Αγορά Ηχείων: Klipsch RF-52 II ή άλλο;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
ειμαι ετοιμος για αγορα των klipsch rf-52II. εχει να προτινει καποιος κατι σε αλλο σε αυτα τα χρηματα.
ενισχυτης yamaha rx-v667
χωρος 45τμ
τανιες 80% μουσικη απο ολα 20%
να σημειωσω για καποιο λογω θα τα παρω 560ε.

Re: Απάντηση: αγορα ηχειων

καλησπερα σε ολο το forum.ειμαι νεο μελος και μολις αγορασα τον yamaha rs-700 .ποια ηχεια εχει να μου προτεινει καποιος πιο ειδικος και εμπειρος απο εμενα?.εγω εχω μαλλον καταληξει στα audio spectrum studio-4 που εκτιμωνται στα 700 ευρω. εχω ακουσει καλα λογια ( καθοτι και ελληνικα ) αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο θα ταιριάξουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτη. ο χωρος ακροασης ειναι 30τμ

καλησπερα σε ολο το forum.ειμαι νεο μελος και μολις αγορασα τον yamaha rs-700 .ποια ηχεια εχει να μου προτεινει καποιος πιο ειδικος και εμπειρος απο εμενα?.εγω εχω μαλλον καταληξει στα audio spectrum studio-4 που εκτιμωνται στα 700 ευρω. εχω ακουσει καλα λογια ( καθοτι και ελληνικα ) αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο θα ταιριάξουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτη. ο χωρος ακροασης ειναι 30τμ

Aνοιξε καινουργιο νημα που να αφορα μονο εσενα,και να μπορουν να το δουν κ οι αλλοι για να σε βοηθησουν.(Πατας σε αυτο...''Post new thread'').

Υπαρχουν αρκετα ηχεια για τον συγκεκριμενο ενισχυτη!