Αγορά ηχείων - ενισχυτή μέχρι 1000 euro για Jazz μουσική

οχι βρε μην τα πολυμετρας τα βατ, δεν ειναι αυτο το κριτηριο. Για αρχη διαβασε αυτο
http://www.avmentor.gr/howto/speakers_0.htm

Τα Dali και τα Ταnnoy ειναι οντως καλα στα λεφτα τους. Σε ενισχυτη θα σου ελεγα να κοιταξεις και τον Pioneer Α6, εαν ψαχνεις. Οπωσδηποτε παντως, να κανεις και μια ακροαση στα Audio Spectrum, μπορει να ειναι 100-200 πιο ακριβα, αλλα τα αξιζουν. Δωσε πολυ προσοχη στα ηχεια που θα παρεις, γιατι θα σε συντροφευουν καιρο

Τα μεγαλύτερα ηχεία στην κατηγορία τιμής που ψάχνεις περισσότερο δίνουν την εντύπωση του καλύτερου χαμηλού παρά το αναπαράγουν. Ετσι κι αλλιώς η μουσική που ακούς χρειάζεται ηχείο με καθαρό χαμηλό, όχι απαραίτητα εκτεταμένο. Εφόσον το κύριο άκουσμά σου ειναι jazz, άποψή μου ειναι να πας σε ενα καλό ζευγάρι ηχείων βασης και ενισχυτή λυχνίας. Για παράδειγμα Klipsch RB-81 με εναν μικρό Dared(MP-5 ή VP-16).

+1 :a0210:

Καλησπέρα τελικά αφού διάβασα πολλά πολλά reviews σκεφτομαι για αγορά ή των roister ή dali και ενισχυτη τον Denon AVR-1909. Για τα ηχεια μου φαινεται θα παω στο saturn να τα ακουσω άλλη μια και οτι μου έρθει εκεινη τη στιγμή. Για το ενισχυτη τι λέτε ειναι καλός. Σκεφτηκα να μη πάρω δικάναλο μήπω και στο μέλον απόφασίσω να αγοράσω άλλα 2 ηχεία και sub.

Τι λέτε? Ευχαριστώ

Οσο για τα ηχεια καλως θα πραξεις, αλλα ολο μου την σκας με τα audio spectrum ...ακουσε τα και δεν θα χάσεις:worshippy: ..
για πια απ τα dali λες?
Οσο για τον πολυκαναλο, νομιζω πως καποιος yamaha ακουγεται απο τα παιδια που ασχολουνται...παντως για να ακουσεις μουσικη καλο θα ηταν να πας σε nad,marantz,pioneer,audiolab αν ειναι να δωσεις 600 για ενισχυτη. Αποψη μου ειναι πως δεν θα σε ικανοποιησει ο πολυκαναλος..

προσπαθησε να αποφυγεις το οτι σου ρθει εκεινη τη στιγμη. Επισης, δεν εχω κατι με το saturn αλλα τα μικρα μαγαζια του χωρου εχουν μεγαλυτερη ποικιλια.

σε γειωσα ε? -bye-

Καλό να στηρίζουμε την ελληνική αγορά…. Αλλά δεν βλέπει και για καμιά προσφορά στο νετ….

Saturn και Μedia Markt εχουν και πολυ ψηλες τιμες. Μονο για να ακουσεις και να δεις κανουν.

Οπως αναφερθηκε νωριτερα, αφου τα ηχεια ειναι καλα, μια λογικη ιδεα ειναι, ο φιλος να τα κρατησει. Με αυτον τον προυπολογισμο δε θα βρει πολυ καλυτερα.

Να παρει ενα καλυτερο ενισχυτη με κανα 600-700 αρι, ενα DAC για να συνδεσει το DVD του και αργοτερα να αναβαθμισει τα ηχεια.