AΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ

dimitris.40

Established Member
Κα λησπέρα σε όλη την υπέροχη παρέα του FORUM.Καταρχήν ευχαριστώ για την πολύτιμη βοηθειά σας για την επιλογή ραδιοενυσχυτη.Η γνώσεις σας ηταν πολύτιμες κ με βοήθησαν να επιλέξω τελικά τον DENON 1910.Αυτη τη φορα ζητώ κ παλι την βοηθειά σας για την αγορα ηχείων που θα παίξουν με τον 1910.Ο χώρος που θα στηθεί το παραπάνω HOME CINEMA ειναι περ'ιπου 60μ οι αναμόνες των ηχείων ειναι περιπου στα 2 μετρα κ έτσι πρεπει να επιλεγουν ηχεια τοιχου,που θα τοποθετηθουν ψηλά.Εχω διαβάσει λίγο για τα B&W ΜΤ-10 αλλα η τιμή τους ειναι πανω απο 1000 ευρω.Ποια ηχεια θα έπρεπε να επιλέξω κατω απο χιλιαρικο που θα αποτελέσουν ενα αξιοπρεπες HOME CINEMA??????Σας ευχαριστω κ περιμενω τις δικες σας αποψεις κ προτάσεις,Να ειστε όλοι καλα.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του FORUM ευχαριστώ για την βοηθειά σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι ενδιαφέρομαι για ενα αξιοπρεπες SET ΗΧΕΙΩΝ ΗΟΜΕ CINEMA κ μιλάω για όλα τα ηχεια μπροστα πισω κ SUBWOOFER αλλα να μην ξεπεράσω τα 1000 ευρω κ να μπορώ να ακούσω κ μουσική.Τα ηχεία που έχω δει κ που μου άρεσαν παρα πολύ ειναι τα B&W MT-10 αλλα κ αυτα ξεπερναν τα 1000 ευρω κ δεν ξέρω φυσικα αν ειναι ο καλύτερος συνδιασμος με τον DENON AVR-1910.Aν μπορούσατε να με βοηθήσετε στην επιλογή ηχείων θα σας ημουν ευγνώμων γιατι οι δικες σας γνώσεις ειναι πολύτιμες.Σας ευχαριστώ πολύ.

Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει αλλα ολα αυτου του στυλ ηχεια εμενα προσωπικα δεν μου κανουν για μουσικη.Για ταινιες επαρκουν ευκολα αλλα για μουσικη νομιζω monitor-οειδη οτι ειναι πολυ καλυτερα.

Τα teufel motiv 6 τι λενε ?
μολις τα ειδα κατι με επιασε ...
Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις μιας και θα παιζουν σε χαμηλες σταθμες ,
σκεφτομαι να παραγγειλω τα 2 μπροστα και το κεντρικο , (το 5.1 ειναι πολυ καλο σαν τιμη (648Ε με μεταφορικα) αν παρετε υπ'οψιν οτι μονο το sub το δινουν στα 325Ε αλλα με προβληματιζουν τα 2 πισω μιας και ο χωρος ειναι περιεργος
ενας str-db830 θα τα καταφερει μαζι τους ?
Bρισκω οτι σαν σχεδιο ταιριαζουν απολυτα με την 46x3500 ...

Last edited:
Απάντηση: Re: AΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ

Τα teufel motiv 6 τι λενε ?
μολις τα ειδα κατι με επιασε ...
Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις μιας και θα παιζουν σε χαμηλες σταθμες ,
σκεφτομαι να παραγγειλω τα 2 μπροστα και το κεντρικο , (το 5.1 ειναι πολυ καλο σαν τιμη (648Ε με μεταφορικα) αν παρετε υπ'οψιν οτι μονο το sub το δινουν στα 325Ε αλλα με προβληματιζουν τα 2 πισω μιας και ο χωρος ειναι περιεργος
ενας str-db830 θα τα καταφερει μαζι τους ?
Bρισκω οτι σαν σχεδιο ταιριαζουν απολυτα με την 46x3500 ...

Δεν έχει πολύς κόσμος ηχεία Teufel και έτσι οι οποιεςδήποτε απόψεις μάλλον θεωρητικές περισσότερο μπορεί να είναι.Λογικά πρέπει να είναι πολύ καλύ λύση.