Αγορά ηχείων για Pioneer VSX-827

ROISTER EMPASIS 5 Roister Emphasis 5.δηλ αν καταλαβα καλα τι ενισχυτη πρεπει να εχω για να βρω τριαδα ραφιου; απο vsx=922 και πανω; λικ δε ξερω να στειλω.

πιο πολυ μου αρεσουν τα KEF C3 αλλα να ρωτησω κατι φιλε stavroslam για ταινιες μουσικη 70-30 αραγε ολοι το ψαχνουν τοσο πολυ ή παιρνουν ενα ολοκληρωμενο συστημα και μ'αυτο κανουν τη δουλεια τους.Εξαλλου οπως καταλαβαινεις θελω και κατι να ταιρειαζει στο επιπλο και οχι πολυ μεγαλο γιατι θα φωναζει και η γυναικα.Αν εχεις και κατι αλλο στο μυαλο σου γραψτο μου.σε ευχαριστω εκ των προτερων

πιο πολυ μου αρεσουν τα KEF C3 αλλα να ρωτησω κατι φιλε stavroslam για ταινιες μουσικη 70-30 αραγε ολοι το ψαχνουν τοσο πολυ ή παιρνουν ενα ολοκληρωμενο συστημα και μ'αυτο κανουν τη δουλεια τους.Εξαλλου οπως καταλαβαινεις θελω και κατι να ταιρειαζει στο επιπλο και οχι πολυ μεγαλο γιατι θα φωναζει και η γυναικα.Αν εχεις και κατι αλλο στο μυαλο σου γραψτο μου.σε ευχαριστω εκ των προτερων

εννοειται και το ψαχνουν ολοι.τωρα για την ποιοτητα με τα ετοιμα σετ η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με τα χωριστα κομματια.αν μπει σε επιπλο δεν θα εχεις θεμα δεν ειναι θερια.ολα κανουν την δουλεια τους.........

δηλαδη να καταληξω στα KEF C3 εκτος αν καποιος φιλος εχει και αλλη αποψη.ευχαριστω εκ των προτερων.και κεντρικο;

δηλαδη να καταληξω στα KEF C3 εκτος αν καποιος φιλος εχει και αλλη αποψη.ευχαριστω εκ των προτερων.και κεντρικο;

Το Boston έχει μεγαλύτερο γουφερ 6,5 και λιγο πιο ευαίσθητο που θα έχεις λιγο καλυτερο μπάσο και πιο καθαρο.
Το KEF εχει μικρότερο γουφερ 5,25 αλλα εχει και την τρύπα μπροστα που μάλλον θα το καλύπτει το μπάσο.

λοιπον TANNOY MERCURY V1 ή KEF C3 περιμενω τη συμβουλη σας ωστε να μην πεταξω λεφτα δεδομενου οτι αργοτερα θα αλλαξω ενισχυτη και μαλλον θα παω στον 922.Αλλα προς το παρον για τον 827 ποια ειναι καλυτερα;

για τα KEF C3 διαβασα στο ιντερνετ οτι δεν αξιζουν.τα TANNOY V1 κανουν βουτια στα 4Ω μη καψω και τιποτα

παιδια καλημερα.καλο μηνα.Σκεφτομαι τα TANNOY V1 και τα POISTER EMPASIS S5 ποια ειναι καλυτερα και πιο ευαισθητα και κανουν μικροτερη βουτια;(ετσι δε τα λετε;)A και ποια θα με καλυψουν αργοτερα αν παρω μεγαλυτερο ενισχυτη γιατι για δαπεδου δε προκειται να παω ποτε(χωρος-συζυγος)

παιδια καλημερα.καλο μηνα.Σκεφτομαι τα TANNOY V1 και τα POISTER EMPASIS S5 ποια ειναι καλυτερα και πιο ευαισθητα και κανουν μικροτερη βουτια;(ετσι δε τα λετε;)A και ποια θα με καλυψουν αργοτερα αν παρω μεγαλυτερο ενισχυτη γιατι για δαπεδου δε προκειται να παω ποτε(χωρος-συζυγος)

μια χαρα ειναι.οποτε καταλληξαμε σε δυο.τα roister 5 και τα TANNOY V1.οποια και να παρεις εισαι κομπλε τοτε........

τα ROISTER γραφουν 6Ω μηπως κατεβαινουν χαμηλα; τα 89 db ευαισθησια ειναι καλα;τα TANNOY V1 γραφουν 8Ω στα 86db.Ποια να διαλεξω τελικα; οχι τιποτα αλλο αλλα να πιασουν τοπο τα λεφτα.ευχαριστω εκ των προτερων