Παρέα τα είχαμε ψάξει τότε που τα πήρα Λεωνίδα.Εξαρτάται. Από το αν στο budget που έχει το σύνολο μιας πεντάδας, μπορείς να πάρεις καλύτερο subwoofer που είναι καλύτερη αναβάθμιση. Ποιο sub έχεις;
Παρέα τα είχαμε ψάξει τότε που τα πήρα Λεωνίδα.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι αισθητά καλύτερα τα spector από αυτά που έχω, δεν χρειάζεται να πάω στα zensor;Μεγαλύτερη αναβάθμιση θα είναι ένα sub στα χρήματα της πεντάδας των spektor, εφ' όσον το sub σου είναι κακό.
Αλλιώς δεν τίθεται θέμα. Τα spektor είναι καλύτερα ηχεία από αυτά που έχεις.
Σε ευχαριστώ πολύ Λεωνίδα!Στα Zensor θα πήγαινες αν ήθελες κάτι σε μεγαλύτερο σετ από τα spektor. Άσε που τα Zensor επί της ουσίας έχουν καταργηθεί.
Η διαφορά των spektor με τα δικά σου, που δεν είναι και άσχημα για την ηλικία τους, βρίσκεται στην πιο ολογραφική απεικόνιση του surround πεδίου που θα προκύψει λόγω του επιτηδευμένου σχεδιασμού από πλευράς Dali σε αυτό το σημείο.
Μπορεί να σου λείψει όμως η ακρίβεια της σημειακής πηγής ελαφρώς σε σχέση με τα δικά σου. Το πρώτο είναι σημαντικότερο από το δεύτερο στη δημιουργία ηχητικού θόλου (εκλαμβάνεται ως μεγαλύτερος) ενώ το δεύτερο αφορά περισσότερο την εστίαση της προερχόμενης πληροφορίας.
Είναι και θέμα γούστου, αλλά κυρίως όρεξης. Κοινώς αν τα βαρέθηκες και θέλεις αλλαγή, προχώρα.
Πάντως εγώ subwoofer θα έπαιρνα.
https://www.crystalaudio.gr/el/compact-8in-subwoofer-for-5-1-home-theater-systems.htmlΑπέφυγε τα κλειστής καμπίνας σε αυτή την κατηγορία τιμής γιατί έχουν την τάση να "περπατάνε". Δεν μου είπες ποιο μοντέλο subwoofer έχεις της crystal audio.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.