Αγορά ηχείων για ps3?

battlescar

New member
19 March 2010
8
παιδιά θα ήθελα να αγοράσω ένα ηχοσύστημα 5.1 για το ps3 μου.το θέμα είναι ότι πρέπει να το αγοράσω αναγκαστικά από το πλαίσιο γιατί κέρισα μια δωροεπιταγή. έχετε κάτι υπόψην?τα λεφτά πρέπει να έιναι μέχρι 450ε. Χρήση games-ταινίες.

αν δεν έχεις πολυ μεγάλο χώρο αυτά....

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...nes/Speakers/with(PriceRange=€ 299-399).htm

παρόλα τα 329 ευρο δεν θεωρούνται προσφορά ...αλλά τα εχουν όλοι πάνω απο 4 κατοστάρικα....τα είχε κάποτε το πλαισιο για λίγες μερες στα 250...

οι δορυφόροι είναι φτηνής ποιότητας αλλά το sub αν και πολύ μπουμαριστό καλύπτει το χαμένο έδαφος ...και πιστέυω το συνολικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει...
και πάλι το λέω ...δεν συγκρίνεται με τη λύση των ...κομμματιών...αλλά είναι αξιοπρεπες για τη χρήση που το θές ...και με μικρόυς βολικού δορυφόρους....

τις μεσαιες συχνότητες τις ξεχνάς...αλλά ψηλά και ιδιαιτέρως χαμηλά ...είναι μια καλή πρόταση....έχει και τον decoder....

λιγο μεγαλύτερο δλδ απο μία τυπική κρεββατοκαμαρα που είναι 12 -13...
μια χαρούλα θα είναι .....και αρκετά δυνατά ...και σου περισσεύουν και αρκετά για κάποια άλλη αγορά...

libair ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η συνδεσμολογία γίνεται μέσω hdmi?

η συνδεσμολογία φαντάζομαι θα γίνεται με οπτική ίνα....

αυτά που μου δείχνεις είναι σετ 5.1 ΗΧΕΙΩΝ για να μπουν πάνω σε ένα av ενισχυτή....

εσύ δλδ απλώς θα παρεις τα Logitech και ένα καλώδιο οπτικής ίνας για να συνδέσεις το πσ3 με τα ηχέια σου και είσαι ..ready..τπτ άλλο...

επίσης δεν ξέρω μήπως σε αποθάρρυνα μη λεγοντας διθυράμβους για τα logitech αλλά πιστεύω θα σου αρέσουν πολύ...έχουν και πιστοποίηση κατα thx...μια χαρά θα είναι...

ρίξε μια ματιά και σε reviews logitech z-5500...θα διαβάσεις πολύ καλά λόγια...

μόνο επειδή έχεις μόνο απο το πλαίσιο την δωροεπιταγή ...και μετράει ήδη κάποιες με´ρες ...μη ξαναγυρίσει η τιμη...στα 400 κατι....

επειδή έχω αυτά....

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SUNG-HT-C555-Home-Theater-5-1-HT-C555-EDC.htm

θα σου πω ότι αν τώρα θες να έχεις μαζί με το decoder και ένα Player dvd ή blueray τότε ναι πήγαινε εκεί...

αλλά επειδή έχω και την πειρα του ενός και την πείρα του άλλου ....μην εντυπωσιάζεσαι απο τις κολώνες....ξεκινανε η αποκριση συχνότητας πάνω απο τα 150 hz συνήθως και ο ήχος είναι αναιμικός...άσε που το subwoofer τους είναι ......επιεικώς χάλια...

αν θές να εχεις και ένα player μαζί ...τότε ναι πάρτο...είναι και αισθητικά άρτιο...αλλά μην περιμένεις πολλά...πάντως το συγκεκριμένο που έχω έγώ νομίζω ότι είναι κουκλί....αν είχε και λι´γο καλύτερη απόδοση.....

τι θέλω να πω;;;;σε όλα αυτά τα εντυπωσιακά κολωνάτα σετ...περισσότερο πληρώνεις την πλαστικούρα για τις κολώνες και τα dvd player και λιγότερο τον ήχο που σου προσφέρουν...

εγ'ω πήρα κάτι τέτοιο αποκλειστικά για να συνοδευούν τον ήχο της τηλεόρασης....αν θέλω να δω κάποια ταινία σοβαρά έχω κανονικό σύστημα με κομμάτια..