jim_markou
Senior Member
- 8 October 2009
- 462
Καλησπέρα. Στο πρώτο από τα καταστήματα, έχει άμεση παραλαβή. Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο μήπως και κλείσεις ένα ραντεβού μπας και μπορέσεις να τ' ακούσεις; Θα έχεις και ιδίαν άποψη. Τουλάχιστον θα ακούσεις τι παίρνεις με 300 . Αν σε καλύψουν, πάντα σε σχέση με αυτό που προσδοκάς να ακούσεις ή έχεις στο μυαλό σου, έχει καλώς. Προχωράς στην αγορά και αργότερα, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το φέρουν οι συνθήκες, οι εμπειρίες ....... ακόμα και αν νιώσεις ότι τα ξεπέρασες, κάνεις αναβάθμιση. Δεν είναι απαγορευτικό το ποσόν που θα έχεις ήδη δώσει.αχ βρε παιδια ευχαριστω πολυ....αρχιζω να σκεφτομαι μηπως να κανω ενα κλικ πανω και να παρω καλυτερα αυτα https://www.skroutz.gr/s/2634512/Harman-Kardon-HKTS-5.html???
Μου αρέσει που έχεις και χρονοδιάγραμμα.Χαχαχαχα ευχαριστω για την κατανοηση!!!!
Και για να νιωσετε καλυτερα σας λεω οτι μαλλον θα κανω την υπερβαση θα παρω τα χαρμαν και με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαξω την μπροστα τριαδα με καποια απο αυτα που μου προτεινατε(μαλλον dali 3) !
Μπορει και σε 2 χρονια αλλα καποια στιγμη θα το κανω! Ειμαι σαρακατσανα εγω!!!χαχαχαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.