Αγορά Ηχείων Δαπέδου

trane5587

New member
1 February 2011
29
Καλησπέρα καταρχάς Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη.Το θέμα μου είναι το εξής μετά από την αγορά του ενισχυτή κατέληξα στη σειρά Roister και έτσι αγόρασα το κεντρικό ηχειάκι c5 και τα δύο surround(τα 5αρια) από εκεί και πέρα είμαι σε δίλημα σχετικά με το εαν χρειάζομαι τα Roister Emphasis 25 μιας και ο χώρος μου είναι μικρός(15τμ) αλλά δεν θέλω να έχω άλλα δύο ηχεία βάσης μπροστά έτσι σκέφτομαι τα Roth Oli 3 τα οποία όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα με ικανοποιήσουν. Τέλος το sub που θα χρησιμοποιηθεί μάλλον θα είναι το Roister pb150. Τα ηχεία θα χρησιμοποιηθούν για ταινίες και μουσική. Tι λέτε είναι καλός ο συγκεκριμένος συνδυασμός και αν κάποιος έχει τα Roth Oli 3 θα το εκτιμούσα να μου πει τη γνώμη του... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αφου εχεις αγορασει το κεντρικο, μην πας σε αλλη μαρκα ηχειων. Παρε τα 25αρια για να ταιραξουν απολυτα με το κεντρικο σου.
Οσο για το sub μην προτιμησεις της roister. Στα ιδια χρηματα βρες κατι αλλο.

σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου... εννοείς να ταιριάξουν ηχητικά ή εμφανισιακά???

Ηχητικά πάντα
Τα 3 μπροστά να είναι τα ίδια οπωσδήποτε
Surround βάλε ότι θές
Sub μην πάρεις της Roister Δεν είναι καλό
Στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο

Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να πάρω τα Roister Emphasis 25 θα είναι καλύτερα να πάρω τα Roister emphasis 5 ή να πάρω τα Roth Oli 3?

Μη μασάς, τα 25αρια δεν έχουν καμία σχέση σε ήχο με τα 5. Προχώρα άφοβα και θα με θυμηθείς.