Αγορά Ηχείων: Klipsch RF-52 II ή άλλο;

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
ειμαι ετοιμος για αγορα των klipsch rf-52II. εχει να προτινει καποιος κατι σε αλλο σε αυτα τα χρηματα.
ενισχυτης yamaha rx-v667
χωρος 45τμ
τανιες 80% μουσικη απο ολα 20%
να σημειωσω για καποιο λογω θα τα παρω 560ε.

Re: Απάντηση: αγορα ηχειων

καλησπερα σε ολο το forum.ειμαι νεο μελος και μολις αγορασα τον yamaha rs-700 .ποια ηχεια εχει να μου προτεινει καποιος πιο ειδικος και εμπειρος απο εμενα?.εγω εχω μαλλον καταληξει στα audio spectrum studio-4 που εκτιμωνται στα 700 ευρω. εχω ακουσει καλα λογια ( καθοτι και ελληνικα ) αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο θα ταιριάξουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτη. ο χωρος ακροασης ειναι 30τμ

καλησπερα σε ολο το forum.ειμαι νεο μελος και μολις αγορασα τον yamaha rs-700 .ποια ηχεια εχει να μου προτεινει καποιος πιο ειδικος και εμπειρος απο εμενα?.εγω εχω μαλλον καταληξει στα audio spectrum studio-4 που εκτιμωνται στα 700 ευρω. εχω ακουσει καλα λογια ( καθοτι και ελληνικα ) αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο θα ταιριάξουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτη. ο χωρος ακροασης ειναι 30τμ

Aνοιξε καινουργιο νημα που να αφορα μονο εσενα,και να μπορουν να το δουν κ οι αλλοι για να σε βοηθησουν.(Πατας σε αυτο...''Post new thread'').

Υπαρχουν αρκετα ηχεια για τον συγκεκριμενο ενισχυτη!