Αγορά Ηχείων Home Theater μέχρι 850 ευρώ

ctsit

New member
18 November 2008
10
Καλησπέρα σε όλους,
ψάχνω ηχεία για home theater 5.1 μέχρι 850 ευρώ και προσανατολίζομαι προς τα KEF KHT-2005.3 που είναι περίπου σε αυτή τη τιμή.
Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ?

Επιπλέον επειδή υπάρχει πρόβλημα διαρρύθμισης σκέφτομαι να αγοράσω και τους ασύρματους πομπούς της KEF για τα πίσω ηχεία (τους βρήκα εδώ http://www.odes.gr/index.php?option=...ategory_id=256) αξίζουν ή ο ήχος θα βγαίνει πεθαμένος ?

Αν δεν βάλω τους πομπούς και επιλέξω να βάλω κανάλι με καλώδιο, υπάρχει πρόβλημα να περάσω απο το ίδιο κανάλι και τα δυο καλώδια των πίσω ηχείων ή θα δημιουργεί θόρυβο ?

Και κάτι τελευταίο .. Έχω ακούσει ότι όλα τα καλώδια των ηχείων που φεύγουν απο τον ενισχυτή θα πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος αληθεύει, ρωτάω γιατί για τα πίσω θα χρειαστώ περίπου 10 μέτρα για το κάθε ηχείο θα πρέπει να έχω το ίδιο μήκος και για τα τέσσερα μπροστινά (Κεντρικό, sub, και 2 μπροστινά) ?

Το ξέρω ότι ρωτάω πολλά.

Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.
Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

Γεια σου και σενα .
Σε οτι αφορα το ποσα καλωδια θα βαλεις σε καναλι δεν θα εχεις προβλημα .
Εχω συνδεσει τα πισω ηχεια με διπλοκαλωδιωση και περναω απο καναλι 8 καλωδια χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
Πρεπει να προσεξεις απλα τα καλωδια να μην τσακισουν καπου και να μην τα τυλιγεις σε κυκλο καθως τα καλωδια που τα διατρεχει ρευμα οταν τα τυλιγουμε και τα μαζευουμε σε κυκλο λειτουργουν σαν πηνιο.
Σε οτι αφορα το μηκος των καλωδιων θεωρητικα πρεπει ολα τα καλωδια να εχουν το ιδιο μηκος ωστε να διατρεχει το ρευμα την ιδια αποσταση για να φτασει σε ολα τα ηχεια .
Ολοι οι νεοι ενισχτυτες ομως κανουν το καλιμπραρισμα αυτοματα και διορθωνουν τις αποστασεις ετσι δεν θα εχεις προβλημα ακομα και εαν βαλεις διαφορετικα μηκη καλωδιων .
Προσπαθησε να βαλεις ομως ανα ζευγαρι το ιδιο μηκος καλωδιων