Aγορά ηχείων Focal Dome 5.1

ioannissss

New member
26 October 2012
19
Καλησπερα σε ολους!!Ο Pioneer VSX-922-K ειναι καλος για να οδηγησει τα ηχεια?Το σαλονι ειναι 25τμ και θα χρησιμοποιησω κυριως για ταινειες και μετα για μουσικη.Να σημειωσω οτι τον συγκεκριμενο ενισχυτη μου τον προτειναν σε δυο μαγαζια.Σας ευχαριστω και εριμενω την γνωμη σας.

Re: FOCAL DOME 5.1 ΗΧΕΙΑ HOME CINEMA (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλύτερα μεγαλύτερος ενισχυτής. Αν όμως δεν γίνεται, τότε μπορείς να συμβιβαστείς και με τον VSX-922.....

Μπορειται να μου προτεινεται καπιο μοντελο ενισχυτη?

Στους pioneer sc2022, yamaha rxa1020, denon 3313 & marantz sr6007 θα κοιτούσα εγώ όπως και για κάθε "σοβαρό" ηχείο/φορτίο. Αν δε βγαίνεις οικονομικά πήγαινε μια κατηγορία κάτω με προτεραιότητα στον denon και τον pioneer. Ο sr5007 και ο rxa820 δε μου πολυγεμίζουν το μάτι προσωπικά σε ικανότητα οδήγησης. Όσο κατεβαίνεις κατηγορία ναι μεν θα παίζει αλλά πως θα παίζει. Και γίνεται και επικίνδυνος συνδυασμός μετά. Ειδικά αν πεις να σηκώσεις εντάσεις μπορεί να έχεις κανένα ατύχημα από την παραμόρφωση.

edit. Από ΟΝΚΥΟ δεν έχω ιδέα. Ούτε καν πως κωδικοποιούν τις σειρές τους.

FOCAL DOME με MARANTZ SR 6007
Τελικα υστερα απο μεγαλη ερευνα κατελειξα στο συγκεκριμενο ενυσχιτη για τα focal.Ο χώρος ειναι 25τμ.Ποια ειναι η γνωμη σας?

Τελικα νομιζω οτι ο marantz sr6007 ειναι μια πολυ καλη επιλογη για να οδηγησω τα ηχεια.Ελπιζω να ειμαι σωστος

αν εχεις ηδη παρει τα ηχεια δοκιμασε και να τον ακουσεις. ειναι τοσο μικρα αλλωστε... παρε μονο τα δυο μαζι σου και κανονισε ακροαση. εγω νομιζω μια χαρα θα ειναι

αν εχεις ηδη παρει τα ηχεια δοκιμασε και να τον ακουσεις. ειναι τοσο μικρα αλλωστε... παρε μονο τα δυο μαζι σου και κανονισε ακροαση. εγω νομιζω μια χαρα θα ειναι

Και το sub μαζί βέβαια. Δορυφόροι είναι.