Αγορα ηχειων μεχρι 300ε

Re: Απάντηση: Re: Αγορα ηχειων μεχρι 300ε

Με τι ακους?
Δε τα χω εγω, ενας καλος φιλος τα χει..αν δε κανω λαθος εχει εναν παλιο (30ετιας) λαμπατο Marantz 2x20wrms. Εγω τουλαχιστον το χα ακουσει κανα 4 ωρο με κεινο το setup πακετο με ενα cd Philips αγνωστων στοιχειων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα ηχειων μεχρι 300ε

Ευχαριστω και παλι φιλε Τyler Durden, πες μου ομως οταν εννοεις ουδετερο προς μουντο ενισχυτη τι εννοεις;
Και ποιον προτεινεις συμφωνα με τα παραπανω,τον nad 315;

δεν το ελεγα σε σενα. Υπαρχουν ενισχυτες που στα μεσοψηλα και στα υψηλα ειναι τονισμενοι, με απλα λογια εχουν πολλα πριμα. Αν συνδιασεις τετοιους ενισχυτες με τα Klipsch που επισης παιζουν πριμα, τοτε το φαινομενο ενισχυεται Χ2 και μπορει το τελικο αποτελεσμα να ειναι υπερβολικα πριματο σε σημειο που να κουραζει. Οι Marantz ειναι ουδετεροι γενικα, δηλαδη δεν τονιζουν ουτε τις χαμηλες, ουτε υψηλες, ουτε μεσαιες.

Ναι ο C315BEE ειναι η καλυτερη λυση με κοστος/αποδοση. Αλλη καλη λυση ο Marantz 6003, και ιδανικη ο Audiolab 8000se με 380 ευρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα ηχειων μεχρι 300ε

Δε τα χω εγω, ενας καλος φιλος τα χει..αν δε κανω λαθος εχει εναν παλιο (30ετιας) λαμπατο Marantz 2x20wrms. Εγω τουλαχιστον το χα ακουσει κανα 4 ωρο με κεινο το setup πακετο με ενα cd Philips αγνωστων στοιχειων.

μαλλον το cd ειναι υπευθυνο για το τελικο αποτελεσμα το οποιο σε κουρασε..

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το συστηματακι που πηρα και θελω να το εκφρασω και παλι.Θυμιζω klipsch rb-51,Marantz 5023 και yamaha cdx397.Επισης εδω θα ηθελα να τονισω , γιατι πρεπει να λεγονται και αυτα, την αψογη εξυπηρετηση που ειχα απο το καταστημα της planet audiovisual και απο τον Κ.Ρεστακη Μανο. Αυτο το λεω γιατι πρωτος ο Κ.Ρεστακης μου προτεινε να παρω τον nad315 (που τον προτεινεις και εσυ tuler durden) και εγω πηρα τον marantz που ειχε και tuner.Το πιο σημαντικο ειναι οτι η επικοινωνια και παραγγελια εγινε τηλεφωνικα και καταλαβα οτι ο ανθρωπος ειναι σωστος επαγγελματιας. (Εγω μενω Σπαρτη και το καταστημα ειναι στο Ηρακλειο Κρητης).Τι θελω να πω;Οτι θα μπορουσε ανετα να με κοροιδεψει μιας και εγω ειμαι τελειως ασχετος και να μου πουλησει οτι τον σενεφερε.Ομως αυτο δεν εγινε και η συνεργασια μας θα συνεχιστει στο αμεσο μελλον. Ειναι η 2η αγορα που κανω απο εκει και θα συνεχισω...

Τωρα,διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας εδω στο forum μου ηρθε η επιθυμια να φτιαξω και ενα 2ο συστημα μιας και ο χωρος που εχω ειναι πολυ μεγαλος (100τ.μ.),Ο χωρος ειναι ενιαιος και μακροστενος, η μια πλευρα εχει την τραπεζαρια και η αλλη το καθιστικο που απεναντι θα μπει μια τηλεοραση 50 ιντσων.Δεν με ενδιαφερει να βαλω 5 ηχεια, με ενδιαφερει να εχω 2 κολωνες και ενα sub.Οποτε θα ηθελα εναν ενισχυτη που να ακουω την μουσικη μου αλλα οποτε θελω να βλεπω και τις ταινιες μου, με προτεραιοτητα ομως την μουσικη. Αυτα τα γραφω γιατι οπως καταλαβαινω οι δικαναλοι ενισχυτες ειναι πιο ποιοτικοι απο τους av και οδηγουν καλυτερα καποια καλα ηχεια.Αν ομως μπορει να προταθει μια καλη λυση που να με καλυπτει τοτε δεν εχω προβλημα να παρω και av.Το μπατζετ για ενισχυτη και ηχεια αυτη την φορα μιας και δεν προβλεπεται να αλλαχθει για παρα πολλα χρονια ειναι γυρω στις 3.000
Σεβομαι πολυ τις αποψεις σας και αν θελετε καποια επιπλεον διευκρινιση για να βοηθηθητε και εσεις πεστε μου.
Ευχαριστω και παλι

Απάντηση: Re: Αγορα ηχειων μεχρι 300ε

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το συστηματακι που πηρα και θελω να το εκφρασω και παλι.

και γιατι να μην εισαι? Αξιοπρεπεστατο ειναι και πολυ γλυκοηχο αν κρινω απο τα μηχανηματα!:SFGSFGSF:

Last edited:
Ευχαριστω Tyler βοηθησες και εσυ γι´αυτο.
Καποια προταση για την 2η ενοτητα;
Και μολις τα παρω , αυτα που θα προτεινεις θα σε καλεσω στην Σπαρτη να ερθεις και να τα ακουσεις κιολας.Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω.
Thnxs και παλι για την βοηθεια.-bye-

Oσον αφορα τα ηχεια παω για klipsch δαγκωτο.
για τον ενισχυτη μου φενεται οτι θα προτιμησω τον hegel ολοι λενε τα καλυτερα λογια.

Δηλ. φτανουν 500 euro για μια καλη πηγη ή θελω παραπανω ; και ποια λες εσυ;
Και νομιζω οτι ειμαστε ενταξει απο πλευρας ηχου.
Απο πλευρας ηχου ειμαστε νομιζω οκ. Θα μπορω να βλεπω και καμια ταινιουλα ομως ε;

θες παραπανω για πηγη... Με κανα 800αρι ενα Cambridge audio 740 ισως... Ενα Marantz SA7003 ισως με 600

Ναι ταινιες θα βλεπεις σε Dolby 2.0. Και γω ετσι βλεπω, σουπερ ειναι...