ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ

ipaposto

New member
29 December 2009
2
Παιδιά μια βοήθεια. Αναβαθμίζω το σύστημα μου (ενισχυτής AUDIOLAB 8000S & ηχεία Audiovector Ki3. Λέω να ξεκινήσω από τα ηχεία τα οποία είναι ο αδύνατος κρίκος αρχικά. Έχω ακούσει τα Sonus faber Toy tower (1850euro καινουργια) & τα Audio physics Spark (1500euro μεταχιρισμένα). Έχει κάποιος άποψη για τα παραπάνω? τα έχει ακούσει? Εγώ προσωπικά από την ακρόαση προτίμησα τα Audio physic αλλά αυτό με το μεταχειρισμένα με αγχώνει...

Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο αν αγοράσετε τον τελικό της Audiolab 8000p και βοηθήσετε τον 8000s για το Κ3.
Θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση και επιτέλους θα ακούσετε τα ηχεία σας.

Αν σώνει και καλά πρέπει να αλλάξετε κάτι στο σύστημα και όχι να προσθέσετε, ζητήστε να ακούσετε τα Κ3 με Primare Ι 21, πάλι θα είναι σοβαρή η διαφορά που θα έχετε.

Όλες οι παραπάνω επιλογές είναι φθηνότερες από αυτά που υπολογίζεται και ταυτόχρονα η διαφορά χρημάτων σας επιτρέπει (αν δεν το έχετε ήδη) να αποκτήσετε μία καλή πηγή ; -)

Έχω ακούσει τα audio vector, στον αντιπρόσωπο κάποτε, και ήταν εξαιρετικά.

Τα AudioVector χρειάζονται μαλακά συνοδά, διαφορετικά τονίζουν πολύ τις υψηλές.

Είχα τα AudioVector m3 Signature για αρκετό καιρό κ με είχαν ταλαιπωρήσει στην αρχή. Μόλις όμως βρήκα την χρυσή τομή, απλά κελαϊδούσαν.

Τα άκουσα με τον 8000p και δεν είδα κάτι πολύ διαφορετικό. Αυτό που λέει ο φίλος ότι "ξουρίζουν¨είναι και η δική μου άποψη. Μάλλον το όλο set up ειναι λαθος...τι να πω. παντως ψαχνω για κάτι άλλο αν έχετε προτάσεις...

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ

Εξαιρετικά εις το ξούρισμα:flipout:

υπάρχουν και mi3 μήπως, διότι μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση και δεν θυμάμαι την ξούρα.

Εξαιρετικά εις το ξούρισμα:flipout:
μμμ διονυσιε πρεπει να κανεις μια βολτα απο μενα...
παιζω με επαργυρα...και ουτε ιχνος ξουρας...

αλλα γενικα αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους..

.τα συνοδα,τα συνοδα,προσοχη και ο χωρος.

και θελουν πολλα βατ. οντως δεν τα εχει ακουσει τα ηχεια ακομη ο κατοχος

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ

υπάρχουν και mi3 μήπως, διότι μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση και δεν θυμάμαι την ξούρα.
στα mi εχουν κανει κατι στο κρος και ειναι ποιο λεπτοηχα και εκτεταμενα γενικα και ποιο κουραστικα...
τα M3 ειναι τα αναφορας που λεμε....

Τα AudioVector χρειάζονται μαλακά συνοδά, διαφορετικά τονίζουν πολύ τις υψηλές.

Είχα τα AudioVector m3 Signature για αρκετό καιρό κ με είχαν ταλαιπωρήσει στην αρχή. Μόλις όμως βρήκα την χρυσή τομή, απλά κελαϊδούσαν.
μιχαλη τονιζουν τις υψηλες? η απλα ο χωρος μασ ακυρωνει τις χαμηλες?

εγω ακουω βιολια ολη μερα χωρις κουραση...:BDGBGDB55: