Εχω κανει μια αγορα ηχειων και επειδη ειμαι αρκετα χαρουμενος απο αυτην μου την αγορα και με τις 2 ανακαλυψεις που εκανα, ειπα να τις μοιραστω μαζι σας! Ημουν στην αναζητηση συγκεκριμενων ηχειων αρκετο καιρο τωρα, μεχρι που επεσε το ματι μου σε ενα Γερμανικο σιτε: HIFISHOP Τα πουλαει στην τιμη των 179 τελικη με 55% εκπτωση απο την αρχικη εκαστος. Σε ενα καταστημα που ειχα επισκεφτει και τα ειχα βρει, δεν μου τα αφηναν ουτε καν στην αρχικη τιμη που τα βρηκα εδω!! Βεβαια η αληθεια ειναι το συγκεκριμενο σιτε δεν κανει αποστολη στην Ελλαδα. Μεσω ομως ενος γνωστου μου και απο διαφημηση που ειδα στο ιντερνετ, βρηκα ενα Ελληνικο σιτε, που αναλαμβανει τις μεταφορες πακετων προς την Ελλαδα. Επικοινωνησα μαζι τους και αφου τους εδωσα λεπτομερειες για τα ηχεια (Βαρος / Διαστασεις) ανελαβαν να μου τα μεταφερουν προς την Ελλαδα στην τιμη των 68,80 και για τα 2 ηχεια που παρηγγειλα. Ετσι επειδη οπως ειπα στην αρχη, θεωρησα τοσο την τιμη των ηχειων αλλα και της μεταφορας τους, αρκετα συμφερουσες, θεωρησα σκοπιμο να τα μοιραστω και εδω!! 
Last edited by a moderator: