Όταν τόλμησα να ξεστομίσω παλαιότερα ότι κάποιο Magnat καταλαβαίνει πιο χαμηλά από κάποιο άλλο ηχείο σαν κριτήριο, "έπεσες να με φας"![]()
![]()
Το 14" έχει δοκιμάσει. Δεν λέει ότι το 14αρι δεν κατεβαίνει χαμηλά, λέει πως το 9" στα χαρτιά φτάνει μέχρι τα 37hz.
Και σε αυτό το review παίρνει πολύ καλό βαθμό.
https://www.trustedreviews.com/reviews/dali-zensor-1-5-1
Το οτι αλλαξα το Polk δεν εχει να κανει με την ποιοτητα του, δεν βγηκε καν απο το κουτι του. Απλα λογω λαθους δεν χωρουσε εκει που επρεπε να τοποθετηθει. Το Dali αντικατεστησε το Polk ακριβως επειδη χωρουσε στο σημειο που θα τοποθετηθει.
Εαν ειχα αγορασει το SVS, απλα θα αλλαζα αυτο με το Dali διοτι επισης δεν θα χωρουσε.
Είναι προφανές ότι κανονικά σε χώρο 60 τ.μ. είναι ανεπαρκή όλα αυτά, απλώς εδώ υπερισχύει η ανάγκη του πολύ μικρού όγκου των ηχείων, απ' ό,τι καταλαβαίνω. Οπότε δεν μένει κάτι άλλο εκτός από την επιλογή με βάση τα κριτήρια της διάστασης και... ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει με αυτά.
Προσωπικά σε 60τ.μ. θα έβαζα δύο PB-2000 ή και μεγαλύτερα.
Καλημέρα και απο´μενα ..
καινουριος στο forum.....
παρακολουθω το συγκεκριμένο θεμα για το subwoofer γιατι έχω ακριβως το ίδιο θεμα με τον φιλο etien σχετικα με το υψος.
Ψάχνω να βρω κάτι αξιοπρεπες για το συστημα που έχω εδω και κανα 2μηνο
εχω καταλήξη σε αυτα τα 2
KEF KUBE 8b
Velodyne Mini Impact
Για να σε βοηθησω και να βοηθηθώ και εγω φίλε etien και τα 2 που έχω βρει είναι κάτω απο 30cm σε υψος.
Προσωπικα μάλλον κλεινω προς το KEF μου φαινεται ότι είναι πιο στιβαρη κατασκευη για το μεγεθος του και αρκετα πιο δυνατο.
Ευχαριστώ και εύχομαι να βοηθησα.
Το KEF φαίνεται όντως πολύ καλό για τις διαστάσεις του, όμως ξεφεύγει από τα περίπου 300 ευρώ του budget μου. Έχω ήδη παραγγείλει το Dali, μάλλον σήμερα παραλαμβάνω.
Δεν χωραει subwoofer ψηλοτερο απο 30-31.εκ
Καλημέρα και απο´μενα ..
καινουριος στο forum.....
παρακολουθω το συγκεκριμένο θεμα για το subwoofer γιατι έχω ακριβως το ίδιο θεμα με τον φιλο etien σχετικα με το υψος.
Ψάχνω να βρω κάτι αξιοπρεπες για το συστημα που έχω εδω και κανα 2μηνο
εχω καταλήξη σε αυτα τα 2
KEF KUBE 8b
Velodyne Mini Impact
Για να σε βοηθησω και να βοηθηθώ και εγω φίλε etien και τα 2 που έχω βρει είναι κάτω απο 30cm σε υψος.
Προσωπικα μάλλον κλεινω προς το KEF μου φαινεται ότι είναι πιο στιβαρη κατασκευη για το μεγεθος του και αρκετα πιο δυνατο.
Ευχαριστώ και εύχομαι να βοηθησα.
Άλλο πράγμα έγραψα, σε άλλο απαντάς. Εγώ γράφω για τον τρόπο επιλογής και τι πρέπει να προσέχουμε σε ένα subwoofer. Εσύ τώρα λες κάτι άλλο.
Ειλικρινά, δεν ξέρω πως μπορώ να γίνω πιο σαφής.
Το μόνο που είναι σαφές είναι πως θα συνεχίσεις να ψάχνεις κάτι γιατί αλλάζεις συνεχώς τα δεδομένα. Πότε εσοχή, πότε 30 ππόντοι, πότε 32 και πάει λέγοντας. Αυτά για την περίπτωσή σου. Από κει και πέρα η κουβέντα συνεχίζεται γενικά στο αντικείμενο.
Το KEF ίσως είναι καλό για την περίπτωσή σου γιατί έχει ενσωματωμένο δυναμικό loudness εκ κατασκευής. Δηλαδή αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει ισοστάθμιση για τους Χ-Ψ λόγους (τοποθέτηση σε θέση που δεν ενδείκνυται π.χ.) έχει τουλάχιστον τη δυνατότητα να μην του λείπει το μπάσο σε χαμηλή στάθμη.
Νομίζω ότι θα είναι το επόμενο που θα παραγγείλεις... .![]()
Για το KEF ενδιαφέρεται άλλο μέλος, όχι εγώ. Εγώ είχα περιορισμούς budget περίπου 300 ευρώ και ύψος περίπου 30-31εκ.
το KEF δεν πιάνει τον πρώτο περιορισμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.