Αγορά ηχείων...

Συγκρίνεις τα αγγλικά με τα κινεζικα ;Δεν ξέρω κιόλας αλλα η mission ήταν αγγλική και την αγόρασαν κινέζοι.Αν είναι έτσι προσθέτονται και τα mission E-30 !

Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Καταρχήν...
άλλο το να αλλάξει μια εταιρεία ιδιοκτησιακό καθεστώς και να γίνει κινέζικη, κρατώντας μόνο την επωνυμία, κι άλλο πράγμα το να κατασκευάζει απλώς τα ηχεία της στην Κίνα παραμένοντας όμως η ίδια εταιρεία, με έδρα την Αγγλία,Αμερική,Δανία κτλ.
Κι αν νομίζεις ότι made in china σημαίνει ότι κατασκευάζονται σε κανά απαρχαιωμένο εργοστάσιο με άστεγους για εργάτες που τους μάζεψαν απ' τον δρόμο και δουλεύουν...στην τύχη, κάνεις λάθος. Πλέον το επίπεδο κατασκευής είναι υψηλότατο, άλλωστε καμμία εταιρεία δεν θέλει να ρισκάρει το όνομά της.
Για να μην σου μιλήσω για νέες, αμιγώς κινέζικες εταιρείες που με τα προϊόντα τους παραμιλάει πολύς κόσμος.
Εταιρείες που συνεχίζουν να κατασκευάζουν στην χώρα προέλευσής τους είναι πλέον λίγες και μάλλον με μοντέλα εκτός του budget σου.

Μην δίνεις σημασία λοιπόν στην χώρα κατασκευής και προχώρα στην ουσία.

Last edited:
Για την ακρίβεια όλα τα προϊόντα του υπολογιστή μου - σχεδόν όλα είναι Κινεζικα και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.Δεν με νοιάζει η χωρα προέλευσης τους αλλα με επηρέασε πολύ ο Παύλος,ο άτιμος ! :rifle:
Τότε να συμπληρώσω και τα mission E-30 ! :twoguns:
Mission E-30 vs 10.1 ;

Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Για την ακρίβεια όλα τα προϊόντα του υπολογιστή μου - σχεδόν όλα είναι Κινεζικα και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.Δεν με νοιάζει η χωρα προέλευσης τους αλλα με επηρέασε πολύ ο Παύλος,ο άτιμος ! :rifle:
Τότε να συμπληρώσω και τα mission E-30 ! :twoguns:
Mission E-30 vs 10.1 ;

Για τα mission δεν ξέρω, δεν τα έχω ακούσει. Απλά σου λέω να μην τα αποκλείσεις γι αυτόν τον λόγο!
Τα Tannoy τα έχω ακούσει και τα θεωρώ ένα πολύ αξιόλογο ηχείο.

Μολις ειδα την καινουρια τιμη του A-S700 στα 420(!!!!) ευρω και μπορω να πω οτι ειναι μονοδρομος. Ενας ενισχυτης που στην Αγγλια κοστιζει 500 λιρες και εδω λογω Νακα ερχεται σε αυτη την τιμη χωμα, την ιδια στιγμη που ο Cambridge Audio 640A κοστιζει 300 λιρες και εδω ειναι κοντα στα 5 κατοσταρικα....

http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=yamaha+a-s700

Σίγουρα θα είναι από τις πρώτες επιλογές μου όταν αγοράσω ενισχυτή !

Σίγουρα θα είναι από τις πρώτες επιλογές μου όταν αγοράσω ενισχυτή !

δεν εχει καμια σχεση με CA 540A και με μοντελα αυτης της κατηγοριας. Στην Αγγλια κοστιζει ακριβως τα διπλασια λεφτα (500 λιρες) απο τον 540 (250 λιρες). Ενδεικτικα Pioneer A-A6 (350 λιρες), Marantz PM6003 (300 λιρες). Αν συγκρινεις τις τιμες αυτων και του A-S700 στην Ελλαδα θα καταλαβεις..

Στην κατηγορια τιμης των ηχειων που θα κινηθεις, ο Yamaha οδηγει οποιοδηποτε μοντελο. Ενας φιλος τον "κουμπωσε" προσφατα σε ενα ζευγαρι Quad 12L2 και τον πληρωσε πριν 5 μηνες λιγο πανω απο 500 ευρω..

Last edited:
Ίσος μπορέσω να τον ακούσω και κάπου όταν αγορασω τα ηχεία...να τους παω τα ηχεία εκεί βεβαια γιατί σε καμια περίπτωση δεν θα τα έχουν.Πολύ μικρή ποικιλία εδώ στο Ηράκλειο από άποψη ακρόασης !

o συγκεκριμμενος ενισχυτης θα σου μεινει και για μελλοντικη αναβαθμιση ηχειων τριπλασιας κατηγοριας τιμης και βαλε.. Αν ηταν καποιο μηχανημα στο οποιο εχεις ελαχιστο ρισκο αγοραζοντας χωρις ακροαση, ειναι αυτο.

αυτα απο μενα, -bye- καλες αγορες ευχομαι

Ευχαριστώ ! Ευχαριστώ
Αν και θα αργυσω να αγορασω ενισχυτη...(2-3 μηνες απο τωρα)και ισως τοτε εχουν πεσει οι τιμες,που δεν το νομιζω θα μπορουσα να αγοραζα ακομα καλυτερο.Μεχρι τοτε ομως βλεπουμε και θα ανοιχτει και νεο thread τοτε...

Ευχαριστώ ! Ευχαριστώ
Αν και θα αργυσω να αγορασω ενισχυτη...(2-3 μηνες απο τωρα)και ισως τοτε εχουν πεσει οι τιμες,που δεν το νομιζω θα μπορουσα να αγοραζα ακομα καλυτερο.Μεχρι τοτε ομως βλεπουμε και θα ανοιχτει και νεο thread τοτε...

το να πεσει κια αλλο ο yamaha ειναι δυσκολο, ειναι ηδη χωμα η τιμη. Ασε που παιζει το ιδιο καλα με οτι υπαρχει στα 600+ ευρω οποτε δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω χρηματα..