταχυδρομος και σε τι κατασταση, αν σου φερει. Εγω δεν θα αγοραζα κατι απο το internet δεν θελω να κλαιω τα λεφτακια μου ασε που θελω να ξερω τι αγοραζω να το εχω δει με τα ματακια μου οσοι γυρευαν τα πολλα χασαν και τα λιγα

emely ενταξει και γω φοβαμαι τις αγορες μεσω δικτυου αλλα υπαρχουν και εγχωριες εξαιρεσεις τυπου ΠΛΑΙΣΙΟΥ, κτλ. οπου μπορεις να αγορασεις με αρκετη ασφαλεια για το τι θα παρεις,εφοσον βεβαια ξερεις το προιον που εχεις παραγγειλει.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου!!

Το amazon.co.uk δεν αποστελει ηλεκτρονικές συσκευές σε Ελλάδα πάντως. Το Αμερικάνικο φαντάζομαι επισης

Το amazon.co.uk δεν αποστελει ηλεκτρονικές συσκευές σε Ελλάδα πάντως. Το Αμερικάνικο φαντάζομαι επισης

Α μαλιστα!!...Δηλαδη απ οτι καταλαβα η δεν στελνουν Ελλαδα η αν στειλουν δεν θα ξερω τι θα παραλαβω:bigcry:
Με τις τιμες ομως τι γινεται?Γιατι τετοιες διαφορες?

Ευχαριστω silent και για την δικη σου απαντηση!!

Άμα βάλεις τα μεταφορικά για να έρθει το sub από την Αγγλία μάλλον το ίδιο θα σου κοστίσει... Αν νομίζεις ότι εδώ πουλιέται ακριβά το Velodyne αγοράζεις άλλη μάρκα.

Τα amazon γενικότερα ΔΕΝ στέλνουν hardware.

επειδή πρόκειται για sub λόγω βάρους και όγκου πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει μια η άλλη η τιμή και ειδικά οταν μιλάμε για τέτοιο μικρό κόστος.
Δεν αξίζει.

Άμα βάλεις τα μεταφορικά για να έρθει το sub από την Αγγλία μάλλον το ίδιο θα σου κοστίσει... Αν νομίζεις ότι εδώ πουλιέται ακριβά το Velodyne αγοράζεις άλλη μάρκα.

Νομιζω για την ποιοτητα του συγκεκριμενου Subwoofer ειναι καλη η τιμη που εχει εδω στα μαγαζια,αλλα μου εκανε εντυπωση η διαφορα τιμης με το Amazon.
Το Subwoofer θα το παρω δεν τιθεται θεμα,αλλα οπως ολοι οι μη προνομιουχοι:smile: ριχνω και μια ματια στις τιμες.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Last edited: