Αγορά ηχείων για ενισχυτή 2Χ40W

locos

New member
23 October 2007
37
Ευελπιστώ στην βοήθεια σας μια και είμαι απόλυτα άσχετος επί του θέματος. Θέλω να προβώ στην αγορά ενός ζεύγους ηχείων για έναν παλιό πλην τίμιο ενισχυτή, τον SONY TA-F11R 2X40W 8 Ohm. Δεν έχω απαιτήσεις για τον ήχο,το ηχοσυστημα θα καλύπτει ένα σαλόνι 40τμ (ότι μπορεί να καλύψει), απλά πια είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι το πολύ 300 ευρώ, ακόμα καλύτερα στα 150-200 ευρώ και αν είναι εφικτό να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αργότερα με κάποιον άλλο ενισχυτή. Έχω δει τα παρακάτω. Please help....
[h=1]Magnat Monitor Supreme 202[/h][h=1]KEF C3 Black[/h][h=1]Boston CS 26 II
[/h][h=1]Cambridge Audio SX-50 Black[/h][h=1]JBL Arena 120 Black
[/h][h=1]Canton GLE 410 Black
[/h][h=3]Dali Lektor 1 Βlack[/h][h=1] KEF C1 Black[/h][h=1]Wharfedale Diamond 210 Black[/h][h=1]Tangent EVO E5 Black [/h][h=1]JBL ES20 Black[/h]

Καλημερα αν δεν κανω λαθος ολα τα ηχεια που αναφερεις ειναι βασης. Αν μπορεις να πας σε ηχεια δαπεδου, που θεωρω οτι ειναι καλυτερα για τα 40τμ, τοτε η λυση στα χρηματα που διαθετεις ειναι magnat monitor 802 κατω απο τα 300 ευρω και στα 325 magntat monitor 1002. Αν επιμενεις σε βασεως τα magnat 202 ειναι μια επιλογη μετα τα wharfedale 210 τα qacoustic 2020 που δεν τα εχεις στη λιστα. Αυτα πιστευω εχουν το καλυτερο χαμηλο, που το χρειαζεσαι.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θέλω μόνο βάσης γιατί το σημείο που θα μπούνε δεν χωράνε δαπέδου. Κάποιος γνωστός μου είπε για τα KEF C3, αλλά δεν εμπιστεύομαι πολύ την γνώμη του (ξερόλας), να πάω σε μια λύση του Stratos 1983? Τα θέλω να με καλύψουν και για μελλοντική αλλαγή του ενισχυτή, δεν ξέρω αν έχει νόημα να φτάσω τα 300 ευρώ όταν θα με καλύπτει ένα πιο φτηνό.

Απλά δεν θέλω να ξεφύγω στα λεφτά. Μουσική λίγο από όλα, ράδιο αλλά και δίσκους σε πικ απ amstrong κ.α. soundtrack και ελληνικά λαικά (τα πάντα όλα).
Κλίνω προς wharfedale 220 και μετά σε Magnat monitor supreme 202....